Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόνφερενς Λιγκ: Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού

Κόνφερενς Λιγκ: Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/3/2024 00:41
Ο ΠΑΟΚ με τη μυθική του ανατροπή και τον θρίαμβο απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 5-1 πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ και αργότερα έκανε και ο Ολυμπιακός το... θαύμα του, αποκλείοντας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Σερβία με ακόμα πιο μεγάλη ανατροπή, καθώς στον πρώτο αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» είχε ηττηθεί με 4-1, όμως διέσυρε τους Ισραηλινούς με 6-1 στην παράταση και ακολούθησε τους Θεσσαλονικείς στους «8», με το ελληνικό ποδόσφαιρο να συνεχίζει με δύο εκπροσώπους στη διοργάνωση, όταν πριν μία εβδομάδα όλοι πίστευαν ότι τα είχαν κριθεί εις βάρος τους.

Η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Παρασκευής (15/3, 15.00) στην πόλη Νιόν της Ελβετίας και πλέον αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί στην κλήρωση για αποφυγή «εμφυλίου», κάτι που σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός μπορούν να κληρωθούν μεταξύ τους.

Εκτός από τις ελληνικές ομάδες όμως η Βικτόρια Πλζεν από την Τσεχία απέκλεισε στα πέναλτι την ελβετική Σερβέτ, η Φενέρμπαχτσε χάρη στη νίκη της στο πρώτο ματς με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ πέρασε κι αυτή, ενώ η Φιορεντίνα άφησε εκτός συνέχειας με ισοπαλία στο «Αρτέμιο Φράνκι» τη Μακάμπι Χάιφα.

Η Λιλ δεν είχε πρόβλημα κόντρα στη Στουρμ Γκρατς έχοντας «καθαρίσει» από το πρώτο παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους, ενώ η Κλαμπ Μπριζ έκανε την ανατροπή κόντρα στη Μόλντε και η Άστον Βίλα διέλυσε τον Άγιαξ στην Αγγλία.

Τα πρώτα ματς θα διεξαχθούν στις 11/4 και οι επαναληπτικοί μία εβδομάδα αργότερα, στις 18/4.

Δείτε τις πιθανές αντιπάλους του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού:

Βικτόρια Πλζεν
Φενέρμπαχτσε
Φιορεντίνα
Λιλ
Κλαμπ Μπριζ
Άστον Βίλα

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.