Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Changelog: Οι σημαντικότεροι αγώνες του κόσμου στο Livescore του Agones.gr

Changelog: Οι σημαντικότεροι αγώνες του κόσμου στο Livescore του Agones.gr

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/2/2019 18:09
Το Agones.gr προχωράει σε μια σειρά αναβαθμίσεων με στόχο την ποιοτικότερη ενημέρωση, πλοήγηση και εξυπηρέτηση των χρηστών. Μέσω αυτής της στήλης μπορείτε να ενημερώνεστε τακτικά για όλες τις βελτιώσεις, τις αλλαγές και τα νέα στοιχεία που προσθέτουμε στην ιστοσελίδα μας.

Παρακάτω αναφέρονται συνοπτικά όλα τα καινούργια πράγματα που μπορείτε να βρείτε στο Agones.gr μετά τη νέα αναβάθμιση (15/2/19):

Οι σημαντικότεροι αγώνες του κόσμου στο Livescore του Agones.gr

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως από την Παρασκευή, 15/2 φιλοξενούμε στο livescore της ιστοσελίδας μας τους σημαντικότερους αγώνες του κόσμου και όχι μόνο όσους συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του ΟΠΑΠ.

Πατώντας στην επιλογή «Όλα» στην αρχική σελίδα, μπορείτε να δείτε όλους τους αγώνες, ανά ώρα διεξαγωγής ή διοργάνωση, ενώ η επιλογή «Κουπόνι» προβάλει μόνο τους αγώνες που διαθέτει ο ΟΠΑΠ. Στην επιλογή «Live» προβάλλονται όλοι οι αγώνες του κόσμου που παίζουν αυτή τη στιγμή χωρίς διαχωρισμούς.

Προς το παρόν δεν παρέχεται η δυνατότητα ψηφοφορίας στους συγκεκριμένους αγώνες καθώς δεν υπάρχουν αποδόσεις ΟΠΑΠ, ωστόσο μπορείτε να δώσετε τις προβλέψεις σας στα σχόλια αλλά και να ενημερωθείτε για τους τελευταίους αγώνες και τα facts των εκάστοτε ομάδων. Με αυτή την αφορμή, θέλουμε να σημειώσουμε πως ενισχύουμε καθημερινά με στατιστικά και αγώνες τη βάση δεδομένων μας για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση και πληροφόρηση των χρηστών της ιστοσελίδας μας

Τσατ

Εδώ και μερικές ημέρες έχουμε εισάγει στο τσατ την επιλογή scroll up/down ώστε να μπορείτε να βρείτε προηγούμενα σχόλια. Παράλληλα, προσθέσαμε έναν μεγάλο αριθμό emoji. Ορισμένα εξ αυτών μπορούν να δημιουργηθούν και με shortcuts όπως :P, :) κτλ

Φίλτρα Αναζήτησης

Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει, στην προϊστορία των αγώνων υπάρχει πλέον η επιλογή προβολής όλων των προηγούμενων αγώνων στην έδρα της γηπεδούχου ομάδας, ενώ παρέχεται και η φόρμα των ομάδων εντός/εκτός έδρας, ανάλογα με το ποια ομάδα είναι γηπεδούχος ή φιλοξενούμενη. Επίσης, έχουν προστεθεί φίλτρα αναζήτησης σε τσατ, τζίρους, προγνωστικά και facts.

Θα χαρούμε να ακούσουμε τις απόψεις σας είτε με μήνυμα στο λογαριασμό «Admin» ή με σχόλιο από κάτω

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.