Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2014: «Σκότωσε» την Αγγλία ο Σουάρες (video)

Μουντιάλ 2014: «Σκότωσε» την Αγγλία ο Σουάρες (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/6/2014 23:58
Με δύο τέρματα του Λουίς Σουάρες (39’, 85’), η Ουρουγουάη κέρδισε με 2-1 την Αγγλία, που ισοφάρισε προσωρινά με τον Ρούνει (75’) και μπήκε ξανά στο κόλπο για την πρόκριση στους «16», αφήνοντας παράλληλα τα «λιοντάρια» στην τελευταία θέση του 4ου ομίλου και με ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης.

Στην πρώτη του εμφάνιση με την Εθνική Ουρουγουάης μετά τον τραυματισμό του, ο Λουις Σουάρες ήταν απολαυστικός, καθώς ο επιθετικός της Λίβερπουλ με δύο όμορφα γκολ επέτρεψε στη «σελέστε» να κερδίσει με 2-1 την Αγγλία και να μπει ξανά στο κόλπο πρόκρισης, αφήνοντας παράλληλα τους Άγγλους να ψάχνουν ένα θαύμα για να γλιτώσουν τον αποκλεισμό από τους ομίλους.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό από το ξεκίνημα, με τον Ρούνει να χάνει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 10ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ, και την Ουρουγουάη να απαντάει με σουτ των Ροντρίγκιες (15’) και Καβάνι (27’).

Μουντιάλ 2014: «Σκότωσε» την Αγγλία ο Σουάρες (video)
Στο 32΄η Αγγλία «άγγιξε» το 1-0, με τον Ρούνει να στέλνει τη μπάλα στη συμβολή των δοκών με κεφαλιά από την μικρή περιοχή έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τζέραρντ όμως στο 39’ η Ουρουγουάη κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Μετά από κλέψιμο της μπάλας, ο Καβάνι έβγαλε τη σέντρα στον Σουάρες και αυτός με ωραία κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χαρτ για το 1-0 των Ουρουγουανών.

Στην επανάληψη, η «σελέστε» έφτασε μια «ανάσα» από το 2ο γκολ, με τον Καβάνι να χάνει τετ-α-τετ στο 52’, ενώ δύο λεπτά μετά ο Ρούνει δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση στην περιοχή, με τον Μουσλέρα να αποκρούει.

Ωστόσο ο Άγγλος επιθετικός δεν αστόχησε στο 75’ καθώς με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ σε Μουντάλ.

Στα υπόλοιπα λεπτά οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ της νίκης, το οποίο τελικώς πέτυχε η Ουρουγουάη, με τον Σουάρες να φεύγει στην πλάτη της αγγλικής άμυνας μετά από κεφαλιά του… Τζέραρντ και με άψογη εκτέλεση, διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 85’.

Τα γκολ:







Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.