Η λογική λέει ότι θα δούμε γκολ
Η Σπέτσια υποδέχεται τη Νάπολι για την τελευταία αγωνιστική της Σέριε Α’. Γιορτάζουν την παραμονή τους οι γηπεδούχοι, ετοιμάζονται για τη νέα σεζόν οι φιλοξενούμενοι
ΣΠΕΤΣΙΑΑκόμα και με ήττα της θα παρέμενε στην κατηγορία αλλά έδειξε πως δεν την ενδιέφεραν τα άλλα αποτελέσματα, έκανε το παιχνίδι της και πήρε τη νίκη. Αν επικρατήσει και της Νάπολι θα συγκεντρώσει τους ίδιους ακριβώς βαθμούς με την περσινή της σεζόν ενώ μπορεί να τερματίσει μέχρι και 14η. Προφανώς και η χρονιά από τη στιγμή που εξασφάλισε την παραμονή της είναι επιτυχημένη, η επιλογή του Μότα στην αρχή της χρονιάς έμοιαζε ριψοκίνδυνη αλλά ο Ιταλός έφερε εις πέρας την αποστολή του. Την ερχόμενη εβδομάδα θα συναντηθεί με τη διοίκηση, έχει συμβόλαιο για άλλο έναν χρόνο αλλά το μέλλον του μπορεί να είναι και μακριά από τη Σπέτσια.
«Η ικανοποίηση είναι τεράστια και είναι μία φανταστική στιγμή για να την απολαύσουμε όλοι μαζί. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για ό,τι έκαναν ως τώρα αλλά και τους φιλάθλους μας για την υποστήριξη που έδειξαν. Κερδίσαμε το δικό μας πρωτάθλημα και θα εκμεταλλευτούμε αυτό το παιχνίδι για να δώσουμε τα εύσημα στον κόσμο μας», τόνισε ο κόουτς Μότα.
Αγωνιστικά Νέα:Εκτός έμειναν ο μέσος Κόλεϊ (11/0) και ο στόπερ Χριστόφ (17/1). Εξέτισε ο μέσος Μπαστόνι (31/3) αλλά είναι τραυματίας. Τιμωρημένος ο επιθετικός Γκιάσι (36/6).
ΝΑΠΟΛΙΠέτυχε έτσι την τρίτη σερί νίκη της στη Σέριε Α’, έφτασε τους 76 βαθμούς και εξασφάλισε την 3η θέση στη βαθμολογία. Δεν θεωρούμε πως αρχικός στόχος της ομάδας ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά η επιστροφή της στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό το πέτυχε. Οι οπαδοί της βέβαια δεν είναι ευχαριστημένοι με τον Σπαλέτι αλλά ο Ιταλός κόουτς θα είναι αυτός που θα «χτίσει» την ομάδα και της νέας χρονιάς. Θα χρειαστεί ενίσχυση, ειδικά στο άκρα της επίθεσης, οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες θα είναι αυξημένες αλλά σε γενικές γραμμές φέτος μας άφησε θετικές εντυπώσεις.
«Ο στόχος είναι να φτιάξουμε μία δυνατή ομάδα. Το καλοκαίρι κάποιοι θα προσπαθήσουν να πάρουν ορισμένους παίκτες οπότε πρέπει να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για να τερματίσουμε ψηλά στη βαθμολογία. Εμείς θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε αλλά με αυτή την ομάδα είμαι ερωτευμένος», σχολίασε ο κόουτς Σπαλέτι.
Αγωνιστικά Νέα: Ο εξτρέμ Λοσάνο (30/5) έκανε εγχείρηση στον ώμο του και θα είναι διαθέσιμος για τη νέα χρονιά.
Εκτίμηση
Στη Σπέτσια ετοιμάζουν μία γιορτή για την παραμονή της ομάδας στη Σέριε Α’, το γήπεδο θα είναι γεμάτο και χωρίς πίεση η ομάδα θα παίξει το ποδόσφαιρο της. Η Νάπολι από την άλλη ούτως ή άλλως δεν είναι από τις ομάδες που προτιμούν ένα αμυντικό στυλ, θέλει τη νίκη αλλά περιμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι με αρκετά γκολ. Θα πάμε με τα 4-6 Goals.
