Προβλήματα στην Ρόμα
ΛΕΤΣΕ
Μπορεί να είχε ελάχιστες τελικές στο Τορίνο απέναντι στην Γιουβέντους την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο κατάφερε να σκοράρει και μάλιστα να φύγει και με το 1-1. Στάθηκε και τυχερή στο παιχνίδι καθώς ο αντίπαλος έχασε πέναλτι και είχε και δοκάρι, όμως και η ίδια ήταν ικανή παίρνοντας έναν σπουδαίο βαθμό. Έφτασε τους 17 και βρίσκεται 5 πόντους πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού ελπίζοντας σε καλύτερη συνέχεια. Είναι πειστική το τελευταίο διάστημα εντός έδρας έχοντας μία ήττα στα 4 τελευταία παιχνίδια της, με τον γενικό της απολογισμό να φτάνει το 2-3-4 σε 9 αναμετρήσεις. Αρνητικό το γεγονός πως έχει σκοράρει μόλις 6 τέρματα σε αυτά τα ματς.
Απορρίφθηκε η ένσταση για την τιμωρία του Ντι Φραντσέσκο και έτσι παραμένει εκτός από τον πάγκο και για αυτό το ματς με την ισχύ των δύο αγωνιστικών.
Αγωνιστικά Νέα: Σημαντική είναι η επιστροφή του επιθετικού Σότιλ (11/1). Στο Κόπα Άφρικα είναι ο μέσος Κουλιμπαλί (14/2), ενώ εκτός είναι οι χαφ Μπερίσα (13/2) και Πιερέ (3/0), αλλά και ο επιθετικός Τετέ (13/0).
ΡΟΜΑ
Προβλημάτισε πολύ έντονα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αταλάντα την προηγούμενη αγωνιστική. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς και δεν μπόρεσε να αντιδράσει, ενώ παράλληλα θα μπορούσε να δεχτεί και άλλα τέρματα. Έμεινε χωρίς βαθμό και έφτασε τις 4 ήττες στις 6 τελευταίες αγωνιστικές, μένοντας στην πέμπτη θέση και στους 33 βαθμούς. Υπάρχει κόσμος της ομάδας πάντως που έχει αρχίσει και προβληματίζεται με τον Γκασπερίνι λέγοντας πως με τον Ρανιέρι τα πράγματα ήταν καλύτερα. Άλλοι τονίζουν πως χρειάζεται ακόμα περισσότερος χρόνος για τον ίδιο για να βελτιώσει την κατάσταση. Εκτός έδρας έχει 4/5 ήττες προσφάτως, όμως η άμυνα της είναι το βασικό της στοιχείο έχοντας δεχτεί συνολικά μέχρι στιγμής 12 γκολ, εκ των οποίων τα 7 είναι εκτός έδρας. Την επόμενη αγωνιστική ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με την Σασουόλο.
Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένοι είναι οι αμυντικοί Χερμόσο (14/1) και Μαντσίνι (18/0), σε δύο κομβικές απουσίες για τον Γκασπερίνι. Συνεχίζουν και λείπουν στο Κόπα Άφρικα ο αμυντικός Εντικά (15/0) και ο μέσος Ελ Αϊναουί. Παραμένουν εκτός οι μέσοι Πελεγκρίνι (12/2) και Μπαλντάντσι (10/1) και οπ εξτρέμ Μπέιλι (7/0).
Εκτίμηση
Η Ρόμα δεν τα πηγαίνει καλά, ακούγονται φωνές για τον Γκασπερίνι και υπάρχουν και σημαντικές απώλειες σήμερα. Η Λέτσε παλεύει τα παιχνίδια της και δεν χάνει εύκολα, ειδικά εντός έδρας. Καλύτερα να πάμε στα λίγα γκολ και το Under.
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Σέφιλντ Γουένσντεϊ
Τότεναμ
Άρσεναλ
Σάντερλαντ
Φούλαμ
Νότιγχαμ Φόρεστ
Λίβερπουλ
Κρίσταλ Πάλας
Γουλβς
Βελέζ Σάρσφιλντ
Ρίβερ Πλέιτ
Ουνιόν Σάντα Φε
Αλντοσίβι
Σαν Λορέντζο
Εστουντιάντες Ρίο Κουάρτο
Ζούλτε Βάρεγκεμ
Άντερλεχτ
Βέστερλο
Σαρλερουά
Ράαλ Λα Λουβιέρ
Μαλίν
Γκενκ
Σταντάρ Λιέγης
Στρασβούργο
Λυών
Νις
Λοριάν
Ναντ
Χάβρη
Ανζέ
Λιλ
Οσέρ
Ρεν
Πρόισεν Μούνστερ
Καϊζερσλάουτερν
Αννόβερο
Ντιναμό Δρέσδης
Πάντερμπορν
Χέρτα Βερολίνου
Χαϊντενχάιμ
Στουτγκάρδη
Ζανκτ Πάουλι
Βέρντερ Βρέμης
Φράιμπουργκ
Γκλάντμπαχ
Λουκέρνη
Βασιλεία
Λουγκάνο
Λωζάνη
Σιόν
Γιούνγκ Μπόις
Νίκη Βόλου
Ηρακλής
Νέστος Χρυσούπολης
Μακεδονικός
Άστερας Τρίπολης Β'
Αναγέννηση Καρδίτσας
Καβάλα
Καμπανιακός
ΠΑΣ Γιάννινα
ΠΑΟΚ Β'
ΑΕΛ Novibet
ΠΑΟΚ
ΑΕΚ
Λεβαδειακός
Άρης
Κηφισιά
ΟΦΗ
Παναθηναϊκός
Πανσερραϊκός
Βόλος ΝΠΣ
Λος Άντζελες Γκάλαξι
Νιου Γιόρκ Σίτι
Σιάτλ Σάουντερς
Κολοράντο Ράπιντς
Μπαρτσελόνα
Λεβάντε
Χετάφε
Σεβίλλη
Κρεμονέζε
Μίλαν
Πάρμα
Αταλάντα
Νάπολι
Τζένοα
Τορίνο
Ομόνοια Αραδίππου
ΑΕΚ Λάρνακας
ΑΠΟΕΛ
Ομόνοια
Άλκμααρ
Σπάρτα Ρότερνταμ
Γκόου Αχέντ Ιγκλς
Χέρακλες
Ουτρέχτη
Τσβόλε
Τβέντε
Χρόνινγκεν
Φέγενορντ
Τελστάρ
Εστορίλ
Ζιλ Βιθέντε
Πόρτο
Ρίο Άβε
Λίβινγκστον
Ρέιντζερς
Σέλτικ
Χιμπέρνιαν
Ίντερ
Γιουβέντους
Κόμο
Λάτσιο
Σασσουόλο
Κάλιαρι
Ουντινέζε
Μπολόνια
Φιορεντίνα
Βερόνα
Πίζα