Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Γλίτωσε το… κάζο η Τότεναμ αλλά δεν προκρίθηκε (video)

Κύπελλο Αγγλίας: Γλίτωσε το… κάζο η Τότεναμ αλλά δεν προκρίθηκε (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/1/2018 22:36
Με γκολ του Κέιν στο 82’ η Τότεναμ ισοφάρισε σε 1-1 την Νιούπορτ της 4ης κατηγορίας και έστειλε το ζευγάρι σε επαναληπτικό στο «Γουέμπλεϊ» για την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου.

Δεύτερη αναμέτρηση στο «Γουέμπλεϊ» θα χρειαστεί η Τότεναμ για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Νιούπορτ, μετά το ισόπαλο 1-1 των δύο ομάδων στο «Ρόντνι Παρέιντ».

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο παρέταξε την Τότεναμ με μίγμα βασικών-αναπληρωματικών, επιλέγοντας τους Κέιν-Γιορέντε στην κορυφή της επίθεσης. Οι «πετεινοί» πραγματοποίησα απογοητευτική εμφάνιση στο πρώτο μέρος και η Νιούπορτ κατάφερε να προηγηθεί στο 38’ με εύστοχη κεφαλιά του Άμοντ.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, ωστόσο ο σύλλογος της 4ης κατηγορίας άντεχε την πίεση. Όλα αυτά μέχρι το 83’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Σον γύρισε με τακουνάκι στον Κέιν και ο Άγγλος ολομόναχος στο δεύτερο δοκάρι ισοφάρισε για το τελικό 1-1. Πλέον οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο «Γουέμπλεϊ» στις 5 ή 6 Φεβρουαρίου.

Αποκλεισμός για Γουέστ Χαμ, δεν έφτανε ο Βέλλιος για Νότιγχαμ


Κύπελλο Αγγλίας: Γλίτωσε το… κάζο η Τότεναμ αλλά δεν προκρίθηκε (video)
Στα άλλα παιχνίδια, η Γουέστ Χαμ ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Γουίγκαν και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Ο Γουίλ Γκριγκ ήταν… on fire και με δύο γκολ (7’, 62’ πεν.) πέταξε εκτός συνέχειας τα «σφυριά», που έπαιζαν με δέκα από το 49’ λόγω αποβολής του Μαζουάκου (έφτυσε αντίπαλο).

Η Λέστερ δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα στην έδρα της Πίτερμπορο, παίρνοντας την πρόκριση για τους «16» χάρη στο εμφατικό 5-1 στο «ABAX Stadium». Ντιαμπατέ και Ιεανάτσο πέτυχαν από δύο γκολ, οδηγώντας τις «αλεπούδες» σε μια άνετη επικράτηση.

Από την άλλη, η Νότιγχαμ Φορεστ ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Χαλ και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση. Οι «κόκκινοι», που στον προηγούμενο γύρο απέκλεισαν την Άρσεναλ, δέχτηκαν δύο γκολ από τους Μπόουεν (18’) και Ντίκο (40’) και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 88’ με τον Απόστολο Βέλλιο. Ο Έλληνας επιθετικός μπήκε στο ματς στο 80’, ενώ ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Ορέστης Καρνέζης και Χοσέ Χολέμπας πήραν φανέλα βασικού όμως η Γουότφορντ ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Σαουθάμπτον, μένοντας εκτός συνέχειας. Η Μπράιτον με γκολ του Μάρει στο 90’ νίκησε με 1-0 την Μίντλεσμπρο στο «Ρίβερσάιντ», ενώ νίκη-πρόκριση με το ίδιο σκορ πήρε η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Πρέστον.

Η Κόβεντρι πέρασε με 1-0 από την έδρα της ΜΚ Ντονς και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «16», ενώ σε επαναληπτικό θα κριθεί η πρόκριση στο ζευγάρι της Νοτς Κάουντι με την Σουόνσι (1-1 στο Μίντοου Λέιν). Σε επαναληπτικό οδηγήθηκαν και τα ζευγάρια Χάντερσφιλντ-Μπέρμιγχαμ (1-1) και Μίλγουολ – Ροτσντέιλ (2-2).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.