Ψάχνει επιτέλους αντίδραση η Έμπολι
Η Έμπολι υποδέχεται τη Σαλερνιτάνα για την έκτη αγωνιστική της Σέριε Α. Ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς οι γηπεδούχοι, σε δύσκολη θέση και οι φιλοξενούμενοι.
ΕΜΠΟΛΙ Δεν περιμέναμε να δούμε μία διαφορετική Έμπολι μέσα σε λίγες μέρες αλλά ο απολογισμός της συνεχίζει και είναι κάκιστος. Μετράει πέντε σερί ήττες, δεν έχει καταφέρει να σκοράρει και έχει με διαφορά τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Ο Αντρεατσόλι προσπαθεί να «σουλουπώσει» την ομάδα, ψυχολογία δεν υπάρχει και σήμερα άπαντες βλέπουν το παιχνίδι σαν μία ευκαιρία για να ξεκινήσει η ομάδα την αντεπίθεση.
«Δεν είναι θετικό να βάζουμε πίεση. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να βελτιωθούμε, δεν θα πατήσουμε απλά ένα κουμπί και θα αλλάξουν όλα έχουμε λίγο χρόνο. Δεν είναι εύκολο μετά από πέντε ήττες να έχεις ένα τέτοιο κοινό να σε υποστηρίζει και να σου δίνει θάρρος στο τέλος. Υπάρχει ενθουσιασμός για να ανατρέψουμε την κατάσταση. »
Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολος ο μέσος Ρανόκια (1/0). Παραμένει εκτός ο τερματοφύλακας Καπρίλε και ο επιθετικός Μαλντίνι.
ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ Αγνοεί έτσι τη νίκη έπειτα από τις πρώτες πέντε αγωνιστικές και η αλήθεια είναι πως με το πρόγραμμα που είχε μπροστά της άπαντες περίμεναν μία καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή. Το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, ο αθλητικός διευθυντης Ντε Σάνκτις βρέθηκε τη Δευτέρα στη προπόνηση και είχε συζητήσεις με τους παίκτες και γενικά υπάρχει η διάθεση αντεπίθεσης. Ο Σόουζα για την ώρα χαίρει εμπιστοσύνης, δεν έχει τεθεί κανένα θέμα απομάκρυνσης του αλλά σιγά-σιγά πρέπει να φέρει και αποτελέσματα.
«Η ομάδα δουλεύει σωστά, κάποια αποτελέσματα και μία αναποτελεσματικότητα στην επίθεση έχουν κρύψει κάποια θετικά μας στοιχεία. Έχουμε βελτιωθεί φέτος σε αρκετούς τομείς σε σχέση με πέρσι, έχουμε περισσότερη κατοχή στο δεύτερο μισό του γηπέδου και δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες», σχολίασε ο κόουτς Σόουζα
Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει ο φορ Ντιά (2/1) όπως και ο επιθετικός Στιούαρτ Παραμένει εκτός ο μέσος Κουλιμπαλί (3/0). Δεν είναι διαθέσιμος ο φορ Ικβουεμέζι (4/0).
Εκτίμηση
Η Έμπολι είναι αυτή τη στιγμή η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, ψάχνει αρχικά το πρώτο της γκολ φέτος και έπειτα και τους βαθμούς. Δεν μπορούμε να την εμπιστευτούμε σε καμία περίπτωση και ας έχει έναν ρόλο φαβορί. Ούτε η Σαλερνιτάνα από την άλλη έχει ξεκινήσει καλά, έχει δείξει κάποια θετικά στοιχεία αλλά δεν έχει βρει ρυθμό. Αμφίρροπη αναμέτρηση, παίζεται άνετα το under.
Τότεναμ
Μάντσεστερ Σίτι
Νότιγχαμ Φόρεστ
Κρίσταλ Πάλας
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Φούλαμ
Άστον Βίλα
Μπρέντφορντ
Ροσάριο Σεντράλ
Ρίβερ Πλέιτ
Μπόκα Τζούνιορς
Νιούελς Ολντ Μπόις
Μπαράκας Σεντράλ
Ντεπορτίβο Ριέστρα
Λέουβεν
Μαλίν
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Κλαμπ Μπριζ
Ντέντερ
Γκενκ
Σταντάρ Λιέγης
Άντερλεχτ
Στρασβούργο
Παρί Σεν Ζερμέν
Τουλούζ
Οσέρ
Νις
Μπρεστ
Ανζέ
Μετς
Λυών
Λιλ
Χέρτα Βερολίνου
Ντάρμσταντ
Ντιναμό Δρέσδης
Αρμίνια Μπίλεφελντ
Φορτούνα Ντίσελντορφ
Πάντερμπορν
Στουτγκάρδη
Φράιμπουργκ
Ντόρτμουντ
Χαϊντενχάιμ
Γιούνγκ Μπόις
Ζυρίχη
Λουκέρνη
Σεντ Γκάλεν
Βασιλεία
Τουν
ΑΕΚ
Ολυμπιακός
Λεβαδειακός
Αστέρας Τρίπολης
Παναθηναϊκός
Κηφισιά
ΠΑΟΚ
Πανσερραϊκός
Αθλέτικ Μπιλμπάο
Ρεάλ Σοσιεδάδ
Χετάφε
Θέλτα
Μπέτις
Βαλένθια
Ρεάλ Μαδρίτης
Ράγιο Βαγιεκάνο
Τορίνο
Λέτσε
Κρεμονέζε
Ίντερ
Κόμο
Αταλάντα
Πάρμα
Γιουβέντους
Αϊντχόφεν
Φέγενορντ
Φόλενταμ
Γκόου Αχέντ Ιγκλς
Χέρακλες
Φορτούνα Σιτάρντ
Χέρενφεν
Ουτρέχτη
Εξέλσιορ
Άγιαξ
Ζιλ Βιθέντε
Φαμαλικάο
Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Νασιονάλ Μαδέιρα
Τοντέλα
Μπενφίκα
Σέλτικ
Φόλκερκ
Χιμπέρνιαν
Ρέιντζερς
Μπολόνια
Μίλαν
Ρόμα
Φιορεντίνα
Λάτσιο
Τζένοα
Νάπολι
Φροζινόνε
Κάλιαρι
Βερόνα
Μόντσα
Σασσουόλο
Ουντινέζε