Ποιος θα σταματήσει τη Λεβερκούζεν;
Η Χαϊντενχάιμ φιλοξενεί τη Λεβερκούζεν για την 22η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Σε πολύ καλή φόρμα οι γηπεδούχοι, από άλλη... διάσταση οι φιλοξενούμενοι.
ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ Είναι εντυπωσιακή η πορεία της καθώς μετράει επτά αγωνιστικές αήττητη, έφτασε τους 27 βαθμούς και είναι κοντά στις ευρωπαϊκές θέσεις. Φυσικά και δεν γίνεται κανένας λόγος για κάτι παραπάνω, ο μόνος στόχος που έχει τεθεί είναι αυτός της γρήγορης παραμονής. Έχει ψυχολογία πλέον, φαίνεται και στο παιχνίδι της αλλά η φετινή Λεβερκούζεν μοιάζει ανυπέρβλητο εμπόδιο. Δεν υπάρχει ωστόσο πίεση, θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι της και δεν θα απογοητευτεί ακόμα και αν ηττηθεί.
«Η ποιότητα της Λεβερκούζεν φάνηκε μεταξύ άλλων και στο τελευταίο παιχνίδι της με την Μπάγερν. Θα έρθει μία ομάδα στην έδρα μας η οποία είναι αήττητη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Μπορεί να είμαστε το αουτσάιντερ αλλά περιμένω να είμαστε έτοιμοι και να φτάσουμε στα όρια μας. Τότε η έκπληξη θα είναι πιθανή», επισήμανε ο κόουτς Σμιντ.
Αγωνιστικά Νέα: Παραμένει εκτός ο μεσοεπιθετικός Τομάλα (14/0). Σταθερά εκτός ο επιθετικός Κέναϊ και ο αμυντικός Κέλερ (2/0).
ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ Είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Αύξησε τη διαφορά της από τους Βαυαρούς στους πέντε βαθμούς, συνεχίζει απτόητη την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα και το κάνει παίζοντας όμορφο και άμεσο ποδόσφαιρο. Ειλικρινά πρέπει να βρεθεί σε κακή μέρα για να ηττηθεί σε κάποιο παιχνίδι, αντιμετωπίζει σήμερα μία αντίπαλο που βρίσκεται σε καλή κατάσταση αλλά η ίδια είναι σαφώς ανώτερη. Η ψυχολογία της είναι στα ύψη και πλέον η λέξη πρωτάθλημα δεν είναι ένα όνειρο αλλά ένα ρεαλιστικό σενάρια για την ίδια. Ειδικά ο τρόπος με τον οποίο κέρδισε την Μπάγερν έδειξε πως όλα εξαρτώνται από την ίδια φέτος.
«Αντιμετωπίζουμε ένα από τα πιο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια της σεζόν. Αξίζουν τη θέση στην οποία βρίσκεται. Είναι πολύ καλή στις στατικές φάσεις, στις αντεπιθέσεις και έχουν εξαιρετικό πνεύμα. Όλα αυτά κάνουν τη Χαϊντενχαϊμ επικίνδυνη», επισήμανε ο κόουτς Αλόνσο.
Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίες ο μπακ Αρτούρ (2/0), ο μέσος Παλάσιος (17/3) και ο φορ Μπόνιφεϊς (16/10).
Εκτίμηση
Η Χαϊντενχάιμ έχει ψυχολογία, τρέχει ένα αήττητο σερί και υποδέχεται την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Η Λεβερκούζεν μετά και τη νίκη της επί της Μπάγερν είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά της αποτελέσματα και να παραμείνει αήττητη και την 22η αγωνιστική. Σαφώς και είναι το φαβορί, πιστεύω πως θα μπει δυνατά στην αναμέτρηση και θα πάω με το διπλό στο ημίχρονο καθώς το over βρίσκεται αρκετά χαμηλά.
Σαουθάμπτον
Γουότφορντ
Κόβεντρι
Όξφορντ Γιουνάιτεντ
Μπέρμιγχαμ
Λέστερ
Πρέστον
Πόρτσμουθ
Γουέστ Μπρομ
Στόουκ
Ρέξαμ
Μίλγουολ
Χαλ
Μπρίστολ Σίτι
Ντέρμπι
Ίπσουιτς
Νόριτς
Μπλάκμπερν
Νιούκαστλ
Μπρέντφορντ
Φούλαμ
Έβερτον
Μπόρνμουθ
Άστον Βίλα
Μπέρνλι
Γουέστ Χαμ
Γουλβς
Τσέλσι
Άρσεναλ
Σάντερλαντ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Τότεναμ
Αλντοσίβι
Ροσάριο Σεντράλ
Νιούελς Ολντ Μπόις
Ντεφένσα Xoυστίσια
Μπελγράνο
Μπάνφιλντ
Ρασίνγκ Κλουμπ
Αρχεντίνος Τζούνιορς
Ρίβερ Πλέιτ
Τίγκρε
Ζούλτε Βάρεγκεμ
Ντέντερ
Σαρλερουά
Σερκλ Μπριζ
Γάνδη
Λέουβεν
Ναντ
Λυών
Μπρεστ
Λοριάν
Λανς
Ρεν
Γκλάντμπαχ
Αμβούργο
Φράιμπουργκ
Βέρντερ Βρέμης
Ζανκτ Πάουλι
Στουτγκάρδη
Ντάρμσταντ
Καϊζερσλάουτερν
Μάιντζ
Άουγκσμπουργκ
Πάντερμπορν
Νυρεμβέργη
Βόλφσμπουργκ
Ντόρτμουντ
Σάλκε
Ντιναμό Δρέσδης
Έλβερσμπεργκ
Χέρτα Βερολίνου
Σιόν
Λουκέρνη
Βίντερτουρ
Λουγκάνο
Γκρασχόπερς
Γιούνγκ Μπόις
ΑΕΛ Novibet
Παναιτωλικός
Αστέρας Τρίπολης
Βόλος ΝΠΣ
Κηφισιά
Ατρόμητος
Ρεάλ Σοσιεδάδ
Έλτσε
Σεβίλλη
Τζιρόνα
Μπαρτσελόνα
Μαγιόρκα
Φιορεντίνα
Τορίνο
Τζένοα
Νάπολι
Ένωσις Ν. Παραλιμνίου
Εθνικός Άχνας
Ναϊμέγκεν
Χέρακλες
Τβέντε
Χέρενφεν
Τσβόλε
Φόλενταμ
Φορτούνα Σιτάρντ
Σπάρτα Ρότερνταμ
Εστορίλ
Τοντέλα
Εστρέλα Αμαδόρα
Σάντα Κλάρα
Μορεϊρένσε
Ζιλ Βιθέντε
Αρούκα
Βιτόρια Γκιμαράες
Σέλτικ
Νταντί
Μπάγερν Μονάχου
Λειψία
Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Χοφενχάιμ
Μπόχουμ
Ουνιόν Βερολίνου
Κολωνία