Να ξεκινήσουν με το δεξί
Η Ομόνοια μπήκε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και στην πρεμιέρα υποδέχεται την πιο αδύναμο αντίπαλο, τη Σέριφ Τίρασπολ.
ΟΜΟΝΟΙΑ«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος για τον αγώνα. Το περιμένουμε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε. Θα μετρήσουμε και τις δυνάμεις μας μέσα σε αυτόν τον όμιλο. Όταν παίζεις ποδόσφαιρο περιμένεις τέτοιες στιγμές για να αντιμετωπίσεις τέτοιες ομάδες. Μου αρέσει και απολαμβάνω τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο κόσμος είναι εξαιρετικός. Μας δίνει ενέργεια και τρεφόμαστε από την υποστήριξή του.», ανέφερε ο προπονητής Νιλ Λένον.
Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής έμεινε ο επιθετικός Κακκουλής.
ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛΕνδεικτικό ότι σε σχέση με τους 14 παίκτες που έπαιξαν στο ιστορικό «διπλό» επί της Ρεάλ Μαδρίτης, μόνο δύο παίκτες έχουν παραμείνει στο ρόστερ. Πάντως, είναι το απόλυτο αφεντικό στο πρωτάθλημα Μολδαβίας, όντας αήττητη στις πρώτες έξι αγωνιστικές (4-2-0) και προέρχεται από νίκη στην έδρα της Ντάτσια Μπουιουτσάνι με 2-0.
«Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά γιατί ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια με Γιουνάιτεντ και Σοσιεδάδ. Πιστεύω και νομίζω πως μπορούμε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης στο ΓΣΠ. Αναλύσαμε πολύ καλά την Ομόνοια. Είδαμε τα δύο παιχνίδια της στην Ευρώπη με την Γάνδη που έπαιξε πολύ καλά αλλά και τα παιχνίδια πρωταθλήματος. Παίζουν ένα σύστημα 3-5-2. Έχει τεχνικούς και καλούς παίκτες με εμπειρία. Είναι αρνητικό στοιχείο για την Ομόνοια το ότι μάλλον δεν θα αγωνιστεί ο Κακουλλής γιατί πιστεύω πως είναι ένας πολύ καλός επιθετικός», τόνισε ο τεχνικός, Στεπάν Τόμας.
Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχει σημαντικές απουσίες.
Εκτίμηση
Η Ομόνοια έκανε την έκπληξη και μπήκε στους ομίλους και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί φιλοξενώντας την Σέριφ Τίρασπολ που δεν θυμίζει την περσινή ομάδα που σόκαρε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δύο ομάδες έχοντας στο γκρουπ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Σοσιεδάδ γνωρίζουν πως βαθμό ή βαθμούς μπορούν να πάρουν πιο εύκολα από τα μεταξύ τους παιχνίδια. Πιστεύουμε θα είναι επιφυλακτικές και θα επιλέξουμε το Under.
Γουλβς
Στόουκ
Γουότφορντ
Γουέστ Χαμ
Κάρντιφ
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Μίντλεσμπρο
Γουέστ Μπρομ
Μπλάκμπερν
ΚΠΡ
Μπόλτον
Λίνκολν Σίτι
Μπρίστολ Σίτι
Πόρτσμουθ
Νόριτς
Μπέρνλι
Ντέρμπι
Σουόνσι
Σαουθάμπτον
Μίλγουολ
Τσάρλτον
Πρέστον
Μπόρνμουθ
Έβερτον
Τότεναμ
Νιούκαστλ
Κόβεντρι
Χαλ
Λίβερπουλ
Νότιγχαμ Φόρεστ
Ροσάριο Σεντράλ
Χιμνάσια Λα Πλάτα
Ατλέτικο Τουκουμάν
Μπελγράνο
Ντεπορτίβο Ριέστρα
Βελέζ Σάρσφιλντ
Ουρακάν
Εστουντιάντες Ρίο Κουάρτο
Κλουμπ Ατλέτικο Ταγιέρες
Σέντραλ Κόρδοβα
Μπόκα Τζούνιορς
Λανούς
Ουνιόν Σάντα Φε
Σαρμιέντο Χουνίν
Γκράτσερ ΑΚ
Βολφσμπέργκερ
Λασκ Λίντσερ
Αλτάχ
Λοριάν
Τρουά
Λυών
Χάβρη
Μπρεστ
Τουλούζ
Στρασβούργο
Λανς
Ντόρτμουντ
Αμβούργο
Ουνιόν Βερολίνου
Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Λειψία
Γκλάντμπαχ
Μάιντζ
Πάντερμπορν
Έλβερσμπεργκ
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Κολωνία
Χοφενχάιμ
Γιούνγκ Μπόις
Βασιλεία
Λωζάνη
Ζυρίχη
Σερβέτ
Λουκέρνη
Παναιτωλικός
Καλαμάτα
Βόλος Elabet
Ηρακλής
Ατλάντα Γιουνάιτεντ
Σάρλοτ
Κολοράντο Ράπιντς
Ρεάλ Σολτ Λέικ
Μινεσότα Γιουνάιτεντ
Ορλάντο Σίτι
Νάσβιλ
Σινσινάτι
Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς
Φιλαδέλφεια Γιούνιον
Ντιναμό Χιούστον
Σαν Χοσέ Έρθκουεικς
DC Γιουνάιτεντ
Λος Άντζελες
Πόρτλαντ Τίμπερς
Όστιν
Σιάτλ Σάουντερς
Σικάγο Φάιαρ
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
Βανκούβερ Γουάιτκαπς
Τορόντο
Νιου Γιόρκ Σίτι
Ίντερ Μαϊάμι
Μόντρεαλ Ίμπακτ
Σαν Ντιέγκο
Λος Άντζελες Γκάλαξι
Γιουβέντους
Πάρμα
Μόντσα
Ουντινέζε
Σασσουόλο
Τορίνο
Φιορεντίνα
Φροζινόνε
Τιχουάνα
Πούμας
Νεκάξα
Κρουζ Αζούλ
Ατλάντε
Λεόν
Άλκμααρ
Γκόου Αχέντ Ιγκλς
Εξέλσιορ
Σπάρτα Ρότερνταμ
Τσβόλε
Ναϊμέγκεν
Ακαντέμικο Βίσεου
Πόρτο
Αρούκα
Μαρίτιμο
Αλβέρκα
Σάντα Κλάρα
Χαρτς
Σεντ Τζόνστον
Κιλμάρνοκ
Νταντί Γιουνάιτεντ
Σέλτικ
Φόλκερκ
Χάλμσταντ
Κάλμαρ
Χάκεν
Βαστέρας ΦΚ
Έλφσμποργκ
Ντέγκερφορς
Γαλατασαράι
Γκεζτεπέ
Γκαζιαντέπ
Ρίζεσπορ
Κόνιασπορ
Κοτζάελισπορ
Ρεάλ Σοσιεδάδ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