Θέλει την εξάδα η Βιγιαρεάλ
Η Βιγιαρεάλ θέλει να προλάβει την έξοδο στην Ευρώπη και υποδέχεται τη Λεβάντε που πήρε νίκη σχεδόν μετά από ένα μήνα.ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
Μετά τον αποκλεισμό σοκ από τη Μιράντες για το Κύπελλο Ισπανίας πήγε στην έδρα της Βαγιαδολίδ και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το 1-1. Δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο και δέχθηκε το γκολ στο 15ο λεπτό με τον Αλκαράθ, ενώ στην επανάληψη ήταν καλύτερη και ισοφάρισε με τον Ζεράρδ Μορένο στο 54ο λεπτό. Πάντως, παρέμεινε για τρίτο σερί ματς αήττητη και τα πέντε τελευταία της παιχνίδια στο ισπανικό πρωτάθλημα έχουν έρθει Goal.
«Είχαμε επιλογές για να πάρουμε το παιχνίδι. Είναι ένας βαθμός εκτός έδρας και πρέπει να σκεφτούμε από τη εβδομάδα προερχόμασταν. Τώρα πρέπει να παίξουμε καλά στο γήπεδο μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», είπε ο προπονητής Καγιέχα.Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και επιστρέφει ο χαφ Ανγκουίσα (21/1). Τραυματίας είναι ο μπακ Αλμπέρτο Μορένο (6/0) και αμφίβολος δίνεται ο στόπερ Πάου Λόπεθ (20/1).
ΛΕΒΑΝΤΕ
Έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο ισπανικό πρωτάθλημα φιλοξένησε τη Λεγκανές και επιβλήθηκε με 2-0 αρκετά εύκολα. Πέτυχε δύο γκολ καρμπόν σε διάστημα οχτώ λεπτών, με σέντρα από τα αριστερά και σουτ στη κίνηση από το ύψος του πέναλτι. Ο Ροσίνα άνοιξε το σκορ στο 20΄ και ο Μάρτι το έκλεισε στο 28'. Προς το τέλος του αγώνα η Λεγκανές έχασε δυο κλασικές ευκαιρίες για να μειώσει το σκορ, αλλά δεν τα κατάφερε.
«Είμαι χαρούμενος για πολλούς λόγους. Θα συγχαρώ τους οπαδούς που ήταν κοντά μας στις δύσκολες στιγμές και μας βοήθησαν. Μετά από μια σειρά ηττών, τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό, ένα από τα καλύτερα του τρέχοντος έτους. Στο δεύτερο μας έλειπε η ηρεμία», σημείωσε ο κόουτς Πάκο Λόπεθ.
Αγωνιστικά Νέα: Έτοιμος είναι ο χαφ Μελέρο (13/1) και παραμένει εκτός ο μέσος Ραντόγια (16/1) και ο εξτρέμ Ερνάνι (11/2).
Γιώργος Βροντάκης
Αθλητικογράφος
Εκτίμηση
Η Βιγιαρεάλ θα κυνηγήσει μέχρι τελευταία στιγμή την εξάδα και για αυτό ενισχύθηκε στην επίθεση. Θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και απέναντι στη Λεβάντε έχει όλα τα φόντα να πάρει το τρίποντο. Άσος από εμάς...
Μπέρνλι
Μίντλεσμπρο
Μίλγουολ
Ρέξαμ
ΚΠΡ
Κάρντιφ
Γουέστ Μπρομ
Τσάρλτον
Σάλτσμπουργκ
Ραπίντ Βιέννης
Αούστρια Βιέννης
WSG Τιρόλ
Σιντ Τρούιντεν
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Ατλέτικο Μινέιρο
Κρουζέιρο
Όσναμπρικ
Μπάγερν Μονάχου
Άαρχους
Μίντιλαντ
Τουν
Λωζάνη
Λουκέρνη
Βαντούζ
Γκρασχόπερς
Σεντ Γκάλεν
Μαρκό
Κηφισιά
Νέστος Χρυσούπολης
ΑΕΚ
ΑΕΛ Novibet
Ολυμπιακός
Πανσερραϊκός
Ατρόμητος
ΠΑΟΚ
ΟΦΗ
Ουντινέζε
Βενέτσια
Σασσουόλο
Φροζινόνε
Κάλιαρι
Βερόνα
Παλέρμο
Μάντοβα
Κιλμάρνοκ
Σεντ Μίρεν
Μάδεργουελ
Νταντί Γιουνάιτεντ
Νταντί
Σεντ Τζόνστον
Σέλτικ
Αμπερντίν
Φόλκερκ
Ρέιντζερς