Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Αποχαιρετάει την Ευρώπη η Γιουνάιτεντ, υποβιβασμός για Φούλαμ, Κάρντιφ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Αποχαιρετάει την Ευρώπη η Γιουνάιτεντ, υποβιβασμός για Φούλαμ, Κάρντιφ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/5/2014 19:29
Θύμα της εκπληκτικής -στα τελευταία παιχνίδια- Σάντερλαντ έπεσε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν με 1-0 στο «Όλντ Τράφορντ» και μόνο με θαύμα θα βγουν στην Ευρώπη τη νέα σεζόν, την ώρα που η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ εξασφάλισε εκτός απροόπτου την παραμονή της. Υποβιβάστηκαν Κάρντιφ και Φούλαμ, έπαιξε για μισή ώρα ο Μήτρογλου.

Το «δώρο» της Τότεναμ (ήττα με 2-0 από Γουέστ Χαμ) επέστρεψε πίσω η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ηττήθηκε με 1-0 από τη Σάντερλαντ στο «Όλντ Τράφορντ» και μόνο με θαύμα θα τερματίσει στην 6η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα του Ράιαν Γκιγκς βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 30ο λεπτό από γκολ του Λάρσον και δεν κατάφερε ποτέ να επιστρέψει στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα και να μείνει στην 7η θέση με 60 βαθμούς έναντι 66 της 6ης Τότεναμ.

Έτσι, ο μόνος τρόπος για να βγει η Μαν. Γιουνάιτεντ στο Γιουρόπα Λιγκ είναι να κάνει το 2x2 κόντρα σε Χαλ και Σαουθάμπτον και παράλληλα η Τότεναμ να ηττηθεί στο τελευταίο της παιχνίδι κόντρα στην Άστον Βίλα στο Λονδίνο!

Από την άλλη, η Σάντερλαντ έφτασε τους 35 βαθμούς και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία.

Υποβιβάστηκαν Κάρντιφ και Φούλαμ, έπαιξε για μισή ώρα ο Μήτρογλου


Πρέμιερ Λιγκ: Αποχαιρετάει την Ευρώπη η Γιουνάιτεντ, υποβιβασμός για Φούλαμ, Κάρντιφ (video)
Τον δρόμο προς την Τσάμπιονσιπ θα ακολουθήσουν Κάρντιφ και Φούλαμ, καθώς η πρώτη ηττήθηκε με 3-0 από τη Νιούκαστλ, ενώ η δεύτερη έχασε με 4-1 από την Στόουκ, με τον Κώστα Μήτρογλου να αγωνίζεται στο τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης.

Ένα χρόνο μετά την άνοδο της στην Πρέμιερ, η Κάρντιφ επιστρέφει στην Τσάμπιονσιπ, καθώς η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ηττήθηκε με 3-0 από την Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και δεν έχει πλέον ούτε μαθηματικές ελπίδες για τη σωτηρία.

Το ίδιο ισχύει για τη Φούλαμ, η οποία γνώρισε βαριά ήττα με 4-1 από την αδιάφορη Στόουκ και σε συνδυασμό με τις νίκες των Σάντερλαντ και Άστον Βίλα (3-1 τη Χαλ), θα αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία από τη νέα σεζόν μετά από 13 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Πρέμιερ.

Να σημειωθεί πως ο Κώστας Μήτρογλου επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από σχεδόν δύο μήνες, παίζοντας στο τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης ως δεύτερος επιθετικός πίσω από τον Μπεντ, χωρίς να καταφέρει να ξεχωρίσει.

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου:

Γουεστ Χαμ – Τότεναμ 2-0

Άστον Βίλα – Χαλ 3-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σάντερλαντ 0-1

Νιούκαστλ – Κάρντιφ 3-0

Στόουκ – Φούλαμ 4-1

Σουόνσι – Σαουθάμπτον 0-1

Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι (19:30)






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.