Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αναστασιάδης: «Προβληματιζόμαστε για το γήπεδο»

Αναστασιάδης: «Προβληματιζόμαστε για το γήπεδο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/9/2014 20:35
Στην βροχόπτωση που επιβάρυνε τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας αναφέρθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης εν όψει του αυριανού αγώνα με την Ντιναμό Μινσκ. Συστάσεις στους φίλους του ΠΑΟΚ ώστε να στηρίξουν δίχως ακρότητες την ομάδα έκανε ο Έλληνας τεχνικός ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό.

Η έντονη βροχόπτωση στη Θεσσαλονίκη έχει επιβαρύνει αρκετά τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας εν όψει του αγώνα με τη Ντιναμό Μινσκ την Πέμπτη, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να δηλώνει προβληματισμένος με το γήπεδο.

Ο ίδιος δήλωσε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίσει όσα περισσότερα παιχνίδια, τονίζοντας ότι το κομμάτι της Ευρώπης είναι πολύ σημαντικό για το πρεστίζ της ομάδας.

Παράλληλα έκανε συστάσεις στους φίλους του «δικεφάλου» ώστε να στηρίξουν δίχως ακρότητες την ομάδα, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του κόντρα στην Ατλέτικο.

Όσον αφορά τον Γκολάσα, τόνισε πως ο παίκτης δεν είναι ακόμα έτοιμος, ενώ να σημειωθεί πως πρόβλημα προέκυψε με τον Περέιρα, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και θα αποφασιστεί αύριο αν θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


Για το παιχνίδι με τη Ντιναμό:

«Πρέπει να πω πως είμαστε υποχρεωμένοι σαν ΠΑΟΚ να κερδίσουμε όσο το δυνατό περισσότερα παιχνίδια. Να δώσω και συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του επί μίας μεγάλης ομάδας και να ευχηθώ ό,τι καλύτερο στον Αστέρα και τον Παναθηναϊκό. Για μας ο στόχος είναι κάθε ματς να το βλέπουμε όσο το δυνατό πιο σοβαρά, να προετοιμαζόμαστε γι' αυτό και αυτό θα κάνουμε και αύριο».Για την ετοιμότητα Γκολάσα και Παπαδόπουλου:

«Ο Γκολάσα δεν είναι ακόμα έτοιμος και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί δεν βοηθά και ο καιρός. Ο Δημήτρης είναι έμπειρος και έχει κάνει περισσότερες προπονήσεις. Είναι σε καλύτερη κατάσταση. Το θετικό είναι πως είναι καλά και οι δύο, όπως και ο Κίτσιου που έχει προπονηθεί κανονικά τις τελευταίες ημέρες».

Για τη σημασία μίας νίκης στο ξεκίνημα και για το αν μπορεί η ομάδα το κάτι παραπάνω:

«Το κομμάτι της Ευρώπης είναι πολύ σημαντικό για το πρεστίζ της ομάδας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε περισσότερα από τις προηγούμενες χρονιές. Θέλουμε να κερδίσουμε και θα το κάνουμε.

Εμένα με προβληματίζει το γήπεδο. Τώρα με τη βροχή προβληματιζόμαστε τι πρέπει να κάνουμε. Εάν κάνουμε προπόνηση, θα χαλάσει το γήπεδο. Και μετά πρέπει να κάνουν και οι αντίπαλοι προπόνηση. Σκεφτήκαμε να πάμε στην Μεσημβρία, κι αυτό θα ήταν ταλαιπωρία. Έχω ευαισθησία με το γήπεδο, το ξέρετε, θέλω να είναι όσο το δυνατόν καλύτερο».

Για τον κόσμο:

«Εμείς τον θέλουμε μαζί μας. Αλίμονο να μην τον έχουμε μαζί μας. Το έχουμε πληρώσει αυτό να μην τον έχουμε. Όμως θέλει προσοχή. Έχουμε ήδη τιμωρηθεί με 30.000 ευρώ πρόστιμο με τη Ζίμπρου. Είμαστε υπότροποι. Πρέπει να ακολουθήσουν τις εντολές. Η UEFA δεν αστειεύεται. Μας έχουν βάλει στο μάτι. Καταλαβαίνω και την αγάπη και την τρέλα αλλά συμφέρον της ομάδας είναι να μη συμβεί κάτι που θα της κάνει κακό, είτε αυτό είναι αγωνιστικό είτε είναι υλικό».

Για το αν οι ευρωπαϊκοί αγώνες είναι επιπλέον κίνητρο:

«Ότι είναι στόχος για τα παιδιά είναι στόχος και για τον προπονητή. Τους στόχους τους βάζει ο προπονητής. Μην κάνετε λάθος. Ο πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Υπάρχει και η Ευρώπη. Πάντα έλεγα ότι η Εθνική είναι ο καθρέφτης και η Ευρώπη είναι το καθρεφτάκι για μία χώρα. Και εμείς πρέπει αύριο να ανοίξουμε τα φτερά μας και να απλωθούμε στην Ευρώπη».

Για το αν σκέφτεται κάτι ιδιαίτερο για κάποιον παίκτη, όπως ο Ουντότζι που έχει περάσει από την Ελλάδα:

«Ποτέ δεν κοιτάω μεμονωμένα έναν παίκτη, δεν ξεχωρίζω ποδοσφαιριστές, με νοιάζει η αντίπαλη ομάδα στο συνολό της».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.