Ο Χουάν Φεράντο έκανε γνωστή την αποστολή του Βόλου για το παιχνίδι του Πανθεσσαλικού Σταδίου με τον Λεβαδειακό που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (24/11, 18:00). Η αναμέτρηση ρίχνει...
Γκολ και θέαμα στο Πανθεσσαλικό
ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ
Συνεχίζουν το… βιολί τους οι Βολιώτες που πήραν ακόμα μία σπουδαία φετινή νίκη στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά απέναντι στον Ατρόμητο και μάλιστα εκτός έδρας, με το πολύτιμο 0-1 να τους εδραιώνει στην πρώτη τετράδα μαζί με τον Λεβαδειακό. Έκτο «τρίποντο» σε δέκα αναμετρήσεις και τέταρτο στα πέντε τελευταία για την ομάδα του Φεράντο στη διοργάνωση, που κάνει πορεία Ευρώπης και εντυπωσιάζει με τη σταθερότητά της. Αισίως στους 18 βαθμούς πλέον ο Βόλος που αποτελεί τη μεγάλη φετινή έκπληξη της Stoiximan Super League παρέα με τους Βοιωτούς.
Δεν ήταν καλύτερη η ομάδα της Θεσσαλίας στο Περιστέρι, αλλά για ακόμη μία φορά είχε αξιοθαύμαστη αποτελεσματικότητα, βρίσκοντας το «χρυσό» γκολ από τον Χάμουλιτς στο 25’ ενώ είχε συνολικά 5 τελικές και 0,49 xGoals! Βέβαια, αμύνθηκε εξαιρετικά σε όλο το παιχνίδι και δεν κινδύνευσε ουσιαστικά, παίρνοντας δεύτερη συνεχή νίκη με το ίδιο σκορ (1-0) μετά από τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού την προηγούμενη αγωνιστική. Τρομερή η δουλειά που κάνει ο κόουτς Φεράντο αξιοποιώντας όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του, ενώ πιστώνεται και την εξαιρετική ψυχολογία της ομάδας του.
Μετά τη σπουδαία αναμέτρηση απέναντι στον Λεβαδειακό, κλείνει τις υποχρεώσεις του Νοεμβρίου ταξιδεύοντας στην Κρήτη όπου θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ.
Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και επιστρέφει ο βασικός στόπερ Χέρμανσον (12/0), ενώ δεν ακολούθησαν την αποστολή ο εξτρέμ Θαρθάνα (9/2) και o αναπληρωματικός τερματοφύλακας Αντελέγιε (4/0). Πάγια εκτός ο μέσος Τσοκάνης (0/0).
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Έχει ανέβει επίπεδο τη φετινή σεζόν και φροντίζει να το επιβεβαιώνει σε κάθε αγωνιστική. Ακόμα μία παράσταση για την ομάδα του Παπαδόπουλου με καλεσμένο τον Πανσερραϊκό στη Λιβαδειά, τον οποίο φιλοδώρησε με «πεντάρα» (5-2) παραμένοντας σταθερά στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Αήττητος για έκτο συνεχόμενο ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ο Λεβαδειακός συνεχίζει να έχει μακράν την καλύτερη επίθεση στη Λίγκα, έχοντας πετύχει ήδη 26 τέρματα στις πρώτες 10 αγωνιστικές.
Ακόμα και σε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, οι Βοιωτοί κατόρθωσαν να πετύχουν δύο γκολ με τους Όζμπολτ (9’) και Παλάσιος (45’+2’) χωρίς να επηρεαστούν επ’ ουδενί από την πρόσκαιρη ισοφάριση του 13ου λεπτού. Στο δεύτερο μέρος, όμως, προσέφεραν πλούσιο θέαμα στον κόσμο τους, σκοράροντας ακόμη τρία τέρματα με Όζμπολτ (54’), Βέρμπιτς (59’) και Πεντρόζο (72’, πέν.), παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο.
Στόχος πλέον για την ομάδα του Παπαδόπουλου είναι να «χτυπήσει» την πόρτα των Play Offs, διεκδικώντας ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν. Μετά το σπουδαίο ματς απέναντι στον ισόβαθμο Βόλο, θα υποδεχθεί στη Λιβαδειά τον ΠΑΟΚ.
Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει στην αποστολή μετά από καιρό ο σέντερ μπακ Άμπου Χάνα (6/0), ενώ εκτός έμειναν o ενίοτε βασικός εξτρέμ Λαγιούς (10/4) και ο αμυντικός Τσιβελεκίδης (5/0).
Εκτίμηση
Πολύ μεγάλη μάχη ανάμεσα στις δύο εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος. Δεν θα ασχοληθούμε με σημείο, άλλωστε και οι δύο ομάδες έχουν δείξει ότι μπορούν να βρουν εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα. Πάμε στα γκολ, με το goal/goal σε πρώτο πλάνο.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Έβερτον
Ιντερνασιονάλ
Σάντος
Μιρασόλ
Σεάρα
Κρουζέιρο
Κορίνθιανς
Σπορτ Ρεσίφε
Βιτόρια Μπαΐα
ΑΕΛ Novibet
ΟΦΗ
Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ
ΑΕΚ
Παναθηναϊκός
Αστέρας Τρίπολης
Παναιτωλικός
Άρης
Κηφισιά
Πανσερραϊκός
Ατρόμητος
1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ 2 ΤΕΛΙΚΟ ή 2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1 ΤΕΛΙΚΟ