Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός- Σταντάρ Λιέγης 3-3: «Χορταστική» ισοπαλία με έξοχες δημιουργίες από Μαρσέλο (video)

Ολυμπιακός- Σταντάρ Λιέγης 3-3: «Χορταστική» ισοπαλία με έξοχες δημιουργίες από Μαρσέλο (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
4/12/2022 20:16
Με τον Μαρσέλο να μοιράζει δύο ασίστ, τον Ελ Αραμπί να σκοράρει ισάριθμα γκολ και τον Μπακαμπού να σημειώνει ακόμα ένα, ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 με την Σταντάρ Λιέγης στο δεύτερο φιλικό επί ισπανικού εδάφους.

Μπροστά έβαζε, πίσω έμπαζε! Ο Ολυμπιακός μετά τη φιλική νίκη του επί της Χάντερσφιλντ (2-0), έφερε ισοπαλία 3-3 με την βελγική Σταντάρ Λιέγης στο δεύτερο φιλικό επί ισπανικού εδάφους.

Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν μέτριο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο βρέθηκαν πίσω στο 19’ από το σουτ του Ντάβιντα έξω από την περιοχή. Η ομάδα του Μίτσελ δεν μπορούσε να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού και η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία του ήρθε στο 30’ με ένα διαγώνιο σουτ του Γκάρι Ροντρίγκες το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Μποντάρτ.

Η Σταντάρ Λιέγης «άγγιξε» ένα δεύτερο γκολ στο ξεκίνημα της επανάληψης, με τον Πασχαλάκη να βγάζει με το πόδι το σουτ του Οχιό στο 54’. Τέσσερα λεπτά μετά ο Ολυμπιακός κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση χάρη σε ωραία ενέργεια του Βρουσάι, ο οποίος έκλεψε τη μπάλα, απέφυγε με ωραία ντρίπλα τον Ρασκίν και βρήκε με σέντρα τον Ελ Αραμπί ο οποίος από κοντά δεν αστόχησε ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η Σταντάρ κατάφερε να απαντήσει σχεδόν άμεσα καθώς στο 64’ ο Οχιό ξέφυγε από τους αμυντικούς του Ολυμπιακού και με υπέροχο τακουνάκι «έγραψε» το 2-1 μετά από γύρισμα του Μελεγκόνι.

Κάπου εκεί ήρθε η αντίδραση του Ολυμπιακού. Στο 69’ Ο Μπακαμπού νικήθηκε από τον αντίπαλο γκολκίπερ μετά από εξαιρετική πάσα του Φορτούνη, όμως η φάση αυτή αποδείχθηκε προειδοποιητική βολή, με τους «ερυθρόλευκους» να φέρνουν… τούμπα το ματς σ’ ένα δίλεπτο. Ο Μαρσέλο, που πήρε τη θέση του Ρέαμπτσιουκ στο δεύτερο μέρος, έβγαλε δύο εξαιρετικές ασίστ σε Μπακαμπού (74’) και Ελ Αραμπί (76’), οι οποίοι με σουτ και κεφαλιά αντίστοιχα έκαναν το 3-2.

Ο Χάμες στο 82’ έφτασε κοντά στο 4-2 με μακρινό σουτ το οποίο «έβγαλε» ο Χένκινετ και στο 90’ η Σταντάρ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3 με δεύτερο γκολ του Οχιό, ο οποίος σκόραρε από την «καρδιά» της «ερυθρόλευκης» άμυνας μετά από σέντρα του Τσανάκ.

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Βρουσάι (60' Ανδρούτσος), Ντόι (42' λ.τ. Μπουχαλάκης), Ρέτσος (60΄Καλογερόπουλος), Ρέαμπτσιουκ (60' Μαρσέλο), Εμβιλά, Κασάμι (46' Σαμασέκου), Αγκιμπού (60' Φορτούνης), Μασούρας (60' Μπακαμπού), Γκάρι Ροντρίγκες (46' Χάμες Ροντρίγκες), Μπιέλ (46' Ελ Αραμπί)

Σταντάρ Λιέγης: Μποντάρντ (46' Χένκινετ), Τσίμιροτ (46' Ντα Σίλβα -71' λ.τ Μπόλιεβιτς), Ντόνουμ (46' Ράσκιν), Φοσέ (46' Κουαβίτα), Λαΐφης (46' Ντουσέν), Αλζάτε (46' Ντραγκους), Ντάβιντα (46' Μελεγκόνι), Μποκάντι (46' Ζινκερνάγκελ) , Μπαλικουίσα (46' Οχιό), Περίτσα (46' Τσάνακ), Ζιάνι


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.