Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τριάρα με σούπερ Μέσι η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τριάρα με σούπερ Μέσι η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/8/2018 01:47
Με πρωταγωνιστή τον Μέσι (2 γκολ, 2 δοκάρια), η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 3-0 την Αλαβές στο «Καμπ Νου» και ξεκίνησε νικηφόρα την υπεράσπιση του τίτλου της. Ο Κουτίνιο το άλλο τέρμα.

Με το… δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί δυσκολεύτηκαν μόνο για ένα ημίχρονο απέναντι στην Αλαβές, αφού στην επανάληψη πέτυχαν τρία γκολ και έφτασαν σε άνετη νίκη με 3-0 στο «Κάμπ Νου». Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα και από τα δικά του πόδια ήρθε το 6000ο γκολ των Καταλανών στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε μπήκε δυνατά στο ματς και στο πρώτο δεκάλεπτο είχε δύο καλές στιγμές με σουτ των Μέσι (3’) και Άλμπα (6’). Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη αφού η Αλαβές ήταν εξαιρετικά στημένη και υποχρέωνε τους γηπεδούχους σε φλύαρη κατοχή. Η πρώτη μεγάλη στιγμή ήρθε στο 38’, με τον Μέσι να σημαδεύει το δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Σε εκείνο το σημείο οι Καταλανοί ανέβασαν ρυθμό και μέχρι το ημίχρονο είχαν δύο σημαντικές στιγμές με Ντεμπελέ (39’, 44’) ο οποίος δεν μπόρεσε να ευστοχήσει από καλή θέση.

Στο δεύτερο μέρος ο Βαλβέρδε πέρασε στο ματς τον Κουτίνιο αντί του Σεμέδο, ωστόσο η Αλαβές συνέχιζε να αμύνονταν εξαιρετικά, αφήνοντας ελάχιστους χώρους. Τη λύση για την Μπαρτσελόνα έδωσε ο Λιονέλ Μέσι στο 63’, ανοίγοντας το σκορ με έξυπνη συρτή εκτέλεση φάουλ. Τρία λεπτά μετά ο Αργεντινός είχε δεύτερο δοκάρι με πλασέ εντός περιοχής, ενώ στο 73’ ο Σουάρες νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Πατσέκο.

Το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε από τον Κουτίνιο, ο οποίος σκόραρε με υπέροχο τελείωμα μέσα από την περιοχή για το 2-0 στο 83’. Στις καθυστερήσεις ο Μέσι με κοντινό πλασέ, αφού πρώτα κατέβασε εξαιρετικά την μπάλα μέσα στην περιοχή της Αλαβές, έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.