Μπέρνλι
Γουέστ Χαμ
Γουότφορντ
Σαουθάμπτον
Άρσεναλ
Μάντσεστερ Σίτι
Ρίβερ Πλέιτ
Αρχεντίνος Τζούνιορς
Σέντραλ Κόρδοβα
Ινστιτούτο Κόρδοβα
Μπαράκας Σεντράλ
Ροσάριο Σεντράλ
Σαρμιέντο Χουνίν
Ουρακάν
Πλατένσε
Μπόκα Τζούνιορς
WSG Τιρόλ
Σάλτσμπουργκ
Χάρτμπεργκ
Αούστρια Βιέννης
Ραπίντ Βιέννης
Γκράτσερ ΑΚ
ΣΚ Μπέβερεν
Άντερλεχτ
Λόμελ
Σαρλερουά
Μαλίν
Σταντάρ Λιέγης
Ράαλ Λα Λουβιέρ
Γάνδη
Σάο Πάουλο
Κοριτίμπα
Λανς
Παρί Σεν Ζερμέν
Αννόβερο
Βόλφσμπουργκ
Αρμίνια Μπίλεφελντ
Κότμπους
Ντιναμό Δρέσδης
Ντάρμσταντ
Ράντερς
Κοπεγχάγη
Λίνγκμπι
Μίντιλαντ
Οντένσε
Χόρσενς
Νόρτζελαντ
Σίλκεμποργκ
Νιου Γιόρκ Σίτι
Φιλαδέλφεια Γιούνιον
Σιάτλ Σάουντερς
Βανκούβερ Γουάιτκαπς
Σικάγο Φάιαρ
Πόρτλαντ Τίμπερς
Όστιν
Ντάλας
Κολοράντο Ράπιντς
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
Ρεάλ Σολτ Λέικ
Μινεσότα Γιουνάιτεντ
Σαν Χοσέ Έρθκουεικς
Σεντ Λούις Σίτι
Λος Άντζελες
Σαν Ντιέγκο
Ορλάντο Σίτι
Σινσινάτι
Τορόντο
Νιου 'Ινγκλαντ Ρεβολούσιον
Σάρλοτ
Κολόμπους Κρου
Νάσβιλ
Ίντερ Μαϊάμι
Ντιναμό Χιούστον
Λος Άντζελες Γκάλαξι
Βερόνα
Βίρτους Εντέλα
Λάτσιο
Μάντοβα
Τζένοα
Άσκολι
Φροζινόνε
Γιούβε Στάμπια
Άτλας
Τίγκρες
Μοντερέι
Χουάρεζ
Χοντ
Στρόμεν
Σογκντάλ
Σάντνες Ουλφ
Ράουφος
Ασάνε
Κόνγκσβινγκερ
Χάουγκεσουντ
Έγκερσουντ
Στάμπαεκ
Άγιαξ
Χέρενφεν
Ντεν Χάαγκ
Χρόνινγκεν
Τβέντε
Τσβόλε
Φέγενορντ
Γκόου Αχέντ Ιγκλς
Μπράγκα
Ζιλ Βιθέντε
Φαμαλικάο
Μαρίτιμο
Αρούκα
Μορεϊρένσε
Νασιονάλ Μαδέιρα
Εστορίλ
Ρέιντζερς
Σεντ Μίρεν
Χιμπέρνιαν
Πάρτικ Θιστλ
Χαρτς
Ινβερνές
Στενχάουσμιουρ
Μάδεργουελ
Κάλμαρ
Χάμαρμπι
Γκάις
Μάλμε
Γιουργκόρντεν
ΑΪΚ Στοκχόλμης
Ντέγκερφορς
Γκέτεμποργκ
Μπρομαποϊκάρνα
Έργκριτε
Ίντερ
Φιορεντίνα
Μίλαν
Ρόμα
Γιουβέντους
Τορίνο
Μπολόνια
Ουντινέζε
Σασσουόλο
Σαμπντόρια
Αταλάντα
Έμπολι
Κάλιαρι
Σαλερνιτάνα
Βενέτσια