Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης-Λαμία 0-0: Γκολ αγνοείται...

Άρης-Λαμία 0-0: Γκολ αγνοείται...

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
23/1/2022 17:02
Άρης και Λαμία ήρθαν και πάλι ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τους φιλοξενούμενους να παρουσιάζονται σαφώς καλύτεροι σε σχέση με το παιχνίδι του Κυπέλλου τρεις μέρες νωρίτερα.

Οι γηπεδούχοι για άλλη μία αναμέτρηση εμφάνισαν το επιθετικό τους πρόβλημα, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς πιο επικίνδυνοι και θα μπορούσαν να πάρουν ακόμα και τους τρεις βαθμούς.

Δυσκολία στην επίθεση για τον Άρη, επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις η Λαμία

Η Λαμία ήταν η πρώτη που απείλησε στο παιχνίδι και μάλιστα έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν σε μία αντεπίθεση στο 8' όταν ο Προβυδάκης σέντραρε από τα δεξιά, ο Τιρόνε έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Σιαμπάνης έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Άρης προσπάθησε να απαντήσει στο 12' με ένα γυριστό σουτ του Μπερτόγλιο το οποίο όμως «μπλόκαρε» εύκολα ο Σαράνοφ. Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό στην αρχή και στο 15' ο Μπαγκουρά έφυγε ταχύτητα στην επίθεση, πήγε να βγει μόνος του απέναντι στον Σιαμπάνη αλλά προτίμησε να σουτάρει από μακριά και η προσπάθεια του κατέληξε άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι στο transition αλλά από μία στημένη φάση στο 25' έφτασαν και πάλι κοντά στο 1-0 όταν ο Γκόλεμιτς με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα άουτ.

Οι «κίτρινοι» είχαν άλλη μία καλή στιγμή στο 34' με τον «άφαντο» μέχρι εκείνη τη στιγμή στο παιχνίδι, Ιτούρμπε αλλά το φάουλ που επιχείρησε ο Παραγουανός έφυγε πάνω από το δοκάρι του Σαράνοφ.

Εντελώς ακίνδυνος Άρης, μπορούσε και νίκη η ΛαμίαΣτην επανάληψη ο Άκης Μάντζιος προσπάθησε να κάνει κάποιες αλλαγές στην ομάδα του περνώντας στο παιχνίδι τους Ματέο Γκαρσία, Εντιαγέ και Καμαρά στις θέσεις των Ιτούρμπε, Μπερτόγλιο και Μάνου αλλά η εικόνα στην αρχή δεν άλλαξε.

Η Λαμία ήταν αυτή που είχε την καλύτερη ευκαιρία βέβαια στο 65'
όταν ο Καραμάνος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή αλλά το τελείωμα του ήταν κακό και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Ο Άρης δυσκολευόταν να βρει χώρους στην επίθεση και να διασπάσει την άμυνα της αντιπάλου της, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλά στημένοι. Μάλιστα με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών ο Αραμπούλι αστόχησε από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα εντός ο εστίας.

Στις καθυστερήσεις η ομάδας του Γρηγορίου ήταν αυτή που απείλησε εκ νέου με ένα καλό σουτ του Τσούκαλου με τον Σιαμπάνη να κρατάει για άλλη μία φορά ανέπαφη την εστία του.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες, με τη Λαμία να έχει τις περισσότερες ευκαιρίες για να βρει κάποιο γκολ. Από την άλλη ο Άρης έμεινε για 4ο σερί παιχνίδι μέσα στο 2022 χωρίς να σκοράρει και παρέμεινε στην 7η θέση του πρωταθλήματος και στο -3 από τον ΟΦΗ. Οι φιλοξενουμενοι με το βαθμό που πήραν έφτασαν τους 15 και αύξησαν την διαφορά από τον 13η Ατρόμητο στους 5 βαθμούς.

Πλέον οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Τετάρτη (26/1) στη Λαμία για τη ρεβάνς των «8» του Κυπέλλου, με το πρώτο παιχνίδι να έχει λήξει επίσης ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Λούμορ (72’ Γκάνεα), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Λούκας Σάσα, Τζέγκο (69’ Ματίγια), Μπρούνο Γκάμα, Μπερτόγλιο (58’ Ντιαγέ), Ιτούμπε (46’ Ματέο Γκαρσία), Μάνος (57’ Καμαρά)

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Γκόλεμιτς, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Καραμάνος (72’ Αραμπούλι), Τιρόνε (76’ Νούνιες), Ρόμανιτς, Μπανγκουρά (90’ Τσούκαλος)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.