Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Τεσσάρα στον Βόλο ο ΠΑΟΚ, πέρασε από το Περιστέρι η ΑΕΚ (video)

Super League Interwetten: Τεσσάρα στον Βόλο ο ΠΑΟΚ, πέρασε από το Περιστέρι η ΑΕΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/1/2022 19:30
Ο ΠΑΟΚ διέλυσε με 4-0 τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό και διατηρήθηκε στην δεύτερη θέση και στο -1 από την ΑΕΚ, η οποία με τη σειρά της νίκησε με 2-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Λίγες μέρες πριν τη μονομαχία τους για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ πέρασαν νικηφόρα από τις έδρες των Βόλου και Ατρόμητου αντίστοιχα και η μεταξύ τους διαφορά στη βαθμολογία παρέμεινε στο +1 υπέρ του «Δικεφάλου του Βορρά».

Οι Θεσσαλονικείς δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα στο Πανθεσσαλικό, φτάνοντας σε μια εμφατική νίκη. Το σκορ άνοιξε στο 20’ ο Κούρτιτς με εύστοχο πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Μιτρίτσα μετά από επαφή του Φερνάντες, ενώ εννέα λεπτά μετά ο Ίνγκασον σκόραρε με κεφαλιά για το 2-0. Ο Βόλος προσπάθησε να απαντήσει και στο 44’ είχε καλή στιγμή με τον Μπαρτόλο αλλά ο Πασχαλάκης κράτησε το μηδέν.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε αρκετά δυνατά στο δεύτερο μέρος, «άγγιξε» σε τρεις περιπτώσεις ένα τρίτο γκολ και το πέτυχε στο 64’ με τον νεοφερμένο Σάστρε, ο οποίος σκόραρε με προβολή μετά από κόρνερ του Ζίβκοβιτς και συνδύασε με γκολ το ντεμπούτο του με τα ασπρόμαυρα. Το παιχνίδι παρότι ουσιαστικά είχε τελειώσει, είχε πολύ γρήγορο ρυθμό, με τον Βόλο να «αγγίζει» το 3-1 στο 67’ αλλά ο Πασχαλάκης απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Φεράρι. Έξι λεπτά μετά ο ΠΑΟΚ έφτασε και σε τέταρτο γκολ, με τον Μιτρίτσα να γυρνάει από τα αριστερά στον Άκπομ και τον Άγγλο να σκοράρει με προβολή διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.



Επέστρεψε στις νίκες η ΑΕΚ

Super League Interwetten: Τεσσάρα στον Βόλο ο ΠΑΟΚ, πέρασε από το Περιστέρι η ΑΕΚ (video)

Η ΑΕΚ με πρωταγωνιστή τον Λιβάι Γκαρσία και σκόρερ τους Τζαβέλλα, Τσούμπερ, κέρδισε με 2-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Η «Ένωση» παρατάχθηκε με 4-4-2 και ήταν αρκετά προσεκτική στην ανασταλτική της λειτουργία, μην επιτρέποντας τους γηπεδούχους να απειλήσουν. Είναι ενδεικτικό ότι η ομάδα του Κόλμαν απείλησε μονάχα στο 3’ με ένα απευθείας φάουλ του Μουνίθ που πέρασε δίπλα από τα δοκάρια. Κι αν αμυντικά η ομάδα του Γιαννίκη πήρε πολύ καλό βαθμό, επιθετικά δυσκολεύτηκε αρκετά στο δημιουργικό κομμάτι όμως μια ευκαιρία ήταν αρκετή για να προηγηθεί. Στο 22’ ο Μάνταλος εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, ο Γκαρσία έκανε το σουτ με τον Γιαννιώτη να αποκρούει, όμως ο Τζαβέλλας πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το 1-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, με τον Ατρόμητο να μην μπορούσε να βρει χώρους δράσης για να δημιουργήσει κάτι αξιόλογο επιθετικά.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τους «κιτρινόμαυρους», αφού στο 51’ ο Ρότα έδωσε ωραία στον Λιβάι Γκαρσία, αυτός τροφοδότησε τον Τσούμπερ στο δεύτερο δοκάρι και ο Ελβετός με πλασέ έκανε το 2-0, σκοράροντας για πρώτη φορά μετά τον Οκτώβριο. Το 2-0 επέτρεψε στον Γιαννίκη να προχωρήσει σε αλλαγές εν όψει και του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ενώ στο 65’ τα πράγματα απλοποιήθηκαν ακόμα περισσότερο, καθώς ο Μουνίθ αντίκρισε κόκκινη κάρτα για γροθιά στον Ρότα.

Μια άστοχη κεφαλιά του Ντένιτς στο 75’ από πλευράς Ατρόμητου και ένα σουτ του Γέβτιτς στο 90+4’ από πλάγια θέση που πέρασε άουτ ήταν ότι καλύτερο είδαμε στο παιχνίδι στα εναπομείναντα λεπτά, με την ΑΕΚ να φτάνει σε μια άνετη νίκη και να διατηρείται στο -1 από τον 2ο ΠΑΟΚ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.