Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντσελίγκα: Νίκη με το 100ο του Ριμπερί (video)

Μπουντσελίγκα: Νίκη με το 100ο του Ριμπερί (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/12/2014 22:40
Με τον Ριμπερί να πετυχαίνει το 100ο του γκολ με τη φανέλα της Μπάγερν, οι Βαυαροί κέρδισαν με 1-0 τη Λεβερκούζεν και διατήρησαν το +7 από τη 2η Βόλφσμπουργκ, που πέρασε νικηφόρα με 3-1 από το Ανόβερο.

Η Μπάγερν δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο απέναντι στη Λεβερκούζεν, ωστόσο με το 100ο γκολ του Ριμπερί στο 51’, πήρε τη νίκη με 1-0 στο Μόναχο και διατήρησε τη διαφορά της από την 2η Βόλφσμπουργκ.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα τα βρήκε σκούρα κόντρα στη Λεβερκούζεν στο πρώτο ημίχρονο καθώς δεν κατάφερε να δημιουργήσουν μεγάλες ευκαιρίες για γκολ ενώ κινδύνεψε στο 3ο λεπτό, με τον Μπερνάτ να σώζει στη γραμμή το πλασέ του Μπελαραμπί σε φάση που ξεκίνησε από λάθος των Μπόατενγκ-Αλόνσο.

Ωστόσο στην επανάληψη οι πρωταθλητές ανέβασαν ρυθμό, σκόραραν με τον Ριμπερί στο 51’ και θα μπορούσαν να πετύχουν τουλάχιστον ένα τέρμα, με τον Ρόμπεν να είχε μεγάλη ευκαιρία στο 57’, ενώ δύο λεπτά μετά ο Λεβαντόφσκι κατάφερε να αστοχήσει σε κενή εστία, στέλνοντας τη μπάλα άουτ!

Παρέμεινε στο -7 η Βόλφσμπουργκ, τεσσάρα η Σάλκε


Μπουντσελίγκα: Νίκη με το 100ο του Ριμπερί (video)
Έτσι, η Μπάγερν παρέμεινε στο +7 από τη 2η Βόλφσμπουργκ, η οποία κέρδισε με 3-1 στο Ανόβερο, με τον Πέρισιτς να δίνει τις ασίστ και στα τρία γκολ (4’ Ντε Μπρούιν, 69’ Ντοστ, 85’ Άρνολντ).

Μεγάλη νίκη και για τη Σάλκε, η οποία διέλυσε με 4-0 τη Στουτγκάρδη του Στέφενς εκτός έδρας, με τον Τσούπο-Μοτίνγκ να πετυχαίνει χατ-τρικ (2’, 21’, 62’).

Στην 3η θέση ανέβηκε η Άουγκσμπουργκ η οποία με τέρμα του Έσβιεν στο 90’, κέρδισε με 2-1 στη Κολωνία που πλήρωσε τα αμυντικά της λάθη.

Από την άλλη, με τον Τοργκάν Αζάρ, αδερφό του Έντεν της Τσέλσι, να σημειώνει γκολ και ασίστ, η Γκλάντμπαχ κέρδισε με 3-2 τη Χέρτα και ισοβαθμεί με Λεβερκούζεν και Σάλκε στην 4η θέση με 23 βαθμούς.

Τέλος, η Πάντερμπορν με γκολ του Κατσούνγκα στο 90’ ήρθε ισόπαλη (1-1) με τη Φράιμπουργκ.

Τα γκολ:













Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.