Μονόδρομος η νίκη για την Κηφισιά, με υπηρεσιακό ο ΠΑΣ Γιάννινα
Η Κηφισιά υποδέχεται τον υποβιβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα για την τελευταία αγωνιστική των πλει-άουτ του πρωταθλήματος με τη νίκη να είναι μονόδρομος στη μάχη της για την παραμονή. Με υπηρεσιακό τον Γεωργουλόπουλο οι Ηπειρώτες.* Διαιτητής: Παπαδόπουλος, Βοηθοί: Ψαρρής και Μωϋσιάδης Β., Τέταρτος: Μαλούτας,VAR: Τσαγκαράκης και Πετρόπουλος
ΚΗΦΙΣΙΑ«Μία κλαίμε, μία γελάμε, σήμερα είμαστε χαρούμενοι, είμαστε ζωντανοί, συγχαρητήρια στα παιδιά που περνάνε δύσκολες στιγμές. Είναι άλλα δύο παιχνίδια, εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ταπεινοί και να ξέρουμε ότι πρέπει να μοχθήσουμε στο γήπεδο για να πάρουμε αυτό που θα δικαιούμαστε από κάποια παιχνίδια», δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Μπράτσος.
Ήταν η πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα σε ματς που δε βρήκε δίχτυα ο αρχισκόρερ της Οζέγκοβιτς και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της σωτηρίας. Συνεχίζει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού ούσα στο -1 από τον 12ο Βόλο και στο -2 από τον 11ο Παναιτωλικό. Μονόδρομος η νίκη στο σημερινό, την τελευταία αγωνιστική θα παίξει στην έδρα του Πανσερραϊκού.
Αγωνιστικά Νέα: Νοκ-άουτ με τραυματισμούς ο κάπτεν/αμυντικός μέσος Παπασάββας (13/1) και ο εξτρέμ Μπιφουμά (28/2), ενώ συμπλήρωσε κάρτες ο αμυντικός μέσος Τσανάτζια (11/0) που θα λείψει για πρώτη φορά μετά τον ερχομό του στην ομάδα. Πάντα στα πιτς οι τραυματίες οι στόπερ Τεϊσέιρα (10/0), Μποτία (13/1), ξανά εκτός ο τερματοφύλακας Κρίστινσον (7/0), ο χαφ Αντούνες (5/0) και ο επιθετικός Αντερέγκεν (17/0).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑΜετά το φινάλε, ο τεχνικός του Γρηγορίου υπέβαλε την παραίτηση του μην καταφέρνοντας να οδηγήσει την ομάδα στην παραμονή. Έτσι στα δύο τελευταία παιχνίδια θα πορευτεί με υπηρεσιακό τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο, ο οποίος οποίος από τον Δεκέμβριο είναι στο προπονητικό τιμ των «κυανόλευκων»
Ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα του ενώ συμπλήρωσε οχτώ ματς δίχως νίκη (0-3-5). Δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον στα δύο ματς με Κηφισιά και Βόλο αλλά μπορεί να αποτελέσει ρυθμιστής στη μάχη του υποβιβασμού.
Εκτός έδρας έχει μόλις μία νίκη και έντεκα ήττες σε 16 εξόδους (1-4-11).
Αγωνιστικά Νέα: Ξανά εκτός λόγω τραυματισμών ο δεξιός μπακ Τούτου (8/0) κι ο αριστερός μπακ Τσαούσης (22/1) ενώ εκτός έμειναν επίσης ο χαφ Ριένστρα (27/1), ο φορ Λεό (20/1) και ο γκολκίπερ Σούλης (5/0). Μπήκαν στην αποστολή ο εξτρέμ Ροσάλες (7/0) και ο 20χρονος φορ Μίνα (-).
Εκτίμηση
Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Κηφισιά χρειάζεται μόνο νίκη απέναντι στον υποβιβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα που πηγαίνει με υπηρεσιακό στην Καισαριανή αλλά ο άσος δεν παίζεται σε αυτές τις τιμές. Ενδεικτικά με τα 2-3 γκολ που καλύπτουν πολλά ενδεχόμενα.
Άρσεναλ
Γουίγκαν
Όξφορντ Γιουνάιτεντ
Σάντερλαντ
Μπέρμιγχαμ
Λιντς
Μπόκα Τζούνιορς
Πλατένσε
Ροσάριο Σεντράλ
Μπαράκας Σεντράλ
Χιμνάσια Λα Πλάτα
Εστουδιάντες ντε Λα Πλάτα
Ινστιτούτο Κόρδοβα
Σέντραλ Κόρδοβα
Ατλέτικο Τουκουμάν
Εστουντιάντες Ρίο Κουάρτο
Ιντεπ. Ριβαντάβια
Μπελγράνο
Σιντ Τρούιντεν
Ζούλτε Βάρεγκεμ
Άντερλεχτ
Ράαλ Λα Λουβιέρ
Αντβέρπ
Βέστερλο
Σερκλ Μπριζ
Κλαμπ Μπριζ
Λυών
Νις
Μετς
Οσέρ
Λοριάν
Ανζέ
Χάβρη
Τουλούζ
Μπόχουμ
Πάντερμπορν
Χόλσταϊν Κίελ
Σάλκε
Μαγδεμβούργο
Αρμίνια Μπίλεφελντ
Λειψία
Βόλφσμπουργκ
Άουγκσμπουργκ
Χαϊντενχάιμ
Λωζάνη
Σερβέτ
Βασιλεία
Λουγκάνο
Τουν
Σιόν
Χανιά
Ελλάς Σύρου
Καλαμάτα
Πανιώνιος
Αιγάλεω
Καλλιθέα
Ηλιούπολη
Παναργειακός ΑΠΟ
Μαρκό
Ολυμπιακός Β'
Παναθηναϊκός
ΑΕΛ Novibet
ΠΑΟΚ
ΑΕΚ
ΟΦΗ
Εθνικός Άχνας
ΑΠΟΕΛ
Ολυμπιακός Λευκωσίας
Ομόνοια Αραδίππου
Σπάρτα Ρότερνταμ
Ναϊμέγκεν
Τελστάρ
Τβέντε
Φέγενορντ
Γκόου Αχέντ Ιγκλς
Χέρενφεν
Τσβόλε
Κιλμάρνοκ
Σέλτικ
Μάδεργουελ
Αμπερντίν
Ρέιντζερς
Χαρτς
Πανσερραϊκός
Βόλος ΝΠΣ
Παναιτωλικός
Ατρόμητος
Αστέρας Τρίπολης