Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επεσαν οι υπογραφές για την υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Επεσαν οι υπογραφές για την υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/12/2019 16:42
Ένα ακόμη βήμα για την ολοκλήρωση της «Αγια-Σοφιάς» έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας με τις υπογραφές για την υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ημερομηνία ορόσημο μπορεί να θεωρείται η 9η Δεκεμβρίου του για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Το μεσημέρι στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής υπογράφτηκε η σύμβαση για την έναρξη του έργου της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της εταιρίας Intrakat που έχει αναλάβει το έργο.

Πρόκειται για έργο το οποίο αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να ολοκληρωθεί η κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς», καθώς με αυτό θα βελτιωθεί η κυκλοφορία στην περιοχή. Πλέον αυτό που απομένει είναι και η υπογραφή μεταξύ της Περιφέρειας και του Ερασιτεχνικού σωματείου που θα ανοίξει τον δρόμο των εργασιών στα εσωτερικά του γηπέδου της «Ένωσης».

Η ΑΕΚ βρέθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας με παρόντες τον διοικητικό ηγέτη της, Δημήτρη Μελισσανίδη, τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Αλέξη Αλεξίου, τον Διευθυντή επικοινωνίας, Ανδρέα Δημάτο, τον κ. Στράτο και τις ιστορικές μορφές του συλλόγου Σεραφείδη και Μαύρο. Επίσης στην Περιφέρεια ήταν και ο πρότζεκτ μάνατζερ της Αγιά-Σοφιάς, Δημήτρης Ανδριόπουλος και άνθρωποι της Dimand.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης δήλωσε: «Χαίρομαι που πριν λίγο καιρό πρόεδρε καθίσαμε σε αυτό το γραφείο και δώσαμε κάποιες υποσχέσεις. Αυτές οι υποσχέσεις υλοποιούνται πλέον βήμα-βήμα. Έχουμε δρόμο μπροστά μας αλλά αυτή εδώ η σημερινή υπογραφή είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη και χαίρομαι ιδιαίτερα».Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης με τη δική του σειρά είπε: «Θέλω κι εγώ από τη μεριά μου να ευχαριστήσω για την προσπάθεια. Πρέπει όμως να πούμε ότι αυτή είναι η προτελευταία υπογραφή. Η βασική και ουσιαστική υπογραφή για να τελειώσει το γήπεδο μας είναι αυτή που θα κάνει η Περιφέρεια με τον Ερασιτέχνη. Αυτό μας επείγει. Αυτό που υπογράφουμε σήμερα είναι ένα έργο του Δημοσίου. Η Περιφέρεια φτιάχνει έναν δρόμο που έχει σχέση βέβαια με το γήπεδο. Το ουσιαστικά για εμάς η υπογραφή Περιφέρειας-Ερασιτεχνικής. Εμείς έχουμε τελειώσει και περιμένουμε πλέον την Περιφέρεια για να μπει μέσα και να τελειώσει το γήπεδο μας».

Ο περιφερειάρχης Αττικής δεσμεύτηκε πως όλα θα πάνε κατ’ ευχήν: «Κύριε πρόεδρε δείξαμε μέσα σε λίγους μήνες ότι πράττουμε ό,τι έχουμε υποσχεθεί. Υποσχόμαστε ότι θα υπάρξει και αυτή τη υπογραφή με τον Ερασιτέχνη. Την ημερομηνία θα την δώσει η Υπηρεσία μας όμως οφείλω να σας πω όμως ότι κάναμε έλεγχο σε όλες τις διαδικασίες και παρότι είχαμε πει ότι αυτή η υπογραφή θα μπει μάλλον μετά τις γιορτές χαίρομαι που καταφέραμε να γίνει είκοσι περίπου μέρες πριν. Το ίδιο θα κάνουμε και για τις άλλες ενέργειες. Ό,τι λέμε θα προσπαθούμε να το κάνουμε πιο νωρίς».

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ στα social media:


«Μία ακόμα μεγάλη στιγμή σε έναν δύσκολο και ανηφορικό δρόμο πενταετίας. Ένα ακόμα υψηλό εμπόδιο που αφήνουμε πίσω μας!

Μία μεγάλη υπογραφή από τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργο Πατούλη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας του έργου, κ. Δημήτρη Κούτρα, στο έργο της Υπογειοποίησης που συνδέεται άμεσα με τη λειτουργία του γηπέδου μας αλλά αποτελεί και έργο πνοής για την πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η προτελευταία υπογραφή στην προτελευταία σύμβαση στο δρόμο προς την ολοκλήρωση του μεγάλου μας ονείρου.

Η ιστορική δικαίωση για όσους πίστεψαν και δικαιώθηκαν με την ΑΕΚ να πρωτοπορεί έχοντας χρηματοδοτήσει όλες τις απαραίτητες μελέτες ενός δημόσιου έργου, προκειμένου να φτάσουμε στη σημερινή ημέρα και βεβαίως τον Περιφερειάρχη Αττικής να εμφανίζεται υπερήφανος για την πλήρη τήρηση όλων των δεσμεύσεων που ανέλαβε απέναντι στο μεγάλο έργο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.