Σκοράρουν Πάντερμπον και Χέρτα
ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ
Η Πάντερμπορν έμεινε στην λευκή ισοπαλία (0-0) την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Μπόχουμ και δεν κατάφερε να συνεχίσει με νίκη. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και έχασαν καλές στιγμές για να βρουν γκολ. Η Πάντερμπορν είχε μόλις 3 σουτ στην εστία, αλλά κατάφερε να μην δεχθεί γκολ και να κρατήσει τον βαθμό μέχρι το τέλος.
Έμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς και είναι στο -6 από την πρωτοπόρο Σάλκε. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια μετράει δύο νίκες, μια ισοπαλία και δύο ήττες, ενώ το ρεκόρ της τη φετινή σεζόν είναι στο 12-4-6. Διαθέτει μια από τις καλύτερες άμυνες της κατηγορίας με μόλις 24 τέρματα παθητικό. Απέχει έξι βαθμούς από την έκτη Χέρτα Βερολίνου την οποία αντιμετωπίζει αυτή την αγωνιστική και θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη για να βρεθεί ακόμη πιο μακριά από την αντίπαλο της.
Αγωνιστικά Νέα: Ο αμυντικός Χοφμέγιερ (4/1) αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, όπως και ο επιθετικός Μπιλμπίγια (19/8).
ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
Η Χέρτα Βερολίνου γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-3 την προηγούμενη εβδομάδα από το Αννόβερο. Οι νικητές πέτυχαν μέχρι το 29' δύο γκολ με τους Τόμιακ και Κάλμαν και έβαλαν από νωρίς τις βάσεις. Στο δεύτερο μέρος η Χέρτα ανέβασε την απόδοσή της και μείωσε με πέναλτι του Ρις για το 1-2 στο 53'. Το Αννόβερο ανέβασε ξανά την διαφορά στα δυο τέρματα με τον Βισχάουπτ στο 71' για το 1-3. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο τέλος με τον Εϊτσμπέργκερ για το τελικό 2-3.
Η Χέρτα Βερολίνου έμεινε στην 6η θέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς μαζί με την Καϊζερσλάουτερν. Είναι στο -6 από την Πάντερμπορν την οποία αντιμετωπίζει αυτήν την αγωνιστική και θέλει να μειώσει την απόσταση. Το ρεκόρ της φέτος είναι στο 9-7-6, ενώ στα τελευταία πέντε ματς μετράει μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Διαθέτει την δεύτερη καλύτερη άμυνα της λίγκας με 23 γκολ παθητικό και είναι το βασικό της... όπλο τη φετινή σεζόν.
Αγωνιστικά Νέα: Οι αμυντικοί Κολμπ (12/0) και Ζίφουκ (17/0) παραμένουν στα πιτς, ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν και οι Ντεν (9/0), Κρατενμάχερ (17/1) και Έιχορν (12/0).
Γιάννης Παπουτσής
Αθλητικογράφος
Εκτίμηση
Δυνατή μονομαχία μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων που βρίσκονται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Αναμένεται σκληρή μάχη και θα πάμε με την επιλογή του Over για το ματς αυτό.
Τότεναμ
Άρσεναλ
Σάντερλαντ
Φούλαμ
Νότιγχαμ Φόρεστ
Λίβερπουλ
Κρίσταλ Πάλας
Γουλβς
Ουνιόν Σάντα Φε
Αλντοσίβι
Σέντραλ Κόρδοβα
Τίγκρε
Σαν Λορέντζο
Εστουντιάντες Ρίο Κουάρτο
Ζούλτε Βάρεγκεμ
Άντερλεχτ
Βέστερλο
Σαρλερουά
Ράαλ Λα Λουβιέρ
Μαλίν
Γκενκ
Σταντάρ Λιέγης
Στρασβούργο
Λυών
Νις
Λοριάν
Ναντ
Χάβρη
Ανζέ
Λιλ
Οσέρ
Ρεν
Πρόισεν Μούνστερ
Καϊζερσλάουτερν
Αννόβερο
Ντιναμό Δρέσδης
Χαϊντενχάιμ
Στουτγκάρδη
Ζανκτ Πάουλι
Βέρντερ Βρέμης
Φράιμπουργκ
Γκλάντμπαχ
Λουκέρνη
Βασιλεία
Λουγκάνο
Λωζάνη
Σιόν
Γιούνγκ Μπόις
Νίκη Βόλου
Ηρακλής
Νέστος Χρυσούπολης
Μακεδονικός
Άστερας Τρίπολης Β'
Αναγέννηση Καρδίτσας
Καβάλα
Καμπανιακός
ΠΑΣ Γιάννινα
ΠΑΟΚ Β'
ΑΕΛ Novibet
ΠΑΟΚ
ΑΕΚ
Λεβαδειακός
Άρης
Κηφισιά
ΟΦΗ
Παναθηναϊκός
Πανσερραϊκός
Βόλος ΝΠΣ
Λος Άντζελες Γκάλαξι
Νιου Γιόρκ Σίτι
Σιάτλ Σάουντερς
Κολοράντο Ράπιντς
Νάσβιλ
Νιου 'Ινγκλαντ Ρεβολούσιον
Ντάλας
Τορόντο
Ντιναμό Χιούστον
Σικάγο Φάιαρ
Πόρτλαντ Τίμπερς
Κολόμπους Κρου
Σαν Χοσέ Έρθκουεικς
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
Λος Άντζελες
Ίντερ Μαϊάμι
Όστιν
Μινεσότα Γιουνάιτεντ
Σαν Ντιέγκο
Μόντρεαλ Ίμπακτ
Βανκούβερ Γουάιτκαπς
Ρεάλ Σολτ Λέικ
Ορλάντο Σίτι
Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς
DC Γιουνάιτεντ
Φιλαδέλφεια Γιούνιον
Άλκμααρ
Σπάρτα Ρότερνταμ
Γκόου Αχέντ Ιγκλς
Χέρακλες
Ουτρέχτη
Τσβόλε
Τβέντε
Χρόνινγκεν
Φέγενορντ
Τελστάρ
Λίβινγκστον
Ρέιντζερς
Σέλτικ
Χιμπέρνιαν
Ντάρμσταντ
Σάλκε
Έλβερσμπεργκ
Νυρεμβέργη
Καρλσρούη
Μπόχουμ
Αρμίνια Μπίλεφελντ
Φορτούνα Ντίσελντορφ
Μπραουνσβάιγκ
Χόλσταϊν Κίελ
Γκρόιτερ Φιρτ
Μαγδεμβούργο
Άσσος