Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έμεινε στη Σούπερ Λιγκ η Ξάνθη (video)

Έμεινε στη Σούπερ Λιγκ η Ξάνθη (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/6/2014 23:17
Στη Σούπερ Λιγκ και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται η Ξάνθη, η οποία παρότι βρέθηκε να χάνει με 1-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου και έπαιζε με δέκα παίκτες από το 48’, έκανε την ανατροπή (2-1) με τα τέρματα των Γούτα (45+3’) και Ράνο (82’) και θα παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία. Οφσάιντ τα δύο πρώτα γκολ, μεγάλη ευκαιρία για τους Βολιώτες στις καθυστερήσεις για το 2-2.

Σε ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση που ξεκίνησε με αρκετή καθυστέρηση, η Ξάνθη κατάφερε να κερδίσει με 2-1 τον Ολυμπιακό Βόλου στο «Κλ. Βικελίδης» και να «σφραγίσει» την παραμονή της στην Σούπερ Λιγκ και τη νέα σεζόν.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με 20λεπτη καθυστέρηση και δεν είχε καλό ρυθμό μέχρι το 25’ όπου η Ξάνθη άρχισε να γίνεται απειλητική, ωστόσο ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ καθώς στο 34’ ο Γκούρμα με τρομερό σουτ «έγραψε» το 1-0 για τους Βολιώτες με τη φάση να ξεκινάει όμως από θέση οφσάιντ.

Έμεινε στη Σούπερ Λιγκ η Ξάνθη (video)
Παρόλα αυτά η Ξάνθη δεν πτοήθηκε, είχε δοκάρι με τον Κάλβο στο 43’ και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ισοφάρισε με κεφαλιά του Γούτα ο οποίος ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στην επανάληψη ο Μάνταλος άφησε τη Ξάνθη με δέκα παίκτες στο 48’ για χτύπημα εκτός φάσης, ωστόσο ο Ολυμπιακός Βόλου δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα παρουσιάζοντας προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του.

Η Ξάνθη κατάφερε να κρατήσει μακριά από την περιοχή τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου και στο 82’, μετά από σέντρα του Κάλβο, ο Ράνος με κεφαλιά-ψαράκι ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους Ακρίτες!

Στα τελευταία λεπτά ο Ολυμπιακός Βόλου έψαξε την ισοφάριση και είχε τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις με τον Ιωάννου ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει από κοντά τον Κυριακίδη, με το 2-1 υπέρ της Ξάνθης να μένει μέχρι το φινάλε.

Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι ξεκίνησε με 20 λεπτά καθυστέρηση καθώς υπήρξε θέμα λίγο πριν το σφύριγμα για το σε ποιον πάγκο θα κάτσει η κάθε ομάδα! Στην διάρκεια του αγώνα έγιναν πολλές διακοπές στο ματς λόγω αντικειμένων που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ το δεύτερο μέρος ξεκίνησε επίσης με καθυστέρηση αφού υπήρχε ένταση ανάμεσα στους παράγοντες των δύο ομάδων.

Ξάνθη (Νίκος Κεχαγιάς): Κυριακίδης, Βασιλακάκης, Ντε Γκούζμαν, Γούτας, Μπέρτος, Φλίσκας, Κάλβο, Μάνταλος, Μαρίν (55’ Ράνος), Μάρτινς, Σολτάνι

Ολυμπιακός Βόλου (Νίκος Παντέλης): Γκίτκος, Γιαλούσης, Μελίσσης, Αρβανίτης, Κατσιαρός, Ρόκας, Πινδώνης, Ζέρης, Μόνχε, Νικολιάς (76’ Μπρέσκα), Γκούρμα


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.