H πρώην «σταχτοπούτα» κόντρα στη νυν
Η Αλντοσίβι υποδέχεται την Κλουμπ Ατλέτικο Πλατένσε για την 4η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν της Αργεντινής. Από ήττα στην έδρα της Πατρονάτο προέρχονται οι γηπεδούχοι, από ενός έδρας ισοπαλία με την Χιμνάσια Λα Πλάτα οι φιλοξενούμενοι.
ΑΛΝΤΟΣΙΒΙΗ Αλντοσίβι είναι η μόνη ομάδα που παραμένει χωρίς βαθμό μετά τις πρώτες αγωνιστικές, ενώ συνολικά έχει συμπληρώσει 5 σερί ήττες και 9 ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Στη συνολική βαθμολογία, που βγαίνει βάση και της τελικής κατάταξης στο Κόπα Ντε Λα Λίγκα, είναι στην 26η θέση και τα πράγματα δυσκολεύουν.
Στα καλά νέα φέρεται πως βρήκε τον αντικαταστάτη του Μαρτίν Παλέρμο στον πάγκο και αυτός θα είναι ο Σομόσα, που αποχώρησε προσφάτως από την Ροζάριο Σεντράλ.
Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφουν οι αμυντικοί Βαλεντίνι (16/0) και Ρομάν (15/0). Τιμωρημένος ο αμυντικός Λακουιντέν (2/0), που αποβλήθηκε κόντρα στην Πατρονάτο. Τραυματίες ο αμυντικός Ινίγκεζ (8/0) και οι επιθετικοί Καουτερίτσιο (15/10) και Μοσκέρα (14/1).
ΚΛΟΥΜΠ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΛΑΤΕΝΣΕΗ Πλατένσε παρέμεινε έτσι αήττητη μετά από τρεις αγωνιστικές με ρεκόρ 2-1-0 και είναι η ευχάριστη έκπληξη της Πριμέρα Ντιβιζιόν, στην οποία έχει στόχο να παραμείνει και την επόμενη σεζόν.
Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει ο μέσος Μπαλτασάρα (10/0). Τραυματίας ο επιθετικός Μανσίγια (10/3). Παραμένουν εκτός οι μέσοι Ντελγκαντίγιο (11/0), Μπερτόλο (10/0) και ο επιθετικός Γκονσάλες (2/0).
Εκτίμηση
Η Αλντοσίβι πρέπει να βγάλει αντίδραση, καθώς βλέπει μία χρονιά που ξεκίνησε ιδανικά, αφού θεωρήθηκε η έκπληξη του Κόπα Ντε Λα Λίγκα, να παίρνει πολύ άσχημη τροπή και πλέον η ίδια απειλείται με υποβιβασμό. Στον αντίποδα η Πλατένσε έχει την ευκαιρία κόντρα σε μία ομάδα ίδιας δυναμικότητας και κακής φόρμας, να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις, αλλά το ματς είναι πολύ πιο δύσκολο απ' ότι δείχνει. Είναι μεγάλο το κίνητρο και η ανάγκη των γηπεδούχων για βαθμούς και στην έδρα τους θεωρώ πως θα καταφέρουν να πάρουν κάτι από το ματς, παρά τις απουσίες που έχουν, με την απόδοση του άσου να είναι υποερβολικά υψηλή για τα δεδομένα των δύο ομάδων. Θα επιλέξω σε κάθε περίπτωση το οριακά αποδεκτό 1Χ στην απόδοση, ώστε να είμαι καλυμμένος.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Κρίσταλ Πάλας
Άρσεναλ
Τσέλσι
Φούλαμ
Τότεναμ
Μπράιτον
Νότιγχαμ Φόρεστ
Ινστιτούτο Κόρδοβα
Ουνιόν Σάντα Φε
Αρχεντίνος Τζούνιορς
Μπαράκας Σεντράλ
Ντεφένσα Xoυστίσια
Λανούς
Νιούελς Ολντ Μπόις
Ροσάριο Σεντράλ
Τίγκρε
Χιμνάσια Λα Πλάτα
Σάλτσμπουργκ
Χάρτμπεργκ
Μπλάου Βάις Λινζ
WSG Τιρόλ
Γκράτσερ ΑΚ
Ριντ
Αλτάχ
Ραπίντ Βιέννης
Αούστρια Βιέννης
Λασκ Λίντσερ
Βολφσμπέργκερ
Στουρμ Γκρατς
Βέστερλο
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Σαρλερουά
Κλαμπ Μπριζ
Σερκλ Μπριζ
Ντέντερ
Γκενκ
Γάνδη
Μαρσέιγ
Λυών
Μετς
Μπρεστ
Λοριάν
Οσέρ
Λιλ
Ναντ
Παρί
Νις
Αμβούργο
Λειψία
Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Φράιμπουργκ
Στουτγκάρδη
Βόλφσμπουργκ
Σοντερίσκε
Οντένσε
Φρεντερίτσια
Σίλκεμποργκ
Μίντιλαντ
Μπρόντμπι
Κοπεγχάγη
Ράντερς
Βίμποργκ
Νόρτζελαντ
Βέιλε
Άαρχους
Γιούνγκ Μπόις
Ζυρίχη
Γκρασχόπερς
Λουγκάνο
Λωζάνη
Βασιλεία
Χανιά
Αιγάλεω
Παναργειακός ΑΠΟ
Καλλιθέα
Ελλάς Σύρου
Ηλιούπολη
Καλαμάτα
Μαρκό
Ολυμπιακός Β'
Πανιώνιος
Παναθηναϊκός
Άρης
Πανσερραϊκός
Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ
Αστέρας Τρίπολης
Βόλος ΝΠΣ
ΑΕΚ
Ορλάντο Σίτι
Ίντερ Μαϊάμι
Φιλαδέλφεια Γιούνιον
Νιου Γιόρκ Σίτι
Όστιν
DC Γιουνάιτεντ
Σαν Ντιέγκο
Σεντ Λούις Σίτι
Τορίνο
Λάτσιο
Σασσουόλο
Αταλάντα
Κρεμονέζε
Μίλαν
Ρόμα
Γιουβέντους
Άρης Λεμεσού
Πάφος
ΑΕΚ Λάρνακας
Ολυμπιακός Λευκωσίας
Ακρίτας Χλώρακας
Κρασάβα ΕΝΥ Υψώνα
Εξέλσιορ
Γκόου Αχέντ Ιγκλς
Ουτρέχτη
Άλκμααρ
Τβέντε
Φέγενορντ
Τσβόλε
Άγιαξ
Φόλενταμ
Χρόνινγκεν
Ρίο Άβε
Φαμαλικάο
Κάζα Πία
Μορεϊρένσε
Τοντέλα
Σάντα Κλάρα
Ρέιντζερς
Σέλτικ
Ουρακάν
Ρασίνγκ Κλουμπ
Ατλέτικο Τουκουμάν
Μπόκα Τζούνιορς
Πατρονάτο
Εστουδιάντες ντε Λα Πλάτα
Κλουμπ Ατλέτικο Ταγιέρες
Σαν Λορέντζο
Γοδόι Κρουζ
Ρίβερ Πλέιτ
Βελέζ Σάρσφιλντ
Ιντεπεντιέντε
Άρσεναλ Σαραντί
Σαρμιέντο Χουνίν
Σέντραλ Κόρδοβα
Κολόν Σάντα Φε
Μπάνφιλντ