Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: «Άλωσε» την Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ, μόνος στην κορυφή ο Ολυμπιακός (video)

Super League Interwetten: «Άλωσε» την Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ, μόνος στην κορυφή ο Ολυμπιακός (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/11/2021 21:39
Ο ΠΑΟΚ με δύο γκολ του Κούρτιτς στα τελευταία λεπτά κέρδισε με 3-1 τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο και διατηρήθηκε στο -4 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Ιωνικού στο «Γ. Καραϊσκάκης». «Διπλό» στον Βόλο ο Άρης (2-1) σε επεισοδιακό ματς.

Το αήττητο του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο έλαβε τέλος από τον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε με 3-1 των «πρασίνων» χάρη στο αμφισβητούμενο πέναλτι του Κούρτιτς στο 85' που καταλογίστηκε μέσω VAR και το εκπληκτικό γκολ του Σλοβένου με απευθείας φάουλ στο 90+8’.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ασκώντας πίεση ψηλά έβαλε προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ένα λάθος του Βιτάλ στον άξονα έφερε το 0-1 στο 13’. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έφυγε στην αντεπίθεση με τον Ζίβκοβιτς και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Άκπομ, ο οποίος με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά με εξαίρεση μια αμαρκάριστη κεφαλιά του Παλάσιος, δεν κατάφεραν να φέρουν το σκορ στα ίσα πριν το ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ αμύνονταν σωστά και επιχειρούσε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, έχοντας μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Μπίσεσβαρ στο 27’.

Στο δεύτερο μέρος, ο Γιοβάνοβιτς έριξε στο ματς τους Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο και Χατζηγιοβάνη και οι «πράσινοι» άρχιζαν να πιέζουν περισσότερο για το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό ήρθε στο 59’ όταν μετά από κούρσα και γύρισμα του Χουάνκαρ από τα αριστερά, ο Καρλίτος άφησε ωραία στον Μαουρίσιο και ο Βραζιλιάνος με όμορφο διαγώνιο σουτ έφερε το σκορ στα ίσα.

Το παιχνίδι απέκτησε πολύ γρήγορο ρυθμό, με τον ΠΑΟΚ να απειλεί σε δύο περιπτώσεις με Άκπομ και Ζίβκοβιτς αλλά ο Μπρινιόλι αντέδρασε σωστά, ενώ στον αντίποδα ο Μαουρίτσιο αστόχησε με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση. Το παιχνίδι έφτασε στο 85’ όταν ο Ντελ Θέρο Γκράντε πήγε στο VAR και υπέδειξε πέναλτι σε επαφή του Βιγιαφάνιες με τον Μιχαηλίδη. Ένα πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα από τους «πράσινους». Ο Κούρτιτς ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, «γράφοντας» το 2-1 υπέρ του ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός τα έπαιξε όλα για όλα για την ισοφάριση, αλλά στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ έξω από την περιοχή και ο Κούρτιτς με καταπληκτική απευθείας εκτέλεση, έβαλε το κερασάκι σε τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.


Πύρρειος νίκη για Ολυμπιακό


Ο ΠΑΟΚ με τη νίκη μείωσε στο -4 τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ο οποίος από την πλευρά του, κέρδισε με 1-0 τον Ιωνικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και πέρασε μόνος πρώτος στην κορυφή. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι αλλά ζορίστηκαν αρκετά απέναντι στους νεοφώτιστους, δείχνοντας και σημάδια κόπωσης από τα διαδοχικά παιχνίδια. Το γκολ της νίκης πέτυχε στο 17’ ο Μασούρας, ενώ η ομάδα του Μαρτίνς έχασε με τραυματισμούς τους Παπασταθόπουλο, Ροντρίγκες, Κούντε, Καμαρά και Ρέαμπτσιουκ.

Επεισοδιακή νίκη για Άρη στον Βόλο


Στο Πανθεσσαλικό ο Άρης πήρε «διπλό» (2-1) επί του Βόλου σ’ ένα παιχνίδι που διήρκησε πάνω από 3 ώρες και σημαδεύτηκε από τα επεισόδια σε εξέδρα και αγωνιστικό χώρο. Το παιχνίδι διακόπηκε στο 13ο λεπτό και ξεκίνησε αρκετή ώρα αργότερα, με τον Καραντώνη να αποβάλει τους Γκρίλο, Μπαριέντος (στον πάγκο) από τον Βόλο και τον Φακούντο Μπερτόγλιο από τον Άρη. Οι Βολιώτες είχαν δύο χαμένες ευκαιρίες με τον Φαν Φέερτ και στο 35’ οι Θεσσαλονικείς πήραν αυτοί το προβάδισμα με τον Νετιαγέ έπειτα από άψογο «ένα-δύο» με τον Ματέο Γκαρσία. Ο τελευταίος έκανε το 2-0 με το… καλησπέρα στην επανάληψη, αφού στο 46’ έκλεψε τη μπάλα από τον Ρίνερ και νίκησε με πλασέ τον Κότνικ. Ο Βόλος μείωσε άμεσα με κεφαλιά του Μπαρτόλο στο 48’ και έκτοτε προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

«Διπλό» στην Τρίπολη η Λαμία


Στο ματς που άνοιξε την αυλαία του σημερινού προγράμματος, η Λαμία πήρε πολύ μεγάλο «διπλό» (1-0) από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης χάρη στο αυτογκόλ του Ρούμπεν Γκαρθία (27’). Οι Φθιωτοί υποχρέωσαν τους Αρκάδες σε φλύαρη κατοχή στο πρώτο μέρος και παρότι δεν είχαν τελική, πήραν το προβάδισμα χάρη στο αυτογκόλ. Στην επανάληψη ο Αστέρας πίεσε αρκετά για την ισοφάριση αλλά όποτε χρειάστηκε ο Γκαραβέλης αντέδρασε σωστά.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.