Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ίντερ-Μπαρτσελόνα με Stoiximan Master, Λίβερπουλ με 3.35

Ίντερ-Μπαρτσελόνα με Stoiximan Master, Λίβερπουλ με 3.35

Συντάκτης: Agones team
Agones team
4/10/2022 12:20
Μπαρτσελόνα… ημιχρόνων στο Μιλάνο, η Ρέιντζερς πληρώνει τα σπασμένα στο ‘Anfield’.

Η δράση στους ομίλους του Champions League συνεχίζεται και η Ίντερ φιλοξενεί στο Μιλάνο την Μπαρτσελόνα, σε μία αναμέτρηση που έρχεται με Stoiximan Master: Βρίσκεις το τελικό σκορ και τον πρώτο σκόρερ στο παιχνίδι και κερδίζεις*!Σε κρίση οι 'νερατζούρι', δύσκολα θα αντέξει για πολύ ακόμη ο Ιντσάγκι στην άκρη του πάγκου. Μετά την Ουντινέζε ηττήθηκε ξανά, αυτή τη φορά από τη Ρόμα. Εντός έδρας, με ανατροπή για το τελικό 1-2.

Μαζεύτηκαν πολλά, καθώς είχαν προηγηθεί και οι ήττες από Λάτσιο, Μίλαν... Στο Group C του Champions League έβγαλε αντίδραση μετά το 0-2 από τη Μπάγερν και με το ίδο σκορ επικράτησε της Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία. Τώρα ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει πολύ και με την εικόνα που δείχνει, η κατάσταση φαντάζει ζόρικη απέναντι στους 'μπλαουγκράνα'. Παραμένει εκτός μάχης ο Λουκακού.

Η Μπαρτσελόνα είναι σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με πέρσι. Παίζει πολύ πιο στρωτό ποδόσφαιρο υπό τις οδηγίες του Τσάβι και στο πρόσωπο του Λεβαντόφσκι έχει βρει τη σιγουριά στην εκτέλεση. Πέρασε και από την έδρα της Μαγιόρκα, έφτασε τους 19 βαθμούς με γκολ... 19-1(!) και πορεύεται αήττητη στη La Liga, όπως και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι δύο τους θα δώσουν και τη μάχη για τον φετινό τίτλο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Δεν είναι λίγα τα προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης στο Μιλάνο, με τους Αραούχο, Μπελερίν, Ντεπάι, Κούντε και Ντε Γιονγκ να είναι στο ιατρικό δελτίο. Αμφίβολος και ο Γκάβι.

Δεν είναι καλά η Ίντερ, δεν έχει και χρόνο για να ηρεμήσει καθώς τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα. Στο ναδίρ η ψυχολογία, ανασφάλεια στην άμυνα και πολύ άγχος στην επίθεση για τους 'νερατζούρι' που κινδυνεύουν να μείνουν εκτός στόχων από πολύ νωρίς στη σεζόν. Η Μπαρτσελόνα είναι ανώτερη αυτή την εποχή, πολύ πιο ήρεμη και με στέρεες βάσεις στο παιχνίδι της. Το στοίχημα να κερδίσει και στα δύο ημίχρονα η Μπαρτσελόνα, στο 4.35 της Stoiximan.

Για το Group A, η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Ρέιντζερς στο 'Anfield'. Απρόσμενα κακή η εικόνα των 'κόκκινων' στο πρώτο δίμηνο της σεζόν, τουλάχιστον για τα στάνταρντς που είχαν δημιουργήσει την τελευταία πενταετία. Σχεδόν τίποτα δεν βγαίνει στην ομάδα του Κλοπ, που με ρεκόρ 2Ν-4Ι-1Η και γκολ 18-9 είναι... 9η στην Premier League. Στο -11 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, έστω και με ματς λιγότερο.

Γύρισε από το 0-2 απέναντι στη Μπράιτον, όμως προδόθηκε ξανά στο φινάλε από την άμυνα της και έμεινε στο τελικό 3-3. Μετά τη συντριβή από τη Νάπολι στην πρεμιέρα του ομίλου επικράτησε 2-1 του Άγιαξ και θέλει νέο τρίποντο για να αυξήσει τις πιθανότητες της για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Με δύο ήττες και γκολ 0-7 τις δύο πρώτες αγωνιστικές, η Ρέιντζερς πολύ δύσκολα θα μπορέσει να μπει στη μάχη έστω και για την 3η θέση του ομίλου. Οι Σκωτσέζοι υπολείπονται ξεκάθαρα σε ποιότητα για το επίπεδο της διοργάνωσης σε αυτό το στάδιο και σίγουρα είναι δύο κλικ κάτω σε σχέση με τις τρεις άλλες ομάδες του Group A. Στην Premiership, η Ρέιντζερς είναι 2η με 19 βαθμούς, στο -2 από την πρωτοπόρο Σέλτικ και οι δύο τους θα διεκδικήσουν και φέτος τον τίτλο.

Πάει να γίνει... κλισέ, αλλά η Λίβερπουλ δεν έχει περιθώριο να συνεχίσει τις προβληματικές εμφανίσεις. Και πολύ περισσότερο τα αρνητικά αποτελέσματα, που μεγαλώνουν την πίεση. Η Ρέιντζερς δύσκολα θα αντέξει στον ρυθμό και προσφέρεται για ένα ξέσπασμα. Το συνδυαστικό στοίχημα over 1,5 γκολ στο 1ο ημίχρονο για τη Λίβερπουλ & anytime scorer o Νούνιες σε απόδοση 3.35 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.