Με το ακουστικό στο Βέλγιο η Μπράγκα
Η Μπράγκα υποδέχεται την Μάλμε για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Σε στραβοπάτημα της Ουνιόν ελπίζουν οι γηπεδούχοι.
ΜΠΡΑΓΚΑ Πλέον ψάχνει νίκη δική της επί της Μάλμε και μία ήττα ή ισοπαλία της Ουνιόν Βερολίνου απέναντι στην αδιάφορη Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στο Βέλγιο προκειμένου να πάρει η ίδια την πρόκριση. Δεν είναι απίθανο το σενάριο αλλά δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της, έχοντας εξασφαλίσει όμως τη συνέχεια της στο Κόνφερενς Λιγκ.
Στο πρωτάθλημα βέβαια βρίσκει και πάλι ρυθμό και αυτή τη φορά έφυγε με το διπλό από την έδρα της Ζιλ Βιθέντε το Σάββατο, χάρη σε ένα γκολ του Μεδέιρος στο 67’. Αυτή η νίκη της έδωσε τη δυνατότητα να περάσει στην 2η θέση αφήνοντας πίσω της την Πόρτο και έτσι έρχεται με καλύτερη ψυχολογία στη σημερινή αναμέτρηση.
«Δεν είναι και η καλύτερη θέση αυτή στην οποία βρισκόμαστε αφού η νίκη είναι η μόνη μας λύση και αυτή ίσως δεν φτάνει κιόλας. Εξαρτιόμαστε από άλλους για να περάσουμε τον όμιλο. Πέρσι με 10 βαθμούς φτάσαμε στα πλέι οφ της διοργάνωσης και αυτός είναι και ο στόχος μας για φέτος», τόνισε ο κόουτς Ζόρζε.
Αγωνιστικά Νέα:
ΜΑΛΜΕ Ούτως ή άλλως δεν βρισκόταν σε καλή κατάσταση, παραμένει βέβαια στην τελευταία θέση με μηδέν βαθμούς και πολύ δύσκολα θα πάρει κάτι από τη σημερινή αναμέτρηση.
Το Σάββατο βέβαια ξέσπασε στην έδρα της Βάρμπεργκ για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και πήρε τη νίκη με το εμφατικό 5-2. Ο Τοϊβόνεν ήταν ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού καθώς πέτυχε τα τρία πρώτα γκολ της ομάδας του (38’, 52’,55’) και στην ουσία «κλείδωσε» τη νίκη της. Είχε μειώσει η αντίπαλος της στο 54’ και το 73’ αλλά οι Ρίεκς (64’) και Μπούγια Τουράι (89’) διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.
Διασκέδασε λίγο τις εντυπώσεις και έβαλε τέλος στο σερί των οκτώ αγώνων της χωρίς νίκη αλλά και πάλι η χρονιά δεν μπορεί να κλείσει με θετικό πρόσημο. Απογοήτευσε σε Σουηδία και Ευρώπη, υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική την Ντέγκερφορς και τουλάχιστον σε αυτά τα δύο παιχνίδια θα παίξει χωρίς πίεση.
Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε σε σχέση με το προηγούμενο ο μέσος Λομοτέι (1/0). Εκτός λόγω τραυματισμού έμειναν ο μπακ Όλσον (16/0) και ο εξτρέμ Μπέργκετ (21/2) και οι αμυντικοί Σίσαϊ (10/0) και Μοϊσάντερ (8/0).
Εκτίμηση
Η Μπράγκα θέλει να πάρει μία εύκολη νίκη και θα σκέφτεται σίγουρα και το άλλο παιχνίδι του ομίλου της. Είναι ανώτερη ομάδα από τη Μάλμε η οποία ψάχνει να κλείσει με ένα θετικό τρόπο μία όχι και τόσο καλή χρονιά. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και κίνητρο μόνο στη μία πλευρά. Θα πάμε με τον άσο από το ημίχρονο μάλιστα.
