Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Νίκη για Γιουβέντους μετά από… δύο αποβολές

Σέριε Α: Νίκη για Γιουβέντους μετά από… δύο αποβολές

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/1/2018 00:46
Η Γιουβέντους κέρδισε με 2-0 την Κιέβο στη Βερόνα, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έμειναν με 9 ποδοσφαιριστές στο 61ο λεπτό. Κεντίρα (67’) και Ιγκουαΐν (88’) τα γκολ, αποβλήθηκε ο Κατσατόρε για ειρωνεία στον διαιτητή!

Έστω και δύσκολα, η Γιουβέντους πέρασε με 2-0 από την έδρα της Κιέβο και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας με +2 από την 2η Νάπολι.

Η «Γηραιά Κυρία» τα βρήκε σκούρα απέναντι στους γηπεδούχους, αδυνατώντας να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Ωστόσο στο 35’ ο Μπαστιέν αντίκρισε την πρώτη κίτρινη και δύο λεπτά αργότερα τράβηξε από πίσω τον Ασαμόα με αποτέλεσμα να αποβληθεί!

Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, η Γιουβέντους συνέχιζε να τα βρίσκει σκούρα. Όλα αυτά μέχρι το 61’ όταν η Κιέβο έμεινε με εννέα παίκτες σε μια από τις πιο τρελές αποβολές… Ο διαιτητής ζήτησε από τον Κατσιατόρε να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου λόγω τραυματισμού, εκείνος προσπάθησε να μείνει εντός και όταν βγήκε έκανε μία κίνηση σαν να φοράει χειροπέδες. Αυτό εξόργισε τον Ιταλό ρέφερι, ο οποίος το θεώρησε ως ειρωνεία και του έδειξε απευθείας κόκκινη!

Μετά τη δεύτερη αποβολή οι γηπεδούχοι «λύγισαν» και η Γιουβέντους άνοιξε το σκορ στο 67’ με δυνατό σουτ του Κεντίρα μέσα από την περιοχή. Τα πάντα τελείωσαν στο 88’ με τον Ιγκουαΐν να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά για το τελικό 2-0.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.