Αήττητη εντός έδρας η Χαρτς
* Τελευταία αγωνιστική πριν τον διαχωρισμό των ομάδων σε πρώτη και δεύτερη εξάδα
ΧΑΡΤΣ
Η Χαρτς κόλλησε στο 2-2 στην έδρα της ουραγού Λίβινγκστον και είναι πια μόλις ένα βαθμό μπροστά από τους 2ους Ρέιντζερς, και τρεις από τη 3η Σέλτικ. Βρέθηκε μάλιστα να χάνει μόλις στο πέμπτο λεπτό από το γκολ του Μέι. Ισοφάρισε στο 24' με την κεφαλιά του αρχηγού Σάνκλαντ και γύρισε το ματς με το γκολ του Μπράγκα στο 51'. Επτά λεπτά αργότερα όμως οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα και η Χαρτς όχι μόνο δε βρήκε το γκολ της νίκης, αλλά τελείωσε και με 10 παίκτες το ματς, μετά την αποβολή του Λέοναρντ στο 96'.
«Χάσαμε μία ευκαιρία σήμερα, είμαστε όμως ακόμα στην κορυφή, ένα βαθμό μπροστά, και μένουν 6 παιχνίδια, να το θυμάστε αυτό, εγώ το υπενθυμίζω συνέχεια στον εαυτό μου», δήλωσε ο τεχνικός Ντέρεκ ΜακΊνες.
Δεύτερη απώλεια στα τρία τελευταία (1-1-1). Στο 12-4-0 το εντός έδρας ρεκόρ της Χαρτς που είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει χάσει στην έδρα της στο πρωτάθλημα, ενώ είναι αήττητη στα 5 τελευταία με τη Μάδεργουελ σε όλες τις διοργανώσεις.
Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει ο αμυντικός Φίντλεϊ (27/5). Τραυματίες οι μέσοι Μάγκνουσον, Νιουένχοφ, Πόλοκ και Αζέου όπως και ο βετεράνος γκολκίπερ Γκόρντον. Αμφίβολοι ο δεξιός μπακ Μπορτσγκρεβίνκ και ο αμυντικός μέσος Μίλνε (28/1). Τιμωρημένος ο μέσος Λέοναρντ (10/1).
ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ
Η Μάδεργουελ έχασε 3-2 στην έδρα της από τη Φόλκερκ και περνά περίοδο κάμψης, φτάνοντας τα 4 ματς χωρίς νίκη. Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο τρίτο λεπτό από το γκολ του Στιούαρτ, αλλά αντέδρασε και ισοφάρισε στο 34' με τον Γουότ. Ο Μπρότζιο έδωσε στο 45' ξανά το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, που έκαναν το 3-1 στο 62' με το πέναλτι του Μίλερ. Ο Μασουάνις μείωσε στο 94' για τη Μάδεργουελ, ήταν όμως πολύ αργά για να πάρει κάτι από το ματς.
«Η Φόλκερκ αξίζει τα εύσημα, δεν μας δόθηκε όμως ένα πέναλτι, ήταν πέναλτι κα αποβολή», δήλωσε απογοητευμένος ο Δανός τεχνικός Γενς Μπέρθελ Άσκου, που τόνισε ότι έχουν λείψει πολύ οι νίκες στην ομάδα του.
Στο 4-7-4 το εκτός έδρας ρεκόρ της Μάδεργουελ που έφτασε τα 4 ματς χωρίς νίκη και είδε την 5η Χιμπέρνιαν να την πλησιάσει στους 3 βαθμούς.
Αγωνιστικά Νέα: Tιμωρημένος ο μέσος Σλάτερι (26/3). Τραυματίες ο μέσος Τσαρλς-Κουκ (5/0), ο αμυντικός Κουτρουμπής (22/1), και οι επιθετικοί Ρόμπινσον και Χέντρι (15/0).
Εκτίμηση
Η αήττητη στην έδρα της Χαρτς έχει το προβάδισμα, η Μάδεργουελ όμως μπορεί να σκοράρει και να βοηθήσει να έρθει το Over 2,5.
Μπέρνλι
Γουέστ Χαμ
Άρσεναλ
Μάντσεστερ Σίτι
Ρίβερ Πλέιτ
Αρχεντίνος Τζούνιορς
Σέντραλ Κόρδοβα
Ινστιτούτο Κόρδοβα
Μπαράκας Σεντράλ
Ροσάριο Σεντράλ
Σαρμιέντο Χουνίν
Ουρακάν
WSG Τιρόλ
Σάλτσμπουργκ
Χάρτμπεργκ
Αούστρια Βιέννης
Ραπίντ Βιέννης
Γκράτσερ ΑΚ
Λόμελ
Σαρλερουά
Μαλίν
Σταντάρ Λιέγης
Ράαλ Λα Λουβιέρ
Γάνδη
Βιτόρια Μπαΐα
Μποταφόγκο
Κορίνθιανς
Κρουζέιρο
Μιρασόλ
Φλαμένγκο
Βάσκο Ντα Γκάμα
Σάντος
Ατλέτικο Μινέιρο
Γκρέμιο
Σαπεκοένσε
Μπαΐα
Λανς
Παρί Σεν Ζερμέν
Ράντερς
Κοπεγχάγη
Λίνγκμπι
Μίντιλαντ
Νιου Γιόρκ Σίτι
Φιλαδέλφεια Γιούνιον
Σιάτλ Σάουντερς
Βανκούβερ Γουάιτκαπς
Σικάγο Φάιαρ
Πόρτλαντ Τίμπερς
Όστιν
Ντάλας
Εσπανιόλ
Λεβάντε
Σανταντέρ
Βιγιαρεάλ
Βερόνα
Βίρτους Εντέλα
Λάτσιο
Μάντοβα
Τζένοα
Άσκολι
Φροζινόνε
Γιούβε Στάμπια
Τιχουάνα
Κρουζ Αζούλ
Σάντος Λαγκούνα
Γουαδαλαχάρα Τσίβας
Κλαμπ Αμέρικα
Ατλέτικο Σαν Λούις
Πούμας
Κερέταρο
Φρέντρικσταντ
Κρίστιανσουντ
Σάρπσμποργκ 08
Σάντεφιορντ
Μπραν
Χαμ Καμ
Μόλντε
Τρόμσο
Χοντ
Στρόμεν
Σογκντάλ
Σάντνες Ουλφ
Ράουφος
Ασάνε
Κόνγκσβινγκερ
Χάουγκεσουντ
Έγκερσουντ
Στάμπαεκ
Άγιαξ
Χέρενφεν
Φαμαλικάο
Μαρίτιμο
Αρούκα
Μορεϊρένσε
Νασιονάλ Μαδέιρα
Εστορίλ
Ρέιντζερς
Σεντ Μίρεν
Στενχάουσμιουρ
Κάλμαρ
Χάμαρμπι
Γκάις
Μάλμε
Σέλτικ
Χιμπέρνιαν
Νταντί Γιουνάιτεντ
Φόλκερκ
Νταντί
Αμπερντίν
Κιλμάρνοκ
Λίβινγκστον