Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Διέλυσε την Ν. Αφρική με σούπερ Νεϊμάρ η Βραζιλία (video)

Διέλυσε την Ν. Αφρική με σούπερ Νεϊμάρ η Βραζιλία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/3/2014 21:24
Με τον Νειμάρ να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Βραζιλία διέλυσε με 5-0 την Ν. Αφρική στο Γιοχάνεσμπουργκ και έφτασε τις 7 συνεχόμενες νίκες της σε φιλικά παιχνίδια.

Περίπατο έκανε απέναντι στην Ν. Αφρική η Βραζιλία, καθώς η «Σελεσάο» έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Νεϊμάρ, πήρε μεγάλη νίκη με 5-0 στο Γιοχάνεσμπουργκ και επέκτεινε το νικηφόρο σερί της σε φιλικά παιχνίδια.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα πέτυχε χατ-τρικ (41’, 46’, 90+1’), ενώ οι Οσκάρ (10’) και Φερναντίνιο (79’) πέτυχαν τα υπόλοιπα τέρματα για την ομάδα του Φελίπε Σκολάρι.

Νίκες για Ρωσία, Αλγερία, ήττα για Βοσνία


Διέλυσε την Ν. Αφρική με σούπερ Νεϊμάρ η Βραζιλία (video)
Νωρίτερα, η Ρωσία με γκολ των Κοκόριν (21’) και Κομπάροβ (43’ πεν.) κέρδισε με 2-0 την Αρμενία, ενώ νίκη με το ίδιο σκορ πήρε και η Αλγερία κόντρα στην Σλοβενία (45' Σουντανί, 56' Ταϊντέρ).

Αντίθετα, η Βοσνία ηττήθηκε με 2-0 από την Αίγυπτο στην Αυστρία, με τον Γκέντο να ανοίγει το σκορ στο 52’, ενώ ο Σαλάχ διαμόρφωσε στο 64' το τελικό σκορ.

Νίκη για Σλοβακία με ασίστ από Στοχ και Βάις


Διέλυσε την Ν. Αφρική με σούπερ Νεϊμάρ η Βραζιλία (video)
Από την άλλη, η Σλοβακία επικράτησε με 3-1 του Ισραήλ, με τους Βάις (βασικός) και Στόχ (μπήκε στο 46’) να ήταν οι δημιουργοί στα δύο πρώτα γκολ των Σλοβάκων (37’ Γιακούμπκο, 69’ Ντουρίτσα).

Ο Μπουζάλο μείωσε στο 80’ για το Ισραήλ, ωστόσο στο 83’ ο Μακ της Νυρεμβέργης διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Μεγάλη νίκη για την Φινλανδία, η οποία κέρδισε με ανατροπή την Ουγγαρία (2-1) σε παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες με την Ελλάδα στα προκριματικά του Euro 2016.

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, Ρούντολφ άνοιξε το σκορ στο 13’, ωστόσο οι Πόιαμπαλο (74’) και Ερεμένκο (84’ πεν) χάρισαν τη νίκη στους Φιλανδούς.

Σε άλλα παιχνίδια, η Γκάνα ηττήθηκε με 1-0 από το Μαυροβούνιο, η Κύπρος έμεινε στο 0-0 με την Β. Ιρλανδία, η Αλβανία κέρδισε με 2-0 την Μάλτα, ενώ Τσεχία και Νορβηγία ήρθαν ισόπαλες 2-2 στην Πράγα, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 88’.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.