Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Διπλό» κορυφής η Πόρτο, μοιρασιά στην Πόλη

Τσάμπιονς Λιγκ: «Διπλό» κορυφής η Πόρτο, μοιρασιά στην Πόλη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/10/2018 01:26
Η Πόρτο πέρασε με 3-1 από την έδρα της Λοκομοτίβ Μόσχας και σε συνδυασμό με την «λευκή» ισοπαλία της Γαλατασαράι με τη Σάλκε (0-0) πέρασε μόνη πρώτη στην κορυφή του ομίλου.

Θρίαμβος για Πόρτο στη Μόσχα. Οι «δράκοι» κέρδισαν με 3-1 την Λοκομοτίβ και ανέβηκαν στην κορυφή του ομίλου με 7 βαθμούς, την ώρα που οι Μοσχοβίτες μετρούν τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς μετά το φινάλε του πρώτου γύρου.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να προηγηθούν στο 9ο λεπτό αλλά ο Κασίγιας απέκρουσε το πέναλτι του Φερνάντες, φτάνοντας τις 19 αποκρούσεις πέναλτι στην καριέρα του. Ο Μαρεγκά δεν τον… μιμήθηκε στο 25’ «γράφοντας» το 0-1 από την άσπρη βούλα.

Το 0-2 ήρθε στο 35’ από συνεργασία Μεξικάνων, αφού ο Κορόνα έκανε τη σέντρα και ο Ερέρα με κεφαλιά διπλασίασε το προβάδισμα των φιλοξενούμενων. Η Λοκομοτίβ δεν πτοήθηκε και απάντησε στο 38’ με τον Αντόν Μίραντσουκ έπειτα από ασίστ του αδερφού του Αλεξέι! Ωστόσο με το ξεκίνημα της επανάληψης (47’) η Πόρτο πήρε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων με ωραίο τελείωμα του Κορόνα.

Στη συνέχεια η Λοκομοτίβ πίεσε για να επιστρέψει στο ματς και είδε τον βοηθό να της ακυρώνει γκολ του Εντέρ με ανύπαρκτο οφσάιντ. Στο 76’ ο Κβιρκβέλια άφησε τους γηπεδούχους με παίκτη λιγότερο και το 1-3 έμεινε ως το τελικό σφύριγμα.

Προβάδισμα πρόκρισης για Σάλκε

Στο άλλο ματς του ομίλου, Γαλατά και Σάλκε αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στην Τουρκία, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους «16».

Οι «βασιλικοί μπλε» ζήτησαν πέναλτι στο 11’ για ανατροπή του Κονοπλιάνκα από τον Μουσλέρα, ενώ στο 17’ είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Εμπολό, που αστόχησε με κεφαλιά από θέση βολής. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 45’ με δυνατό σουτ του Ντιαγέ όμως η μπάλα πήγε πάνω στον Νούμπελ.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μουσλέρα «έβγαλε» με το ένα χέρι το σουτ του Κονοπλιάνκα, ενώ στο 47’ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Εμπολό. Ο Ελβετός πήρε το ριμπάουντ και έκανε νέο σουτ όμως οι παίκτες της Γαλατά απομάκρυναν στη γραμμή. Ο Ουρουγουανός γκολκίπερ πραγματοποίησε άλλες δύο σωτήριες επεμβάσεις σε προσπάθειες των ΜακΚένι (84’) και Σκρζιμπσκι (88’) κρατώντας το 0-0 ως το φινάλε.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Πόρτο 7 (5-2)
2. Σάλκε 5 (2-1)
3. Γαλατασαράι 4 (3-1)
4. Λοκομοτίβ Μ. 0 (1-7)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.