Δικαίωμα στο όνειρο
Η Τορίνο υποδέχεται τη Μόντσα για την 30η αγωνιστική της Σέριε Α. Σε καλή κατάσταση ήταν αμφότερες πριν τη διακοπή.
ΤΟΡΙΝΟ Επέστρεψε έτσι μετά από πέντε σερί αγωνιστικές στις νίκες και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο. Παρέμεινε βέβαια στην 11η θέση και στο -1 από τη σημερινή της αντίπαλο, απέχει τέσσερις πόντους όμως από την πρώτη επτάδα και μπορεί να κάνει όνειρα. Έχει αδικήσει τον εαυτό της σε κάποια παιχνίδια και πιστεύω πως θα μπορούσε να βρίσκεται ψηλότερα. Δεν παίρνει τα ρίσκα που θα μπορούσε, έχει ποδοσφαιριστές επιθετικά που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω και σήμερα καλείται να το δείξει για να ξεπεράσει τη Μόντσα.
«Η Μόντσα είναι μία ομάδα με νέους και έμπειρους παίκτες που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Από τη στιγμή που είναι μπροστά μας στη βαθμολογία σημαίνει ότι έχουν κάνει κάτι καλύτερα. Τέσσερις μήνες πριν δεν σκεφτόμουν ότι μπορεί να είχαμε ένα τέτοιο παιχνίδι, μετά από εννιά ματς άλλαξαν πολλά και τώρα μπορούμε να πετύχουμε κάτι ιδιαίτερο.»
Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει από την τιμωρία του ο κόουτς Γιούριτς. Διαθέσιμος και πάλι ο μέσος Ταμέζ (21/0). Δεν προλαβαίνει ο στόπερ Τζίτζι (13/0). Εκτός έμειναν οι στόπερ Σουρς (9/1) και ο μέσος Ίλιτς (25/2). Αμφίβολος ο στόπερ Μπουτζιόρνο (21/3).
ΜΟΝΤΣΑ Πέτυχε έτσι την τέταρτη νίκη της στα τελευταία πέντε παιχνίδια της και η διαφορά από την 7η θέση είναι στους 3 βαθμούς. Εδώ που έχει φτάσει μπορεί να κοιτάει και ψηλότερα αν και ξέρει ότι ψάχνει κι η ίδια την υπέρβαση. Την περσινή σεζόν τερμάτισε στη 10η θέση, όπου βρίσκεται και τώρα, οπότε ένας ρεαλιστικός στόχος είναι να πάει ένα βήμα παραπάνω. Τη φετινή σεζόν μάλιστα έχει ηττηθεί μόλις μία φορά από ομάδα που βρίσκεται πίσω της στη βαθμολογία και τώρα θέλει να διευρύνει το σερί της. Θεωρώ πως θα πάρει την πρωτοβουλία σήμερα κι ας αγωνίζεται εκτός έδρας.
«Αυτή την περίοδο την βιώνουμε με ενθουσιασμό και θετική ενέργεια. Είναι μία πολύ όμορφη στιγμή για όλους μας και βρισκόμαστε σε ένα υπέροχο πλαίσιο. Στο πρώτο μισό είχαμε δεχτεί κριτική για την επιθετική μας λειτουργία αλλά απαντήσαμε με δουλειά. Τώρα περιμένουμε και από τον Τζούριτς να σκοράρει», επισήμανε ο κόουτς Παλαντίνο.
Αγωνιστικά Νέα: Συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει ο μέσος Μποντό (17/1). Παραμένουν εκτός οι επιθετικοί Καπράρι και Γκόμεζ , ο μέσος Βινιάτο (10/1) κι ο στόπερ Ντ’ Αμπρόζιο (19/0).
Εκτίμηση
Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες με κοινούς στόχους αλλά διαφορετικά στυλ παιχνιδιού. Η Τορίνο θεωρώ πως θα κοιτάξει περισσότερο την άμυνα της κι αν βρει χώρους θα προσπαθήσει να τους εκμεταλλευτεί. Από την άλλη η Μόντσα ήταν σε καλή κατάσταση πριν τη διακοπή κι από εκεί θέλει να συνεχίσει. Η λογική λέει πως θα δούμε ένα κλειστό παιχνίδι, το under όμως είναι σε χαμηλές τιμές. Θα πάω με τα 2-3 Goals.
