Βελτιώνεται αλλά δεν της αρκεί της Σάλκε
Η Σάλκε υποδέχεται τη Λειψία για την 17η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Από νέα ήττα προέρχονται οι γηπεδούχοι, ισόπαλοι με την Μπάγερν ήρθαν οι φιλοξενούμενοι.
ΣΑΛΚΕ Το τελικό σκορ σίγουρα την αδικεί και δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα όμως αυτό δεν αλλάζει κάτι. Το θέμα δεν είναι πλέον να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να δημιουργεί ευκαιρίες αλλά να κερδίζει βαθμούς με οποιοδήποτε τρόπο. Βρίσκεται στην τελευταία θέση και στο -6 από την παραμονή της και ο πρώτος γύρος κλείνει με ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Το θετικό είναι πως έδειξε βελτιωμένη, δεν αρκούσε βέβαια για να πάρει κάτι από τη Φρανκφούρτη.
«Δεν πρόκειται να ανεβούμε στη βαθμολογία αν απλά δίνουμε ένα φιλικό χτύπημα στον αντίπαλο μας και αυτός να μας εξυμνεί για την εμφάνιση μας. Πρέπει να πάρουμε βαθμούς. Είδα την ομάδα μου να παίζει καλά με την Άιντραχτ αλλά πάλι δεν πήραμε να βαθμούς», επισήμανε ο κόουτς Ράις.
Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν εκτός ο μέσος Σάλαζαρ (8/1) και ο μπακ Ουβεγιάν (10/0) οι Επιστρέφουν ο στόπερ Καμίνσκι (1/0) και ο μεσοεπιθετικός Ντέξλερ (12/2)
ΛΕΙΨΙΑ Μπορεί βέβαια να νιώθει ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα καθώς και επέστρεψε από το 1-0 και έδειξε διάθεση να το γυρίσει. Βέβαια έπεσε στην 5η θέση της βαθμολογίας αλλά μόλις στο -1 από τη δεύτερη θέση, ενδεχόμενη νίκη της θα έβαζε «φωτιά» στο πρωτάθλημα. Κρατάει την εικόνα της, της λείπει ο Ενκουκού στην επίθεση ενώ ούτε ο Βέρνερ είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος. Αν βρει πάντως σταθερότητα θεωρώ πως μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο έως το τέλος.
«Νομίζω ότι παίξαμε καλά απέναντι στην Μπάγερν. Παίξαμε απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο και δεν δεχτήκαμε πολλές ευκαιρίες. Απλά δεν κάναμε πολλά στην επίθεση κάναμε την κριτική μας σε αυτό. Συνολικά είμαστε ευχαριστημένοι με την εμφάνιση μας», σχολίασε ο κόουτς Ρόζε.
Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν εκτός ο τερματοφύλακας Γκουλάτσι (6/0) και ο επιθετικός Ενκουκού (15/12).
Εκτίμηση
Η Σάλκε αδικείται από την έκταση που πήρε το σκορ στην αναμέτρηση με την Άιντραχτ, άξιζε τουλάχιστον ένα γκολ αλλά γνώρισε άλλη μία ήττα. Ξέρει πως δεν έχει πολλά περιθώρια, αν μείνει πίσω από νωρίς θα είναι δύσκολο να ανατρέψει την κατάσταση. Από την άλλη η Λειψία έδειξε καλό πρόσωπο απέναντι στην Μπάγερν, έχει καλή ψυχολογία και θέλει να δώσει συνέχεια. Το διπλό κοντά στο 1.60 μπορεί να παιχτεί.
Ντέρμπι
Μπλάκμπερν
Πόρτσμουθ
Χαλ
Ίπσουιτς
Σουόνσι
Κόβεντρι
Στόουκ
ΚΠΡ
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Όξφορντ Γιουνάιτεντ
Γουέστ Μπρομ
Πρέστον
Μίλγουολ
Σέφιλντ Γουένσντεϊ
Σαουθάμπτον
Τσάρλτον
Ρέξαμ
Λέστερ
Νόριτς
Λιντς
Μάντσεστερ Σίτι
Νιούκαστλ
Έβερτον
Μπέρνλι
Μπρέντφορντ
Λίβερπουλ
Γουέστ Χαμ
Μπόρνμουθ
Σάντερλαντ
Μπόκα Τζούνιορς
Χιμνάσια Μεντόζα
Κλουμπ Ατλέτικο Ταγιέρες
Σαν Λορέντζο
Ιντεπεντιέντε
Σέντραλ Κόρδοβα
Άντερλεχτ
Λέουβεν
Αντβέρπ
Σιντ Τρούιντεν
Μαλίν
Ζούλτε Βάρεγκεμ
Χάβρη
Παρί Σεν Ζερμέν
Μονακό
Ανζέ
Ρεν
Τουλούζ
Ντόρτμουντ
Μπάγερν Μονάχου
Χοφενχάιμ
Ζανκτ Πάουλι
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Μάιντζ
Γκλάντμπαχ
Ουνιόν Βερολίνου
Βέρντερ Βρέμης
Χαϊντενχάιμ
Καϊζερσλάουτερν
Πάντερμπορν
Γκρόιτερ Φιρτ
Αρμίνια Μπίλεφελντ
Αννόβερο
Χόλσταϊν Κίελ
Έλβερσμπεργκ
Σερβέτ
Σιόν
Τουν
Λουκέρνη
Σεντ Γκάλεν
Βίντερτουρ
Καμπανιακός
Μακεδονικός
Νέστος Χρυσούπολης
ΠΑΟΚ Β'
Αναγέννηση Καρδίτσας
Ηρακλής
Άστερας Τρίπολης Β'
Νίκη Βόλου
Ατρόμητος
Παναιτωλικός
Καβάλα
ΠΑΣ Γιάννινα
ΟΦΗ
ΑΕΛ Novibet
Κηφισιά
Λεβαδειακός
Βανκούβερ Γουάιτκαπς
Τορόντο
Κολοράντο Ράπιντς
Πόρτλαντ Τίμπερς
Λος Άντζελες Γκάλαξι
Σάρλοτ
Μινεσότα Γιουνάιτεντ
Σινσινάτι
Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς
Νιου 'Ινγκλαντ Ρεβολούσιον
Ντάλας
Νάσβιλ
Ντιναμό Χιούστον
Λος Άντζελες
Ρεάλ Σολτ Λέικ
Σιάτλ Σάουντερς
Σαν Χοσέ Έρθκουεικς
Ατλάντα Γιουνάιτεντ
Σικάγο Φάιαρ
Μόντρεαλ Ίμπακτ
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
Κολόμπους Κρου
Κόμο
Λέτσε
Ίντερ
Τζένοα
Ναϊμέγκεν
Φορτούνα Σιτάρντ
Χέρακλες
Αϊντχόφεν
Χέρενφεν
Σπάρτα Ρότερνταμ
Λίβινγκστον
Σεντ Μίρεν
Μάδεργουελ
Νταντί Γιουνάιτεντ
Νταντί
Χιμπέρνιαν
Φόλκερκ
Κιλμάρνοκ
Χαρτς
Αμπερντίν
Φράιμπουργκ
Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Μπόχουμ
Βόλφσμπουργκ
Κολωνία
Άουγκσμπουργκ
Στουτγκάρδη
Χέρτα Βερολίνου