Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η απονομή του τίτλου στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί στην OPAP Arena (video)

Η απονομή του τίτλου στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί στην OPAP Arena (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
14/5/2023 23:14
Η ΑΕΚ επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από πέντε χρόνια, σε μία «μαγική» σεζόν, που συνδύασε την επιστροφή στη φυσική της έδρα με την κατάκτηση του 13ου πρωταθλήματος της ιστορίας της, το οποίο γιορτάστηκε έξαλλα όταν οι Πέτρος Μάνταλος και Σέρχιο Αραούχο ύψωσαν το τρόπαιο στον ουρανό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Το... πάρτι φυσικά είχε ξεκινήσει νωρίτερα αφού πέντε λεπτά πριν τη λήξη του νικηφόρου ματς με τον Βόλο, οι παίκτες της Ένωσης είχαν αρχίσει να πανηγυρίζουν στον πάγκο, «ξεσπώντας» αμέσως μετά τόσο όταν έγιναν κουβάρι στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στα αποδυτήρια, την ώρα που και ο διοικητικός ηγέτης των «κιτρινόμαυρων», Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν φανερά συγκινημένος.





Με το τρόπαιο να έχει καταφτάσει ήδη στην OPAP Arena, οι παίκτες της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν στη φυσούνα ώστε να ξεκινήσει η απονομή, όντες ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι, ενώ και έξω από το γήπεδο επικρατούσε το... αδιαχώρητο.





Ένας ένας άρχισαν να βγαίνουν γνωρίζοντας την απόλυτη αποθέωση από τους οπαδούς, με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μάλιστα να πηγαίνει προς την ειδική εξέδρα που είχε στηθεί, υπό τους ήχους του γνωστού ιταλικού τραγουδιού «Bella Ciao», ενώ ο Σέρχιο Αραούχο, αν και τραυματίας ήταν εκεί με πατερίτσες, μην ξεχνώντας για άλλη μία φορά τον αδικοχαμένο φιλαθλο του Άρη, Άλκη Καμπανό, αφού φορούσε περιβραχιόνιο με τα αρχικά του.





Το γήπεδο όμως σείστηκε όταν ήρθε η σειρά του τεχνικού, Ματίας Αλμέιδα, να παραλάβει το μετάλλιο του, ο οποίος μάλιστα άναψε και καπνογόνο, οδηγώντας σε... παράκρουση την κερκίδα.





Λίγο αργότερα ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος, γνωστός για τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματά του, έκανε την απονομή του τροπαίου, με Αραούχο και Μάνταλο να δίνουν το έναυσμα για το μεγάλο πάρτι εντός κι εκτός γηπέδου υπό τους ήχους του «We are the Champions», με την Ένωση να πανηγυρίζει σήμερα και από αύριο να στρέφεται στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet με τον ΠΑΟΚ στις 24 Μαΐου, όπου θα διεκδικήσει το τρίτο νταμπλ της ιστορίας της.





Ειδική μνεία έγινε από τα μεγάφωνα του γηπέδου έγινε φυσικά και στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος επίσης αποθεώθηκε από τους φιλάθλους, με τον Αλμέιδα και τον Μάνταλο μάλιστα να του παραδίδουν το τρόπαιο στα επίσημα του γηπέδου και αυτόν να το πανηγυρίζει δεόντως, υπό τους ήχους του «Eye of the Tiger».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.