Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Τεσσάρα η Ατλέτικο, «ξέρανε» την Νάπολι η Λειψία

Γιουρόπα Λιγκ: Τεσσάρα η Ατλέτικο, «ξέρανε» την Νάπολι η Λειψία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/2/2018 01:16
Η Ατλέτικο ισοπέδωσε με 4-1 την Κοπεγχάγη στη Δανία και έκλεισε θέση για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. «Ξέρανε» την Νάπολι η Λειψία, 3-1 μέσα στο «Σαν Πάολο»!

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Ατλέτικο ισοπέδωσε με 4-1 την Κοπεγχάγη στη Δανία και βρίσκεται από τώρα στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15ο λεπτό με τακουνάκι του Φίσερ ωστόσο το μόνο που κατάφεραν ήταν να… εκνευρίσουν τους «ροχιμπλάνκος». Σαούλ (21’) και Γκαμειρό (37’) έφεραν… τούμπα το σκορ πριν το ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη Γκριεζμάν (71') και Βιτόλο (78') «καθάρισαν» την υπόθεση πρόκριση για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Θρίαμβος για Λειψία στη Νάπολη!


Γιουρόπα Λιγκ: Τεσσάρα η Ατλέτικο, «ξέρανε» την Νάπολι η Λειψία
Από την άλλη, η Λειψία κέρδισε με το εντυπωσιακό 3-1 την Νάπολι στο «Σαν Πάολο» και απέκτησε μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στους «16» του θεσμού.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι παρέταξε την Νάπολι με αρκετούς αναπληρωματικούς και παρότι οι «παρτενοπέι» προηγήθηκαν στο 52’ με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ του Ουνάς, η Λειψία κατάφερε να φέρει… τούμπα το σκορ. Στο 61’ ο Βέρνερ ισοφάρισε σε 1-1 μετά από συρτή σέντρα του Καμπλ, ενώ στο 74’ ο Πόουλσεν έδωσε πάρε-βάλε στον Μπρούμα για το 1-2. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Βέρνερ ύστερα από νέα αντεπίθεση των Γερμανών.

Στα άλλα ματς, η Λιόν κέρδισε με 3-1 την Βιγιαρεάλ στην έδρα της και απέκτησε προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς στην Ισπανία. Μετά από ένα «άσφαιρο» πρώτο μέρος, οι «λιονέ» μπήκαν πολύ δυνατά στην επανάληψη και πέτυχαν δύο γκολ με Ντομπελέ (46’) και Φεκίρ (49’). Ο Φορνάλς μείωσε σε 2-1 στο 63’, όμως στο 82’ ο Ντεπάι διαμόρφωσε το τελικό σκορ και έδωσε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του.

Η Σέλτικ με γκολ του ΜακΓκρέγκο στο 78’ κέρδισε με 1-0 την Ζενίτ στη Γλασκώβη και απέκτησε αβαντάζ πρόκρισης. Νίκη με το ίδιο σκορ πήρε και η Στεάουα, επικρατώντας με 1-0 της Λάτσιο στο Βουκουρέστι χάρη σε γκολ του Γκοερέ (29’). Με την είσοδο του Ιμόμπιλε οι «λατσιάλι» σπατάλησαν σημαντικές στιγμές για την ισοφάριση, ωστόσο δεν κατάφεραν να σκοράρουν και να αποκτήσουν σκορ πρόκρισης.

Τέλος, Παρτιζάν και Πλζεν έμειναν στο 1-1 στη Σερβία, με τους Τσέχους να παίρνουν μικρό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 58’ με κεφαλιά του Ταβάμπα, όμως στο 81’ η Πλζεν ισοφάρισε με τον Ρέζνικ. Στο 85’ η Παρτιζάν έμεινε με δέκα παίκτες, όταν ο Μίτροβιτς αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα, ωστόσο οι Τσέχοι δεν μπόρεσαν να το εκμεταλλευτούν και να ολοκληρώσουν την ανατροπή.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Τελευταίες ειδήσεις