Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης 3-1: Λυτρώθηκε στο τέλος η Ένωση (video)

ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης 3-1: Λυτρώθηκε στο τέλος η Ένωση (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
18/4/2021 19:13
Η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε πολύ από τον Αστέρα Τρίπολης στο εντός έδρας παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League Interwetten. Ωστόσο στο τέλος βρήκε τις λύσεις και νίκησε 3-1 κάνοντας ακόμα ένα βήμα προς την έξοδο στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Με αυτό το «τρίποντο» η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ έφτασε στους 54 βαθμούς και ξέφυγε πέντε πόντους από τον 5ο Παναθηναϊκό τον οποίο θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ την προσεχή Τετάρτη. Παραμένει μάλιστα στο κυνήγι του 2ου Άρη ο οποίος μετά τη νίκη του στο «Απόστολος Νικολαΐδης» έφτασε τους 57 βαθμούς. Στον αντίποδα οι Αρκάδες με 44 βαθμούς παραμένουν 6οι.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, η ΑΕΚ δεν εντυπωσίασε σε καμία περίπτωση με την απόδοσή της. Στο πρώτο μέρος είδε να της ακυρώνεται γκολ του Σβάρνα στο 5ο λεπτό λόγω οφσάιντ.

Στο 39' ο Μάνταλος και ο Γαλανόπουλος συνεργάστηκαν όμορφα και ο τελευταίος πήρε την ασίστ του αρχηγού των «κιτρινόμαυρων» και με κοντινό πλασέ έβαλε την ομάδα του σε θέση «οδηγού».

Παρ' όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και ισοφάρισαν δύο λεπτά αργότερα. Ο Ριέρα βρέθηκε μέσα στην περιοχή της Ένωσης και με δυνατό σουτ από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων της εστίας των γηπεδούχων για το 1-1. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ είχε μία ανούσια υπεροχή και ο Αστέρας Τρίπολης αμυνόταν μαζικά για να υπερασπιστεί το βαθμό της ισοπαλίας. Στο 54΄ ο γκολκίπερ Παπαδόπουλος έκανε σπουδαία επέμβαση σε σέντρα του Λόπεζ που κόντραρε και πήρε πορεία προς τα δίχτυα.

Οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ έμοιαζαν εγκλωβισμένοι. Όμως στο 85' ο Λόπες με προβολή σκόραρε για το 2-1 έπειτα από σέντρα του Μάνταλου. Μάλιστα ο «δικέφαλος» βρήκε και τρίτο τέρμα στις καθυστερήσεις με τον Αλμπάνη ο οποίος έφυγε στην κόντρα και δεν έκανε λάθος.

Το γκολ αυτό μάλιστα ακυρώθηκε αρχικά ως οφσάιντ, όμως μετά τη χρήση VAR μέτρησε κανονικά και κάπως έτσι διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ του αγώνα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.