Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Κόντρα στον... Στίβεν Τζέραρντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κύπελλο Αγγλίας: Κόντρα στον... Στίβεν Τζέραρντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/12/2021 21:33
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κληρώθηκε στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας με την Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ, ενώ η κάτοχος του τίτλου Λέστερ θα υποδεχτεί την Γουότφορντ του Κλαούντιο Ρανιέρι, του προπονητή που την οδήγησε στο μυθικό πρωτάθλημα το 2016. Δείτε όλα τα ζευγάρια.

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Μπορεί να αποφεύχθηκαν τα μεγάλα ντέρμπι αλλά προέκυψαν αρκετές ενδιαφέρουσες μονομαχίες, οι οποίες θα διεξαχθούν το διάστημα 8-10 Ιανουαρίου, ολοκληρώνοντας το εορταστικό πρόγραμμα στα αγγλικά γήπεδα.

Από αυτές ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ στο «Όλντ Τράφορντ», με τις δύο ομάδες να αναμετρούνται και μια εβδομάδα μετά για το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο εμβληματικός αρχηγός της Λίβερπουλ θα τεθεί αντιμέτωπος με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως προπονητής.

Το ενδιαφέρον στρέφεται επίσης στο παιχνίδι της Λέστερ με την Γουότφορντ, όπου με τα τωρινά δεδομένο ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα επιστρέψει ως αντίπαλος στο «Κινγκ Πάουερ» για να αντιμετωπίσει την ομάδα που την οδήγησε στο μυθικό πρωτάθλημα της σεζόν 2015-16.

Από την κλήρωση προέκυψε ακόμα μια σύγκρουση ομάδων Πρέμιερ Λιγκ, αφού η Γουέστ Χαμ θα υποδεχτεί την Λιντς στο Λονδίνο. Βατή κλήρωση για την Τσέλσι, η οποία θα υποδεχτεί εντός την Τσέστερφιλντ, όπως και για την Τότεναμ, η οποία θα παίξει εντός με την Μόρκαμ.

Εύκολο έργο αναμένεται να έχει και η Λίβερπουλ, η οποία θα υποδεχτεί την Τσέστερφιλντ στο «Άνφιλντ», ενώ η Μάντσεστερ Σίτι θα παίξει εκτός με την Σουίντον. Εκτός έδρας αναμέτρηση και για την Άρσεναλ, η οποία θα παίξει με την Νότιγχαμ Φόρεστ, με τις δύο ομάδες να αναμετρούνται για τέταρτη φορά σε κυπελλικούς θεσμούς μέσα στην εξαετία!

Από τα άλλα παιχνίδια, ξεχωρίζει το ντέρμπι του Νότιου Λονδίνου ανάμεσα σε Μίλγουολ και Κρίσταλ Πάλας αλλά και αυτό του Ανατολικού Λάνκασαϊρ μεταξύ Γουίγκαν και Μπλάκμπερν.

Τα ζευγάρια του 3ου γύρου:


Μπόραμ Γουντ/Σεντ Άλμπανς Σίτι – Γουίμπλεντον
Γιόβιλ Τάουν – Μπόρνμουθ
Σουόνσι – Σαουθάμπτον
Τσέλσι – Τσέστερφιλντ
Λίβερπουλ -Σριούσμπερι
Κάρντιφ- Πρέστον
Κόβεντρι – Ντέρμπι
Μπέρνλι – Χάντερσφιλντ
Γουέστ Μπρομ – Μπράιτον
Κιντερμίνστερ – Ρέντινγκ
Λέστερ – Γουότφορντ
Μάνσφιλντ – Μίντλεσμπρο
Χάρτλπουλ – Μπλάκπουλ
Χαλ – Έβερτον
Μπρίστολ Σίτι – Φούλαμ
Τότεναμ – Μόρκαμ
Μίλγουολ – Κρίσταλ Πάλας
Πορτ Βέιλ – Μπρέντφορντ
Σουίντον – Μάντσεστερ Σίτι
Γουίγκαν – Μπλάκμπερν
Λούτον – Χάρογκεϊτ Τάουν
Μπέρμιγχαμ – Πλίμουθ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα
Γουλβς – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Νιούκαστλ – Κέιμπριτζ
Μπάρνσλεϊ – Ίπσουιτς/Μπάροου
Πίτερμπορο – Μπρίστολ Ρόβερς
Γουέστ Χαμ – Λιντς
ΚΠΡ - Ρόδεραμ
Τσάρλτον – Νόριτς
Νότιγχαμ Φόρεστ - Άρσεναλ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.