Με τα γκολ στο King Power
ΛΕΣΤΕΡ
Η Λέστερ προέρχεται από σημαντική ισοπαλία στην έδρα της Μίντλεσμπρο με 1-1 το βράδυ της Τρίτης, τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους. Η ομάδα του Ρόουετ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του αμυντικού Οκόλι στο 18' μετά από στατική φάση (φάουλ) αιφνιδιάζοντας τον αντίπαλο. Ενώ έδειχναν οι «αλεπούδες» να ελέγχουν το παιχνίδι η Μπόρο ισοφάρισε στο 45+2'. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχαν φάσεις για τις δύο ομάδες, με το 1-1 να μην διαφοροποιείται μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.
Ο Ρόουετ δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών και πως το αμυντικό πλάνο λειτούργησε ώστε να «μπλοκαριστεί» η ποιότητα του αντιπάλου. Συνεχίζει να είναι υπό πίεση η Λέστερ, που βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης (22η θέση), αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα από τις 5 Ιανουαρίου, τα τέσσερα τελευταία έληξαν με γκολ γκολ. Εντός έδρας έχει τρεις σερί ήττες, σε όλες δέχθηκε τουλάχιστον δύο γκολ με τον Ρόουετ να ρίχνει βάρος με το «καλημέρα» στα αμυντικά ζητήματα που είχε η ομάδα και την έφεραν σε αυτή τη δύσκολη θέση.
Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίστηκε και παραμένει εκτός ο αμυντικός Κρίστιανσεν (5/0). Αμφίβολος δίνεται ο σούπερ ταλαντούχος Τζέιμς (Μ 24/9). Ξανά εκτός ο Δανός κεντρικός αμυντικός Βέστεργκααρντ (24/3) και ο Σούταρ (-). Σταθερά στα πιτς οι χαφ Ράμσεϊ (19/10) και Τσόντρι (22/0).
ΝΟΡΙΤΣ
Από επαγγελματική νίκη προέρχεται η Νόριτς, που το βράδυ της Τετάρτης κέρδισε εντός έδρας με 2-0 την Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Ο Κβίστγκαρντεν πέρασε ως αλλαγή στο 9' και στο 31' πραγματοποίησε το 1-0. Μόλις επτά λεπτά αργότερα (38') έγινε το 2-0, σε ένα συνολικά κυριαρχικό πρώτο ημίχρονο για τη Νόριτς που δεν απειλήθηκε καθόλου. Στο δεύτερο ημίχρονο «τα καναρίνια» περισσότερο διαχειρίστηκαν το προβάδισμα, με το βλέμμα να είναι στις υποχρεώσεις που ακολουθούν. Παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους, το 2-0 δεν άλλαξε.
«Ξέραμε ότι ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι και δεν μπορούσαμε να τους υποτιμήσουμε. Είχαμε μακράν τις περισσότερες ευκαιρίες, περισσότερη κατοχή, δύο γκολ που θα μπορούσαν να ήταν και περισσότερα. Η ομάδα παρέμεινε συγκεντρωμένη, επαγγελματική, οργανωμένη» ανέφερε ο τεχνικός Κλεμέντ. Η Νόριτς βρίσκεται στην 17η θέση και στο +8 από την σημερινή της αντίπαλο, με το συγκεκριμένο παιχνίδι να φαίνεται πως θα παίξει ρόλο στην εξέλιξη της εξασφάλισης της παραμονής για τη Νόριτς. Έχει τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία (3-0-1), με το 2-3 γκολ να έχει επιβεβαιωθεί στα τελευταία τέσσερα. Εκτός έδρας έχει μία ήττα στις τελευταίες επτά εξόδους (4-2-1).
Αγωνιστικά Νέα: Σταθερά δεν υπολογίζονται οι Τόπιτς (Μ 16/0), αλλά και ο Τσρνατς, εκτός οι Σλουπ (Μ 9/0), Ντάφι (Α 4/0), Φόρσον (Μ 11/1), Γιούρασεκ (Μ 16/0). Τραυματίας είναι ο σούπερ κομβικός Μακάμα όπως και ο εξτρέμ Ντιαλό. Νέο πρόβλημα ο ανεβασμένος Τουρέ (Ε 4/4). Επίσημη η πώληση του Σάρτζεντ στο Τορόντο όπως έγινε γνωστό χθες βράδυ, με την μεταγραφή να ξεπερνάει τα 20 εκατομμύρια λίρες.
