Χαμηλό σκορ στην Τσεχία
Ρεβάνς για τα πλέι οφ του Κόνφερενς. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τη λήξη του δεύτερου 90λέπτου ακολουθεί παράταση και εάν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ.
ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ
Πρώτη ήττα στη σεζόν ήταν το 0-1 στο Άιμπροξ, αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά απαγορευτικό για την διεκδίκηση της πρόκρισης στην League Phase. Προσπάθησε να περιορίσει την δυναμική των γηπεδούχων, αμύνθηκε χαμηλά και η αλήθεια είναι πως δεν επέτρεψε πολλές φάσεις στην εστία της. Ακίνδυνη επιθετικά, είχε μία ευκαιρία όλη και όλη στο πρώτο μέρος. Δέχτηκε νωρίς το γκολ, στο 50’, προσπάθησε να γίνει περισσότερο δημιουργική, το κατάφερε όμως μόνο όταν απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, από το 74’ και έπειτα. Πολιόρκησε την περιοχή των γηπεδούχων χωρίς πάντως να κάνει την μεγάλη φάση.
Το αξιοπρόσεκτο σερί των έξι συνεχόμενων νικών που είχε σε επίσημες αναμετρήσεις πήρε τέλος. Ισχυρή μπροστά στο κοινό της, μετρά τέσσερις σερί νίκες από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Νίκησε 2-1 την Σίγμα Όλομουτς 2-1 και την Σλοβάτσκο 1-0 για το πρωτάθλημα και ακόμη την Βάραζντιν και την Ρίγας Σκόλα στους προηγούμενους προκριματικούς γύρους με το ίδιο σκορ: 2-0. Δεν είχε αγώνα για την Λίγκα της τσεχίας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Επόμενος αγώνας την προσεχή Κυριακή στην έδρα της Τέπλιτσε.
Αγωνιστικά Νέα: Ο Λούμπος Κόζελ δεν έχει νέα προβλήματα απουσιών. Μόνοι αμφίβολοι είναι ο κεντρικός αμυντικός Ινοτσέντι και ο επιθετικός Πρινς – Μίλα που αποκτήθηκε από την Ντούκλα Πράγας με τις πιθανότητες να είναι υπέρ τους.
Στοιχηματική σε υποδέχεται με προσφορά* καλωσορίσματος με ευνοϊκούς Όρους & Προϋποθέσεις! ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ
Νίκησε με 1-0 στο πρώτο ματς την Γιάμπλονετς με γκολ του Ναντέρι στο 50’ αναδεικνύοντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που έχει ως ομάδα. Η υπεροχή της ήταν εμφανής στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης με τη δημιουργία 13 τελικών φάσεων στην αντίπαλη εστία όταν οι φιλοξενούμενοι έκαναν μόλις πέντε με τις τέσσερις από αυτές να καταγράφονται από το 74’ και έπειτα χρονικό σημείο όπου η Ρέιντζερς έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ντέβλιν. Τελικά κατάφεραν να τα βγάλουν πέρα χωρίς απώλειες στην πολιορκία των Τσέχων και να εξασφαλίσουν την δεύτερη μόλις νίκη τους στη σεζόν υπό τις οδηγίες του νέου μάνατζερ Ντέρεκ Μακ Ίνες που ελπίζει σε καλύτερες μέρες.
«Δεν είμασταν καλοί στο πρώτο μέρος, χρειαζόταν να δείξουμε περισσότερη ευφυΐα και οργάνωση επιθετικά. Στη συνέχεια πήγαμε πολύ καλύτερα και παρά την αποβολή είχαμε καλή εικόνα και αποτελεσματική ανασταλτική λειτουργία. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας, το σημαντικό είναι να κερδίζουμε ματς για να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση». Δεν είχε ματς πρωταθλήματος το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, επόμενος αντίπαλος την προσεχή Κυριακή η Αμπερντίν την οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας.
Αγωνιστικά Νέα: Νέα απώλεια ο μέσος Ντέβλιν που αποβλήθηκε στο πρώτο ματς. Παραμένουν εκτός ο επιθετικός Τσερμίτι και ο μπακ Ρόμενς οι οποίοι τραυματίστηκαν στο ματς πρωταθλήματος εναντίον της Χιμπέρνιαν. Απών και ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός Γκόντφρεϊ. Δεν προλαβαίνει ο κεντρικός χαφ Μπάρον, μακροχρόνια απέχει ο επιθετικός Σιφουέντες.
Γιάννης Λιαλιάτσης
Αθλητικογράφος
Εκτίμηση
Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο της πρόκρισης για τους γηπεδούχους. Ανώτεροι ποιοτικά οι φιλοξενούμενοι αλλά δεν θα βρουν εύκολα χώρους. Περιμένω αμφίρροπο και κλειστό ματς. 2-3 γκολ.
Φούλαμ
Γουίμπλεντον
Τσέλσι
Λούτον
Βάσκο Ντα Γκάμα
Βιτόρια Μπαΐα
Παλμέιρας
Σάντος
Χιμπέρνιαν
Γάνδη
Άντερλεχτ
Καϊράτ Αλμάτι
Ομόνοια
Σιντ Τρούιντεν
Αραράτ Αρμενία
Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα
Σάλτσμπουργκ
Μιάλμπι
Ριέκα
Μίντιλαντ
Μπόρατς Μπάνια Λούκα
Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ
Σεντ Γκάλεν
Νόρτζελαντ
Κοπεγχάγη
Ίντερ Τούρκου
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Λουγκάνο
Μπραν
ΠΑΟΚ
ΤΣΣΚΑ Σόφιας
ΟΦΗ
Χράντετς Κράλοβε
Παναθηναϊκός
Μπράιτον
Τρόμσο
Φράιμπουργκ
Μάδεργουελ
Άγιαξ
Σιόν
Καραμπάγκ
Τβέντε
Αούστρια Βιέννης
Μπράγκα
Άαρχους
Μπενφίκα
Μονακό
Γκόρνικ Ζάμπρζε
Ρίβερ Πλέιτ
Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε
Κλαμπ Αμέρικα
Κολόμπους Κρου
Τολούκα
Όστιν
Άσσος 1:0 η 2:1.