Γουλβς
Στόουκ
Γουότφορντ
Γουέστ Χαμ
Κάρντιφ
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Μίντλεσμπρο
Γουέστ Μπρομ
Μπλάκμπερν
ΚΠΡ
Μπόλτον
Λίνκολν Σίτι
Μπρίστολ Σίτι
Πόρτσμουθ
Νόριτς
Μπέρνλι
Ντέρμπι
Σουόνσι
Σαουθάμπτον
Μίλγουολ
Τσάρλτον
Πρέστον
Μπόρνμουθ
Έβερτον
Τότεναμ
Νιούκαστλ
Κόβεντρι
Χαλ
Λίβερπουλ
Νότιγχαμ Φόρεστ
Ροσάριο Σεντράλ
Χιμνάσια Λα Πλάτα
Ατλέτικο Τουκουμάν
Μπελγράνο
Ντεπορτίβο Ριέστρα
Βελέζ Σάρσφιλντ
Ουρακάν
Εστουντιάντες Ρίο Κουάρτο
Κλουμπ Ατλέτικο Ταγιέρες
Σέντραλ Κόρδοβα
Γκράτσερ ΑΚ
Βολφσμπέργκερ
Λασκ Λίντσερ
Αλτάχ
Κόρτραϊκ
Σαρλερουά
Λέουβεν
Σταντάρ Λιέγης
Σερκλ Μπριζ
Λόμελ
Ράαλ Λα Λουβιέρ
Μαλίν
Λοριάν
Τρουά
Λυών
Χάβρη
Μπρεστ
Τουλούζ
Στρασβούργο
Λανς
Χαϊντενχάιμ
Ντιναμό Δρέσδης
Κότμπους
Γκρόιτερ Φιρτ
Καρλσρούη
Βόλφσμπουργκ
Ντόρτμουντ
Αμβούργο
Ουνιόν Βερολίνου
Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Λειψία
Γκλάντμπαχ
Μάιντζ
Πάντερμπορν
Έλβερσμπεργκ
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Κολωνία
Χοφενχάιμ
Γιούνγκ Μπόις
Βασιλεία
Λωζάνη
Ζυρίχη
Σερβέτ
Λουκέρνη
Παναιτωλικός
Καλαμάτα
Βόλος Elabet
Ηρακλής
Ατλάντα Γιουνάιτεντ
Σάρλοτ
Κολοράντο Ράπιντς
Ρεάλ Σολτ Λέικ
Μινεσότα Γιουνάιτεντ
Ορλάντο Σίτι
Νάσβιλ
Σινσινάτι
Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς
Φιλαδέλφεια Γιούνιον
Ντιναμό Χιούστον
Σαν Χοσέ Έρθκουεικς
DC Γιουνάιτεντ
Λος Άντζελες
Πόρτλαντ Τίμπερς
Όστιν
Σιάτλ Σάουντερς
Σικάγο Φάιαρ
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
Βανκούβερ Γουάιτκαπς
Τορόντο
Νιου Γιόρκ Σίτι
Ίντερ Μαϊάμι
Μόντρεαλ Ίμπακτ
Σαν Ντιέγκο
Λος Άντζελες Γκάλαξι
Γιουβέντους
Πάρμα
Μόντσα
Ουντινέζε
Σασσουόλο
Τορίνο
Φιορεντίνα
Φροζινόνε
Άρης Λεμεσού
Απόλλων Λεμεσού
ΑΕΚ Λάρνακας
ΑΠΟΕΛ
Τιχουάνα
Πούμας
Άλκμααρ
Γκόου Αχέντ Ιγκλς
Εξέλσιορ
Σπάρτα Ρότερνταμ
Τσβόλε
Ναϊμέγκεν
Ακαντέμικο Βίσεου
Πόρτο
Αρούκα
Μαρίτιμο
Αλβέρκα
Σάντα Κλάρα
Χαρτς
Σεντ Τζόνστον
Κιλμάρνοκ
Νταντί Γιουνάιτεντ
Σέλτικ
Φόλκερκ
Χάλμσταντ
Κάλμαρ
Χάκεν
Βαστέρας ΦΚ
Έλφσμποργκ
Ντέγκερφορς
Γαλατασαράι
Γκεζτεπέ
Γκαζιαντέπ
Ρίζεσπορ
Κόνιασπορ
Κοτζάελισπορ
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