El Capitano
Αθλητικογράφος
Εκτίμηση
Η Λέστερ επιθυμεί να αλλάξει τσιπ και φυσικά να αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής. Η Νόριτς έκανε διαχείριση στο παιχνίδι της Τετάρτης, έχοντας το βλέμμα στο σημερινό σημαντικό παιχνίδι. Ρίχνουν βάρος στο επιθετικό μισό οι δύο αντίπαλοι, έχουν αρκετή ποιότητα εκεί ενώ ταυτόχρονα αμυντικά συνεχίζουν να υπάρχουν κενά. Πρώτη επιλογή το γκολ γκολ.
Ντέρμπι
Μπλάκμπερν
Πόρτσμουθ
Χαλ
Ίπσουιτς
Σουόνσι
Κόβεντρι
Στόουκ
ΚΠΡ
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Όξφορντ Γιουνάιτεντ
Γουέστ Μπρομ
Πρέστον
Μίλγουολ
Σέφιλντ Γουένσντεϊ
Σαουθάμπτον
Τσάρλτον
Ρέξαμ
Λιντς
Μάντσεστερ Σίτι
Νιούκαστλ
Έβερτον
Μπέρνλι
Μπρέντφορντ
Λίβερπουλ
Γουέστ Χαμ
Μπόρνμουθ
Σάντερλαντ
Μπόκα Τζούνιορς
Χιμνάσια Μεντόζα
Κλουμπ Ατλέτικο Ταγιέρες
Σαν Λορέντζο
Ιντεπεντιέντε
Σέντραλ Κόρδοβα
Άντερλεχτ
Λέουβεν
Αντβέρπ
Σιντ Τρούιντεν
Μαλίν
Ζούλτε Βάρεγκεμ
Χάβρη
Παρί Σεν Ζερμέν
Μονακό
Ανζέ
Ρεν
Τουλούζ
Ντόρτμουντ
Μπάγερν Μονάχου
Χοφενχάιμ
Ζανκτ Πάουλι
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Μάιντζ
Γκλάντμπαχ
Ουνιόν Βερολίνου
Βέρντερ Βρέμης
Χαϊντενχάιμ
Καϊζερσλάουτερν
Πάντερμπορν
Γκρόιτερ Φιρτ
Σάλκε
Αρμίνια Μπίλεφελντ
Αννόβερο
Χόλσταϊν Κίελ
Έλβερσμπεργκ
Σερβέτ
Σιόν
Τουν
Λουκέρνη
Σεντ Γκάλεν
Βίντερτουρ
Καμπανιακός
Μακεδονικός
Νέστος Χρυσούπολης
ΠΑΟΚ Β'
Αναγέννηση Καρδίτσας
Ηρακλής
Άστερας Τρίπολης Β'
Νίκη Βόλου
Ατρόμητος
Παναιτωλικός
Καβάλα
ΠΑΣ Γιάννινα
ΟΦΗ
ΑΕΛ Novibet
Κηφισιά
Λεβαδειακός
Βανκούβερ Γουάιτκαπς
Τορόντο
Κολοράντο Ράπιντς
Πόρτλαντ Τίμπερς
Λος Άντζελες Γκάλαξι
Σάρλοτ
Μινεσότα Γιουνάιτεντ
Σινσινάτι
Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς
Νιου 'Ινγκλαντ Ρεβολούσιον
Ντάλας
Νάσβιλ
Ντιναμό Χιούστον
Λος Άντζελες
Ρεάλ Σολτ Λέικ
Σιάτλ Σάουντερς
Σαν Χοσέ Έρθκουεικς
Ατλάντα Γιουνάιτεντ
Σικάγο Φάιαρ
Μόντρεαλ Ίμπακτ
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
Κολόμπους Κρου
Ναϊμέγκεν
Φορτούνα Σιτάρντ
Χέρακλες
Αϊντχόφεν
Χέρενφεν
Σπάρτα Ρότερνταμ
Λίβινγκστον
Σεντ Μίρεν
Μάδεργουελ
Νταντί Γιουνάιτεντ
Νταντί
Χιμπέρνιαν
Φόλκερκ
Κιλμάρνοκ
Χαρτς
Αμπερντίν
Μίντλεσμπρο
Γουότφορντ
Μπέρμιγχαμ
Μπρίστολ Σίτι
παμε να δουμε για ποιο λογο το βλεοω ασο, στη ουσια ειναι ματς εξαποντο και ειναι κομβικο ματς με δεδομενο οτι οι απο πανω γουεστμπρομ και πορτσμουθ θα χασουνε τα παιχνιδια με κοβεντρι και χαλ , με ρισκο ασος .