Σαουθάμπτον
Άρσεναλ
Τσέλσι
Πορτ Βέιλ
Μάντσεστερ Σίτι
Λίβερπουλ
Ιντεπεντιέντε
Ρασίνγκ Κλουμπ
Ροσάριο Σεντράλ
Ατλέτικο Τουκουμάν
Χιμνάσια Λα Πλάτα
Ουρακάν
Αλντοσίβι
Εστουντιάντες Ρίο Κουάρτο
WSG Τιρόλ
Βολφσμπέργκερ
Γκράτσερ ΑΚ
Μπλάου Βάις Λινζ
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Σιντ Τρούιντεν
Λέουβεν
Σταντάρ Λιέγης
Ζούλτε Βάρεγκεμ
Σερκλ Μπριζ
Λιλ
Λανς
Μπρεστ
Ρεν
Στρασβούργο
Νις
Ντιναμό Δρέσδης
Χέρτα Βερολίνου
Μαγδεμβούργο
Μπόχουμ
Καϊζερσλάουτερν
Φορτούνα Ντίσελντορφ
Αρμίνια Μπίλεφελντ
Ντάρμσταντ
Στουτγκάρδη
Ντόρτμουντ
Χοφενχάιμ
Μάιντζ
Φράιμπουργκ
Μπάγερν Μονάχου
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Βόλφσμπουργκ
Γκλάντμπαχ
Χαϊντενχάιμ
Βέρντερ Βρέμης
Λειψία
Αμβούργο
Άουγκσμπουργκ
Μίντιλαντ
Σοντερίσκε
Βασιλεία
Γιούνγκ Μπόις
Λωζάνη
Βίντερτουρ
Λουγκάνο
Τουν
Ηλιούπολη
Ελλάς Σύρου
Καλλιθέα
Παναργειακός ΑΠΟ
Αιγάλεω
Χανιά
Αστέρας Τρίπολης
ΑΕΛ Novibet
Παναιτωλικός
Ατρόμητος
Κηφισιά
Πανσερραϊκός
Ατλάντα Γιουνάιτεντ
Κολόμπους Κρου
Βανκούβερ Γουάιτκαπς
Πόρτλαντ Τίμπερς
Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μινεσότα Γιουνάιτεντ
Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς
Σινσινάτι
Νιου Γιόρκ Σίτι
Σεντ Λούις Σίτι
Νιου 'Ινγκλαντ Ρεβολούσιον
Μόντρεαλ Ίμπακτ
Ντιναμό Χιούστον
Σιάτλ Σάουντερς
DC Γιουνάιτεντ
Ντάλας
Ρεάλ Σολτ Λέικ
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
Σαν Χοσέ Έρθκουεικς
Σαν Ντιέγκο
Σικάγο Φάιαρ
Νάσβιλ
Τορόντο
Κολοράντο Ράπιντς
Σάρλοτ
Φιλαδέλφεια Γιούνιον
Λος Άντζελες
Ορλάντο Σίτι
Ίντερ Μαϊάμι
Όστιν
Ένωσις Ν. Παραλιμνίου
Ολυμπιακός Λευκωσίας
Ομόνοια
Πάφος
Ομόνοια Αραδίππου
ΑΕ Λεμεσού
Άγιαξ
Τβέντε
Αϊντχόφεν
Ουτρέχτη
Άλκμααρ
Φορτούνα Σιτάρντ
Εξέλσιορ
Ναϊμέγκεν
Τελστάρ
Χρόνινγκεν
Μάδεργουελ
Φόλκερκ
Ρέιντζερς
Νταντί Γιουνάιτεντ
Σεντ Μίρεν
Αμπερντίν
Χιμπέρνιαν
Κιλμάρνοκ
Νόρκεπινγκ
Βάρναμο
Ντέγκερφορς
Σίριους
Χάμαρμπι
Μιάλμπι
Ίντερ
Αταλάντα
Μπολόνια
Μίλαν
Ρόμα
Γιουβέντους
Φιορεντίνα
Λάτσιο
Τζένοα
Νάπολι
Φροζινόνε
Κάλιαρι
Βερόνα
Λέτσε
Έμπολι
Σασσουόλο
Ουντινέζε
Σαλερνιτάνα