Κρίσιμο ματς με γκολ εκατέρωθεν
ΟΣΕΡ
«Γεύτηκε» την τελευταία νίκη πριν από ένα μήνα, συγκεκριμένα την 5η αγωνιστική εναντίον της Τουλούζ (με 1-0). Έκτοτε, έχει καταφέρει να πάρει μόνο έναν βαθμό σε τρεις αγώνες. Αυτές οι ήττες έχουν αφήσει την ομάδα του Κριστόφ Πελισιέ να βρίσκεται στη 15η θέση, επικίνδυνα κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «κυανόλευκοι» έχουν διαφορά τερμάτων «-7», μία από τις χειρότερες στο πρωτάθλημα. Στην τελευταία της εμφάνιση, η Οσέρ σταμάτησε ένα σερί δύο ηττών, φέρνοντας ισοπαλία με τη Ρεν (2-2 εκτός έδρας). Σε αυτόν τον αγώνα, οι «λευκοί και οι μπλε» πήραν πρώτοι το προβάδισμα, αλλά έπρεπε να ανακτήσουν το προβάδισμα για να εξασφαλίσουν έναν βαθμό. Παρά το γεγονός ότι η απόδοση της ήταν χαμηλότερη σε σχεδόν κάθε στατιστική κατηγορία, η Οσέρ μπορεί να είναι ικανοποιημένη με την ισοπαλία. Την επόμενη αγωνιστική (29/10) αγωνίζεται με το Στρασβούργο εκτός.
Αγωνιστικά Νέα: Η συμμετοχή του Νορβηγού αμυντικού Φρέντρικ Όπεγκαρντ (5/0) στον επερχόμενο αγώνα είναι αμφίβολη. Τραυματίστηκε την 5η αγωνιστική εναντίον της Τουλούζ (6/0) και έκτοτε έχει μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης. Δεν είναι επίσης σαφές εάν ο Λάσο Κουλιμπαλί θα μπορέσει να υποστηρίξει την ομάδα. Έπαιξε στον τελευταίο γύρο εναντίον της Ρεν, αλλά η τρέχουσα φόρμα του πιθανότατα δεν του επιτρέπει να μείνει στο γήπεδο για ολόκληρα 90 λεπτά. Ο Σιναγιόκο (8/3) πρόκειται να ηγηθεί της ομάδας στην κορυφή της επίθεσης, σε σχήμα 4-4-1-1.
ΧΑΒΡΗ
Φαίνεται ολοένα και πιο πιθανό ότι η φετινή σεζόν θα είναι απογοητευτική για τη Χάβρη, με πιθανό αποτέλεσμα τον υποβιβασμό της από την κορυφαία κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου. Όλα τα σημάδια δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση! Η ομάδα του Ντιντιέ Ντιγάρ έχει καταφέρει μόνο μία νίκη στο πρωτάθλημα, η οποία ήρθε στον 3η αγωνιστική εναντίον της Νις (3-1). Τα υπόλοιπα αποτελέσματά της ήταν θλιβερά, με τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Παρόλα αυτά, υπάρχει αρκετός χρόνος προκειμένου να βγάλει αντίδραση, οπότε κρατάμε και «μικρό καλάθι». Στην τελευταία της εμφάνιση, η Χάβρη υπέστη βαριά ήττα εκτός έδρας από τη Μαρσέιγ με 6-2. Οι αμυντικές της αδυναμίες φάνηκαν περαιτέρω μετά την αποβολή του Γκοτιέ Γιορίς στο πρώτο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα, η άμυνα του Ντιγάρντ κατέρρευσε εντελώς, θυμίζοντας «παιδική χαρά». Ως αποτέλεσμα αυτής της ήττας, η Χάβρη υποχώρησε στη 16η θέση. Την ερχόμενη Τετάρτη (29/10) υποδέχεται την Μπρεστ.
Αγωνιστικά Νέα: Ο πολύτιμος αμυντικός Γκοτιέ Γιορίς (8/0) θα χάσει τον επερχόμενο αγώνα λόγω τιμωρίας. Στον τελευταίο γύρο εναντίον της Μαρσέιγ, αποβλήθηκε στο 34ο λεπτό με απευθείας κόκκινη κάρτα. Η Χάβρη δεν έχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού ενόψει αυτού του αγώνα. Όλοι οι παίκτες που είναι διαθέσιμοι στο προπονητικό επιτελείο είναι πλήρως γυμνασμένοι και έτοιμοι να μπουν στο γήπεδο. Ενδέχεται να παραταχθεί με σύστημα 4-1-4-1 και τον Σουμαρέ στην κορυφή της επίθεσης.
Εκτίμηση
Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει πολλά να χάσει, οπότε θα πρέπει να προχωρήσουν και να στοχεύσουν στη συλλογή βαθμών, δηλαδή στη νίκη. Στις τελευταίες έξι μεταξύ τους αναμετρήσεις, αμφότερες βρήκαν δίχτυα, επομένως σας προτείνουμε να στοιχηματίσετε και στις δύο ομάδες για να σκοράρουν (Goal - Goal).
Έβερτον
Τότεναμ
Μπόρνμουθ
Νότιγχαμ Φόρεστ
Γουλβς
Μπέρνλι
Άστον Βίλα
Μάντσεστερ Σίτι
Άρσεναλ
Κρίσταλ Πάλας
Λυών
Στρασβούργο
Ρεν
Νις
Ανζέ
Λοριάν
Λιλ
Μετς
Στουτγκάρδη
Μάιντζ
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Φράιμπουργκ
Πανιώνιος
Καλαμάτα
Μακεδονικός
Καμπανιακός
Μαρκό
Ολυμπιακός Β'
ΠΑΟΚ Β'
Νέστος Χρυσούπολης
Λεβαδειακός
Άρης
Ολυμπιακός
ΑΕΚ
Παναθηναϊκός
Αστέρας Τρίπολης
ΠΑΟΚ
Βόλος ΝΠΣ
Ράγιο Βαγιεκάνο
Αλαβές
Οσασούνα
Θέλτα
Μαγιόρκα
Λεβάντε
Ρεάλ Μαδρίτης
Μπαρτσελόνα
Λάτσιο
Γιουβέντους
Φιορεντίνα
Μπολόνια
Σασσουόλο
Ρόμα
Βερόνα
Κάλιαρι
Τορίνο
Τζένοα
Μονακό
Μαρσέιγ
Λανς
Παρί Σεν Ζερμέν
Τουλούζ
Παρί
Μπρεστ
Ναντ