Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: 3x3 η Μπάγερν, νέα εξάρα η Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα: 3x3 η Μπάγερν, νέα εξάρα η Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/9/2016 19:44
Η Μπάγερν κέρδισε με ανατροπή (3-1) την Ίνγκολσταντ στο Μόναχο και έκανε το «3 στα 3», ενώ η Ντόρτμουντ διέλυσε με 6-0 την Ντάρμσταντ, πετυχαίνοντας δεύτερη σερί εξάρα. Τεσσάρα στο Αμβούργο και δεύτερη θέση για τη νεοφώτιστη Λειψία.

Η Μπάγερν τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Ίνγκολσταντ, βρέθηκε πίσω στο σκορ στην έδρα της, ωστόσο γύρισε το ματς (3-1) και έκανε το «3 στα 3» στο πρωτάθλημα.

Το ματς ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 8’ με τον Λεσκάνο. Ωστόσο, στο 12’ ο Λεβαντόφσκι ισοφάρισε σε 1-1 με εκπληκτική λόμπα, φέρνοντας το σκορ στα ίσια.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο ξεκίνημα της επανάληψης με τον Αλόνσο (50’), ωστόσο οι φιλοξενούμενοι αποδείχθηκαν «σκληρό» καρύδι και χρειάστηκε ο Νόιερ για να μείνει το 2-1. Τελικά, στο 84’ ο Ραφίνια «κλείδωσε» τη νίκη για την Μπάγερν, με τον Ριμπερί να κάνει χατ-τρικ στις ασίστ.

Από εξάρα σε εξάρα η Ντόρτμουντ, τρομερή η Λειψία


Μπουντεσλίγκα: 3x3 η Μπάγερν, νέα εξάρα η Ντόρτμουντ
Η ήττα της περασμένης εβδομάδας από την Λειψία λειτούργησε θετικά για την Ντόρτμουντ, αφού μετά την εξάρα στη Λέγκια για το Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα του Τόμας Τούχελ διέλυσε με 6-0 την Ντάρμσταντ και έφτασε τους 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Οι Βεστφαλοί έπαιξαν χωρίς τους Ομπαμεγιάνγκ, Ρόις, Γκέτσε και Σούρλε, ωστόσο αυτό δεν τους πτόησε να στήσουν… πάρτι στο Βεστφάλεν. Ο Κάστρο άνοιξε το σκορ στο 7’ και στο 48’ ο Ράμος διπλασίασε το σκορ της ομάδας του.

Ο Πούλισιτς έκανε το 3-0 στο 54’ και τρία λεπτά μετά ο Νίμαϊερ αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους. Ο Κάστρο με δεύτερο γκολ στο 78’ και οι Ρόντε (84’), Μορ (88’) διαμόρφωσαν το τελικό 6-0, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα.

Από την άλλη, η Λειψία συνεχίζει να εντυπωσιάζει, διαλύοντας με 4-0 το Αμβούργο στο μεγάλο λιμάνι. Με πρωταγωνιστή τον Βέρνερ (δύο γκολ και κερδισμένο πέναλτι), οι νεοφώτιστοι πήραν εμφατική νίκη και ανέβηκαν στη 2η θέση με -2 από την Μπάγερν.

Στα άλλα παιχνίδια, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κέρδισε με 2-1 την Λεβερκούζεν, με τους φιλοξενούμενους να είχαν χαμένο πέναλτι στο 88’, ενώ Χοφενχάιμ και Βόλφσμπουργκ έμειναν στο 0-0 στην έδρα της πρώτης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.