Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παπασταθόπουλος: «Θα εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι στο δεύτερο αγώνα» (video)

Παπασταθόπουλος: «Θα εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι στο δεύτερο αγώνα» (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
18/2/2022 19:56
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για τον επαναληπτικό αγώνα του Ολυμπιακού με την Αταλάντα, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Μετά την ήττα με 2-1 στο Μπέργκαμο, οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν τους αντιπάλους τους στο «Γ. Καραϊσκάκης» την προσεχή Πέμπτη (24/2, 19.450.

Ο διεθνής στόπερ είναι αισιόδοξος ότι οι Πειραιώτες με τη βοήθεια του κόσμου τους θα κατορθώσουν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να πάρουν την πρόκριση για τους «16» της δεύτερης κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του στην κάμερα του Olympiacos TV:

«Είχαμε ένα πλάνο να είμαστε πιο οργανωμένοι αμυντικά και να κυνηγήσουμε στην κόντρα το γκολ, γιατί η Αταλάντα έπαιζε ένα σύστημα που πιέζει ψηλά και πίσω αφήνει κενά. Το κατορθώσαμε πολύ καλά, βάλαμε το γκολ, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν βάλαμε το δεύτερο γκολ. Στο β' μέρος ανέβασαν τον ρυθμό, ξέρουμε ότι η Αταλάντα είναι μία ομάδα που μέσα στο σπίτι της έχει ρυθμό στο παιχνίδι της και το πληρώσαμε. Δεν είχαν κάποια ευκαιρία στο ανοιχτό παιχνίδι. Μας πλήγωσαν στις στημένες φάσεις.

Ο δεύτερος αγώνας θα είναι διαφορετικός, με τον κόσμο μας, έπειτα από καιρό. Θα εμφανιστούμε ακόμη καλύτεροι και δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θα έχουμε την ευκαιρία να τους χτυπήσουμε εκεί μέσα».


Δείτε το video:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.