Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Τεσσάρα η Ρεάλ, στο 90+1’ η Μπαρτσελόνα

Κύπελλο Ισπανίας: Τεσσάρα η Ρεάλ, στο 90+1’ η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/11/2018 01:33
Στο πρώτο της παιχνίδι με τον Σολδάδο στον πάγκο η Ρεάλ πέρασε με 4-0 από την έδρα της μικρής Μελίγια και βρίσκεται ήδη στους «16» του Κυπέλλου. Με γκολ στο 90+1’ η Μπαρτσελόνα, 1-0 την Κουλτουράλ Λεονέσα της Σεγούντα Β.

Λίγες μέρες μετά τον διασυρμό στο «κλάσικο» και την αποχώρηση του Λοπετέγκι η Ρεάλ επικράτησε με 4-0 της Μελίγια (παλεύει για την άνοδο στη Σεγούντα Ντιβιζιόν) εκτός έδρας και βρίσκεται ήδη στους «16» του Κυπέλλου.

Ο Σαντιάγο Σολδάδο στο υπηρεσιακό ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα παρέταξε τη «βασίλισσα» με μια μίξη βασικών-αναπληρωματικών και παικτών από τη «Καστίγια». Το 0-1 έγινε στο 28’ με πλασέ του Μπενζεμά έπειτα από πάρε-βάλε του Οντριοθόλα, ενώ στο 45+1’ ο Βινίσιους έδωσε ωραία στον Ασένσιο κι αυτός με όμορφο τελείωμα «έγραψε» το 0-2.

Στο 79’ ο Οντριοθόλα έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων ενώ στις καθυστερήσεις ο Γκονθάλεθ σκόραρε με κεφαλιά και συνδύασε με γκολ το ντεμπούτο του.

Στο 90+1' η Μπαρτσελόνα

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές και χρειάστηκε το γκολ του Λεγκλέ στο 90+1’ για να πάρει τη νίκη (1-0) στην έδρα της Κουλτουράλ Λεονέσα.

Οι Καταλανοί δεν βρήκαν ρυθμό στην επίθεση, ενώ χρειάστηκαν κάποιες σημαντικές επεμβάσεις του Σίλεσεν για να κρατήσουν το μηδέν. Ο φευγάτος Μάλκομ ξεκίνησε βασικός αλλά δεν έπεισε και αντικαταστάθηκε στο 80’ από τον Αρτούρ.

Μια άλλη αλλαγή του Βαλβέρδε, ο Κλεμάν Λεγκλέ έδωσε τη λύση για τους «μπλαουγκράνα» σκοράροντας με κεφαλιά στο 90+1’ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ντεμπελέ.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.