Ικανή για όλα η Μπάγερν
Η Μπάγερν υποδέχεται στο Μόναχο την Γκλάντμπαχ για την 20η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Θέλουν να «χτίσουν» σερί οι Βαυαροί, άλλη μία δύσκολη αποστολή για τα «πουλάρια»
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ Δεν είδαμε κάτι διαφορετικό από την ίδια, έχει μεγάλη ποιότητα και μπορεί να παίρνει τέτοιες νίκες αλλά υπάρχουν στιγμές μέσα στο παιχνίδι που προβληματίζει με την απόδοση της. Βέβαια εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία της Λεβερκούζεν και μείωσε και πάλι τη διαφορά από την κορυφή στους δύο βαθμούς. Σαφώς και είναι ικανή να κατακτήσει το πρωτάθλημα όμως δεν μπορώ να την εμπιστευτώ με βάση την εικόνα που δείχνει. Μου φαίνεται πως σε αρκετές περιπτώσεις της λείπει η ενέργεια και η δίψα για τον τίτλο, ενώ κάνει σαφώς πιο εύκολα λάθη.
Εν τω μεταξύ ο τραυματισμός του Κομάν την ανάγκασε να διακόψει τον δανεισμό του Σαραγόσα στη Γρανάδα και να τον εντάξει από τώρα στο ρόστερ της.
Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν εκτός ο εξτρέμ Γκνάμπρι (5/0) και ο μπακ Σαρ (2/0), ο στόπερ Ουπαμεκανό (16/1) και οι μέσοι Κίμιχ (14/1) και Λάιμερ (18/0). Στην εθνική του ομάδα για το Κύπελλο Εθνών Ασίας ο στόπερ Κιμ (15/1), επέστρεψε ο μπακ Μαζράουι (11/0) αλλά είναι αμφίβολος.
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ Σίγουρα αν αναλογιστεί κανείς και τη δυναμικότητα της αντιπάλου της μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, όμως θα μπορούσε να γίνει λίγο πιο επιθετική στο παιχνίδι της. Συνολικά οι 21 βαθμοί που έχει συγκεντρώσει δεν θεωρούνται ικανοποιητικός απολογισμός, δεν είναι ομάδα που θα κινδυνέψει αλλά δεν πείθει πως μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Ο Σεοάνε δεν έχει καταφέρει να παρουσιάσει κάτι αξιόλογο έως τώρα και δεν αποκλείεται στο τέλος της σεζόν να γίνει ο τρίτος κατά σειρά προπονητής που αποχωρεί μετά από ένα χρόνο από τα «πουλάρια».
«H Μπάγερν μπορεί να μην έχει την ίδια ποιότητα τώρα λόγω των τραυματισμών της αλλά οι παίκτες που θα αγωνιστούν έχουν ως στόχο να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και να παίξουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είμαστε στο επίπεδο τους οπότε θα χρειαστεί να κάνουμε μία τοπ εμφάνιση αν θέλουμε να πάρουμε κάτι», επισήμανε ο κόουτς Σεοάνε.
Αγωνιστικά Νέα: Στο Κύπελλο Εθνών Ασίας ο στόπερ Ιτακούρα (7/0). Εξέτισε και επιστρέφει ο μέσος Βάιγκλ (16/1). Παραμένουν εκτός ο κίπερ Όμλιν (2/0), ο στόπερ Βέμπερ (15/1) και ο φορ Τσβαντσάρα (13/4).
Εκτίμηση
Η Μπάγερν θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες της και να βάζει σταθερά πίεση στη Λεβερκούζεν η οποία βρίσκεται στην κορυφή. Προφανώς οι Βαυαροί είναι το φαβορί της αναμέτρησης αλλά θα αντιμετωπίσουν την Γκλάντμπαχ που έδειξε απέναντι στην πρωτοπόρο της Μπουντεσλίγκα πως μπορεί να αμυνθεί σωστά. Δεν πιστεύω όμως πως θα αντέξει για άλλη μία αγωνιστική και γι’ αυτό θα επιλέξω τα 4-6 Goals καθώς περιμένω ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις.
Κρίσταλ Πάλας
Μάντσεστερ Σίτι
Ρέξαμ
Μπέρμιγχαμ
Μπόκα Τζούνιορς
Λανούς
Ουνιόν Σάντα Φε
Σαρμιέντο Χουνίν
Αούστρια Λουστενάου
WSG Τιρόλ
Γκενκ
ΣΚ Μπέβερεν
Λιλ
Παρί Σεν Ζερμέν
Μπραουνσβάιγκ
Χέρτα Βερολίνου
Μπόχουμ
Όσναμπρικ
Στουτγκάρδη
Χόρσενς
Βίμποργκ
Ντρόχεντα Γιουνάιτεντ
Ντάνταλκ
Σεντ Πάτρικς
Γουότερφορντ Γιουνάιτεντ
Γκάλγουεϊ Γιουνάιτεντ
Σέλμπουρν
Μποέμιαν
Σλίγκο Ρόβερς
Σανταντέρ
Έλτσε
Μίλαν
Βενέτσια
Κρασάβα ΕΝΥ Υψώνα
Ομόνοια 29ης Μαΐου
Ολυμπιακός Λευκωσίας
Νέα Σαλαμίνα
Ατλάντε
Λεόν
Χρόνινγκεν
Φορτούνα Σιτάρντ
Ρίο Άβε
Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Γκεντσλερμπιρλιγκί
Ερζουρουμσπόρ
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Λειψία
Ντόρτμουντ
Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Χαϊντενχάιμ
Βέρντερ Βρέμης
Άουγκσμπουργκ
Μάιντζ
Χοφενχάιμ
Ουνιόν Βερολίνου
Βόλφσμπουργκ
Φράιμπουργκ
Κολωνία
Ντάρμσταντ