Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Την πάτησε σαν την… ΑΕΚ η Λάτσιο

Γιουρόπα Λιγκ: Την πάτησε σαν την… ΑΕΚ η Λάτσιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/3/2018 00:14
Με γκολάρα του Μοράες (79’) η Ντιναμό Κιέβου ισοφάρισε σε 2-2 την Λάτσιο στο «Ολίμπικο» και απέκτησε μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Σκορ πρόκρισης για τους άλλους γηπεδούχους.

Η Ντιναμό Κιέβου, με την ίδια συνταγή που απέκλεισε την ΑΕΚ, έφυγε με το 2-2 από την έδρα της Λάτσιο και απέκτησε σκορ πρόκρισης για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «λατσιάλι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν και στο ξεκίνημα της επανάληψης οι Ουκρανοί άνοιξαν το σκορ με τακουνάκι του Τσιχάνκοφ (52’). Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και έφεραν… τούμπα το ματς με Ιμόμπιλε (54’) και Φελίπε Άντερσον (62’), όμως στο 79’ ο Τζούνιορ Μοράες ισοφάρισε σε 2-2 με τρομερό φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή.

Στις καθυστερήσεις ο Ιμόμπιλε είχε δοκάρι για να δώσει το προβάδισμα στην Λάτσιο, ωστόσο το 2-2 έμεινε ως το τέλος και οι Ιταλοί καλούνται πλέον να ψάχνουν τη νίκη στην Ουκρανία.

Προβάδισμα για Μαρσέιγ, Λειψία και Σπόρτινγκ

Η Μαρσέιγ κέρδισε με 3-1 την Μπιλμπάο στο «Βελοντρόμ» και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Μασσαλοί ήταν καλύτεροι και πήραν τη νίκη με τα γκολ των Οκάμπος (1’, 57’) και Παγιέτ (14’), με τον τελευταίο να σκοράρει στην Ευρώπη έπειτα από το 2009 και ένα γκολ που είχε σημειώσει με τη Σεντ Ετιέν κόντρα στον Ολυμπιακό. Το μόνο που κατάφεραν οι Βάσκοι ήταν να μειώσουν με γκολ-πέναλτι του Αντούριθ (45+3’), το οποίο δεν θα έπρεπε να δοθεί, αφού το χέρι του Ραμί ήταν κολλημένο στο σώμα.

Από την άλλη, η Λειψία επικράτησε με 2-1 της Ζενίτ στη Γερμανία και έχει μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά. Οι Γερμανοί μπήκαν καλύτερα, είχαν δοκάρι με τον Φόσμπεργκ και στο 56’ πήραν προβάδισμα στο σκορ με πλασέ του Μπρούμα. Στο 77’ ο Βέρνερ «έγραψε» το 2-0 με ωραίο λόμπα έπειτα από εξαιρετική ενέργεια Κειτά, όμως στο 86’ ο Κρισίτο μείωσε σε 2-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ και πλέον όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της Αγίας Πετρούπολης.

Τέλος, η Σπόρτινγκ κέρδισε με 2-0 την Πλζεν στη Λισαβόνα και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση εν όψει της ρεβάνς στη Τσεχία. Οι Πορτογάλοι είχαν την υπεροχή και απέκτησαν προβάδισμα δύο τερμάτων με δύο γκολ του Μοντέρο (45+1’, 49’). Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν και στις καθυστερήσεις κινδύνεψαν με τρίτο γκολ, όμως ο Χρούσκα νίκησε τον Ματιέ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.