Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Δεν έφτανε ο Μήτρογλου για την Μαρσέιγ

Σαμπιονά: Δεν έφτανε ο Μήτρογλου για την Μαρσέιγ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/3/2018 01:17
Ο Μήτρογλου ήρθε από τον πάγκο για να ισοφαρίσει για την Μαρσέιγ στο 84’, όμως ο Ντεπάι στο 90’ έδωσε την εκτός έδρας νίκη στην Λιόν (3-2) και έβαλε φωτιά στη μάχη για το Τσάμπιονς Λιγκ. Σύρραξη στο φινάλε.

Σ’ ένα τρομερό ματς στη Μασσαλία, η Λιόν κέρδισε με 3-2 την Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» και μείωσε στο -2 τη μεταξύ τους διαφορά στη μάχη για την 3η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Λιόν είχε καλές στιγμές με Ντίας (15’, 16’) και Τραορέ (28’) για να ανοίξει το σκορ, όμως στο 31’ ο Ρολάντο με κοντινό πλασέ, έπειτα από εκτέλεση φάουλ, έδωσε το προβάδισμα την Μαρσέιγ. Οι «λιονέ» «άγγιξαν» την ισοφάριση στο 40’, αλλά ο Ματαντά με τη βοήθεια του δοκαριού απέκρουσε το σουτ του Κορνέ. Ωστόσο, στο 42’ ο Γάλλος έκανε το πλασέ, με τη μπάλα να χτυπά στον Ραμί και να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 52’ χάρη σε τρομερό σουτ του Αουάρ από το ημικύκλιο, ενώ στο 70’ «άγγιξαν» το τρίτο γκολ με τον Τραόρε, όμως ο Ματαντά με τρομερή επέμβαση κράτησε το 1-2.

Ο Γκαρσία έριξε στο ματς τον Κώστα Μήτρογλου και ο Έλληνας φορ με υπέροχη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 2-2 στο 84ο λεπτό. Μάλιστα ο «Μητρογκόλ» στην επόμενη φάση κόπηκε με ανύπαρκτο οφσάιντ ενώ έφευγε μόνος προς του αντίπαλου τερματοφύλακα. Το γκολ του Έλληνα επιθετικού δεν ήταν αρκετό για την Μαρσέιγ, αφού στο 90’ ο Ντεπάι σκόραρε με κεφαλιά και έδωσε τη μεγάλη νίκη στην Λιόν.

Στο τέλος του αγώνα προκλήθηκε ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών και τα πράγματα ξέφυγαν όταν ο Μαρσέλο της Λιόν έδειξε το σήμα της ομάδας του στην εξέδρα. Οι παίκτες της Μαρσέιγ δεν πήραν με καλό μάτι την ενέργεια του Βραζιλιάνου με αποτέλεσμα να προκληθεί σύρραξη στη φυσούνα.

Τα γκολ:




Τα επεισόδια στο φινάλε:




Η σύζυγος του Μαρσέλο σχολιάζει από την τηλεόραση το επεισόδιο του Βραζιλιάνου με τον Ραμί:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.