Η παράδοση δείχνει όβερ
ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ
Δεν ήταν καλή στο Σέλχαρστ Παρκ, ηττήθηκε από την συμπολίτισσα Κρίσταλ Πάλας με 2-0. Δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων, σπάνια έφτανε στην απέναντι περιοχή, ούτε σημαντικές φάσεις κατέγραψε εκτός από ένα καλό σουτ του Νέλσον στο 76’ που έβγαλε ο αντίπαλος τερματοφύλακας και ενώ είχε διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα. Το πρώτο γκολ στο 30’ το δεύτερο στο 51’ όταν ο Κόλινς προσπαθώντας να βγάλει σε κόρνερ σέντρα αντιπάλου, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κέλεχερ.
Ήττα μετά από τρείς νίκες δύο για το πρωτάθλημα επί των Γουέστ Χαμ, Λίβερπουλ και μία κόντρα στην Γκρίμσμπι για το Λιγκ Καπ. Έπεσε στην 12η θέση με απολογισμό 4-1-5, ωστόσο η πορεία της έως τώρα κρίνεται κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Αγνοείται η ισοπαλία στα εντός έδρας με την σημερινή αντίπαλό της. Από το 1992 και μέχρι σήμερα την υποδέχτηκε επτά φορές, έχασε τις πέντε.
Αγωνιστικά Νέα: Από τεστ ετοιμότητας θα περάσει ο αμυντικός Άρθουρ (1/0), μοιρασμένες οι πιθανότητες συμμετοχής του. Παραμένουν εκτός ο κεντρικός μέσος Μιλάμπο (4/0) και ο αριστερός χαφ Mαγκόμα που δεν έχει αγώνα φέτος. Έτοιμος ο αριστερός μπακ Χίκεϊ (6/1) και ο μέσος Γιάρμολουκ (10/0).
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ
Επιστροφή στις νίκες με το άνετο 2-0 επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο εκνευρισμός του Χάου για την μαλθακή εικόνα που έδειξε στο τελευταίο ματς για το πρωτάθλημα, έπιασε τόπο. Αυτή τη φορά η Νιουκάσλ ήταν καλή στην οργάνωση του παιχνιδιού, προηγήθηκε νωρίς με τον Μπερν και «κλείδωσε» τους τρείς πόντους με ένα ακόμη γκολ από τον Ζοέλινγκτον στο 49’. Είναι μία από τις τέσσερις Αγγλικές ομάδες που βρίσκονται στην προνομιούχο οκτάδα της League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από τέσσερις αγωνιστικές και απολογισμό τρείς νίκες και μία ήττα.
Ενώ στην κορυφαία συλλογική διοργάνωση έχει δεχτεί μόλις δύο γκολ φέτος, από την Γουέστ Χαμ μόνο μέτρησε τρία στο πλέον πρόσφατο ματς πρωταθλήματος. Προηγήθηκε νωρίς με τον Μέρφι, στο 4’ ,αλλά το απόγευμα στο Λονδίνο δεν ήταν ήρεμο τελικά καθώς οι γηπεδούχοι έδειξαν ενέργεια και πάθος πετυχαίνοντας την ανατροπή με γκολ στο 35’, στο 45+5’ (αυτογκόλ από τον Μπότμαν) και στο 90+7’. Παραμένει χαμηλά, στην 13η θέση με 12 πόντους (3-3-4).
Αγωνιστικά Νέα: Από τραυματισμό έρχεται μεσοεπιθετικός Γκόρντον (13/5) με τις πιθανότητες να είναι εναντίον του. Δεν είναι διαθέσιμος ο επιθετικός Οσούλα (7/3). Παραμένει εκτός ο δεξιός μπακ χαφ Λιβραμέντο (8/0). Επέστρεψε ο αριστερός μπακ Χολ (3/0).
Εκτίμηση
Ικανότατη στο γήπεδό της η Μπρέντφορντ ζόρισε την Μάντσεστερ Σίτι από την οποία έχασε 1-0, επικράτησε πριν από λίγο καιρό της Λίβερπουλ με 3-2. Αθλητική ομάδα θα ασκήσει πίεση στους φιλοξενούμενους που είναι ασταθείς στο ξεκίνημα της σεζόν αλλά έχουν καλούς μεσοεπιθετικούς με έφεση στο σκοράρισμα. Στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους σημειώθηκαν 19 γκολ το σερί αναμένεται να συνεχιστεί. Όβερ
Φούλαμ
Γουίμπλεντον
Τσέλσι
Λούτον
Παρτιζάν
Χετάφε
Χάποελ Τελ Αβίβ
Αταλάντα
Φερεντσβάρος
Τραμπζονσπόρ
Ιμπέρια 1999
Γιαγκελόνια
Βικτόρια Πλζεν
Ερυθρός Αστέρας
Κάουνο Ζαλγκίρις
Μπεσίκτας
Χιμπέρνιαν
Γάνδη
Άντερλεχτ
Καϊράτ Αλμάτι
Ομόνοια
Σιντ Τρούιντεν
Αραράτ Αρμενία
Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα
Σάλτσμπουργκ
Μιάλμπι
Ριέκα
Μίντιλαντ
Μπόρατς Μπάνια Λούκα
Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ
Σεντ Γκάλεν
Νόρτζελαντ
Κοπεγχάγη
Ίντερ Τούρκου
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Λουγκάνο
Γιάμπλονετς
Ρέιντζερς
Μπραν
ΠΑΟΚ
ΤΣΣΚΑ Σόφιας
ΟΦΗ
Χράντετς Κράλοβε
Παναθηναϊκός
Μπράιτον
Τρόμσο
Φράιμπουργκ
Μάδεργουελ
Άγιαξ
Σιόν
Καραμπάγκ
Τβέντε
Αούστρια Βιέννης
Μπράγκα
Άαρχους
Μπενφίκα
Μονακό
Γκόρνικ Ζάμπρζε
Κλαμπ Αμέρικα
Κολόμπους Κρου
Άρσεναλ
Μάντσεστερ Σίτι
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Άστον Βίλα
Λίβερπουλ
Σάντερλαντ
Λιντς
Μπόρνμουθ
Έβερτον
Γουέστ Χαμ
Κρίσταλ Πάλας
Νότιγχαμ Φόρεστ
Τότεναμ
Γουλβς
Μπέρνλι