Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αναστέλλονται όλα τα πρωταθλήματα στην Τουρκία μετά την επίθεση στον διαιτητή!

Αναστέλλονται όλα τα πρωταθλήματα στην Τουρκία μετά την επίθεση στον διαιτητή!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/12/2023 01:39
Την αναστολή όλων των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Τουρκίας επ’ αόριστων ανακοίνωσε ο πρόεδρος της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Μεχμέντ Μπουγιουκεκσί μετά την επίθεση στον διαιτητή Χαλίλ Ουμούτ Μέλερ στον αγώνα της Ανκαραγκουτσού με την Ρίζεσπορ.

Ραγδαίες εξελίξεις προκάλεσε το σοκαριστικό επεισόδιο στον αγώνα της Άγκυρας μεταξύ της Ανκαραγκουτσού και της Ρίζεσπόρ, όπου ο πρόεδρος της γηπεδούχου ομάδας, Φαρούκ Κότσα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και γρονθοκόπησε τον διαιτητή του αγώνα αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης. Ο διεθνής διαιτητής Χαλίλ Ουμούτ Μέλερ έπεσε στο χορτάρι όπου και δέχτηκε επίθεση με κλωτσιές με τον ίδιο να προσπαθούσε να προστατεύσει το πρόσωπο του. Ο διαιτητής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο όντας σε καλή κατάσταση αλλά σοκαρισμένος από το συμβάν. Μάλιστα αποφάσισε να σταματήσει τη διαιτησία.

Ακολούθησε έκτακτο Δ.Σ. στην τουρκική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τα ξημερώματα της Τρίτης (12/12) ο πρόεδρος της, Μεχμέντ Μπουγιουκεκσί ανακοίνωσε την αναστολή όλων των ποδοσφαιρικών αγώνων στη χώρα επ’ αόριστον.Αναλυτικά η δήλωση του:

Ο αδειοδοτημένος από τη FIFA διαιτητής μας, Χαλίλ Ουμουτ Μέλερ, δέχτηκε μια πολύ κακή και απάνθρωπη επίθεση από εγκληματίες που έχουν επίγνωση του εαυτού τους. Καταδικάζουμε αυτή την επίθεση. Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση της υγείας του Χαλίλ Ουμούτ Μέλερ. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον πολύτιμο διαιτητή μας.

Αυτή η απεχθής επίθεση δεν έγινε μόνο εναντίον του Χαλίλ Ουμούτ Μέλερ! Έγινε εναντίον όλων των εμπλεκόμενων φορέων του τουρκικού ποδοσφαίρου. Όλοι όσοι έχουν βάλει στο στόχαστρο τους διαιτητές είναι συνεργοί σε αυτό το βδελυρό έγκλημα. Πρόεδροι, προπονητές, ποδοσφαιριστές, σχολιαστές διαιτητών, αυτοί που στοχοποιούν τους διαιτητές και να τους βάλουν μπροστά στο κοινό είναι υπεύθυνοι για αυτήν την άθλια επίθεση». είναι ένας από τους υπεύθυνους.

Αναβάλαμε όλους τους αγώνες επ' αόριστον. Θα κάνουμε δήλωση για την κατάσταση των πρωταθλημάτων τις επόμενες ημέρες. Θα κάνουμε νέα σύσκεψη.

Φτάνει πια! Αρκετά!! Κατηγορούμε τους διαιτητές κάθε μέρα! Και οι διαιτητές είναι άνθρωποι! Δέχτηκε τόσες κλωτσιές και μπουνιές... Κανείς δεν πρέπει να χτυπηθεί έτσι. Μην υποτιμάτε άλλο το τουρκικό ποδόσφαιρο! Ας μην ντροπιάζουμε το τουρκικό ποδόσφαιρο στον κόσμο. Φτάνει πια!

Θα επισκεφτούμε τον διαιτητή Χαλίλ Ουμουτ Μέλερ αύριο. Έχει μια ρωγμή στο κόκαλο του. Ελπίζω να μην υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Πρώτα από όλα, η υγεία του είναι πολύ σημαντική.

Ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιλμάζ Τουντς, ο Υπουργός Εσωτερικών Αλί Γερλικαγιά, ο Υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού Οσμάν Ασκίν Μπακ τηλεφώνησαν. Είπαμε ότι ήμασταν στη συνάντηση, μας ευχήθηκαν επιτυχία. Είπαν ότι μας στηρίζουν για τις αποφάσεις που θα παίρναμε.

Οι υπεύθυνοι σύλλογοι και οι διοικούντες τους θα τιμωρηθούν με τον πιο αυστηρό τρόπο. Η Διοίκηση της τουρκικής Ομοσπονδίας δεν δίνει τις απαραίτητες ποινές. Η Νομική μας Συμβουλευτική θα παραπέμψει και τα συμβούλια μας θα επιβάλουν την απαραίτητη τιμωρία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.