Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρεμιέρα με το αριστερό για την Βασιλεία ενόψει ΠΑΟΚ!

Πρεμιέρα με το αριστερό για την Βασιλεία ενόψει ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/7/2018 23:45
Λίγες μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, η Βασιλεία γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Σεν Γκάλεν (με γκολ στο 90+4’) και ξεκίνησε με το… αριστερό στο ελβετικό πρωτάθλημα.

Αυτή η Βασιλεία δεν τρομάζει! Λίγες ημέρες πριν το ραντεβού στην Τούμπα, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ παρουσίασε σοβαρά αμυντικά προβλήματα και γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Σεν Γκάλεν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος!

Η ομάδα του Ράφαελ Βίκι, που εμφανίστηκε αποδιοργανωμένη από τις αποχωρήσεις παικτών και τις απουσίες βασικών στελεχών, δέχτηκε αρκετές φάσεις και δεν κατάφερε να σώσει ούτε το βαθμό, δεχόμενη γκολ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Με σύστημα 4-2-3-1 παρέταξε την Βασιλεία ο Ραφαέλ Βικί, έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Γιόνας Όμλιν και τετράδα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Βιντμέρ, Σούκι, Φράι και Πετρέτα. Ντιέ και Τσούφι ήταν το δίδυμο των αμυντικών χαφ με τον Καλούλου σε ρόλο επιτελικού μέσου και τους Στόκερ, Μπούα στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, ενώ ο Αλμπιάν Αγέτι βρίσκονταν στην κορυφή της επίθεσης.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν μουδιασμένα στο ξεκίνημα, ωστόσο μετά το πρώτο τέταρτο ισορρόπησαν και είχαν καλή στιγμή με τον γρήγορο Καλούλου, ο οποίος όμως νικήθηκε από τον Στογιάνοβιτς. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ήταν για την Σεν Γκάλεν με τον Ομλιν να σώζει με τρομερή εξ επαφής απόκρουση την εστία του στην προσπάθεια του Ιτεν.

Στην επανάληψη, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά, αλλά στο 46' ο Καλούλου κι ένα λεπτά αργότερα ο Μπούα έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Στο 57' ήρθε το σοκ για τους γηπεδούχους, με τον Ιτεν να βρίσκεται σε θέση βολής και να ανοίγει το σκορ για τη Σεν Γκάλεν.

Η απάντηση της Βασιλείας ήταν σχεδόν άμεση (66’). Ο Ντιέ σούταρε έξω από την περιοχή και ο Κιντίλα με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Η Βασιλεία πίεσε για την ανατροπή, άφησε όμως πίσω αρκετά κενά και το πλήρωσε στο 90+4' με τον Αρατόρε να διαμορφώνει το 2-1 για την Σεν Γκάλεν.

Βασιλεία (Ρ. Βίκι): Όμλιν, Βιντμέρ (67’ Ριβέρος), Σούκι, Φράι, Πετρέτα, Ντιέ, Σούφι, Καλούλου, Στόκερ (64’ Ομπερλίν), Μπούα (83’ Βαν Φονσβίκελ), Αγέτι.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.