Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στη Stoiximan Super League πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε του Ατρομήτου με 1-0 στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του...
Με φόρα για ακόμη ένα «τρίποντο» οι «ασπρόμαυροι»
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Ατρόμητο για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τους «ασπρόμαυρους» να θέλουν να διπλασιάσουν τα «τρίποντά» τους στο πρωτάθλημα, στον απόηχο της φανταχτερής εμφάνισής τους στον επαναληπτικό της περασμένης Πέμπτης με τη Ριέκα.* Τέσσερις διαδοχικές νίκες μετρά κόντρα στον Ατρόμητο ο ΠΑΟΚ, ενώ δεν έχει ηττηθεί σε καμία από τις τελευταίες επτά συναντήσεις τους, διατηρώντας ρεκόρ 6-1-0.
* Τελευταία νίκη του Ατρομήτου το 2021 και τελευταίο «διπλό» το 2016.

Ήταν απολαυστικός στη ρεβάνς με τη Ριέκα την περασμένη Πέμπτη, διαλύοντας τους Κροάτες στην Τούμπα με το εκκωφαντικό 5-0 και παίρνοντας έτσι πανηγυρικά την πρόκριση στη League Phase του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα βρεθεί για δεύτερη διαδοχική χρονιά.
Ήταν μια νίκη που την είχε μεγάλη ανάγκη ο ΠΑΟΚ, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι με αυτόν τον τρόπο κατάφερε επιτέλους να «ξεμπουκώσει», καθώς στα τέσσερα επίσημα παιχνίδια που είχε παίξει πριν από τον εν λόγω τον επαναληπτικό, είχε πετύχει μόλις ένα τέρμα σε κανονική διάρκεια αγώνα, αυτό του Ντεσπόντοφ που του έδωσε το «τρίποντο» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την ΑΕΛ την περασμένη εβδομάδα.
Στόχος φυσικά το 2x2 σήμερα με αντίπαλο τον Ατρόμητο, ώστε να κλείσει θετικά αυτή η εβδομάδα για τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι στρέφουν ταυτόχρονα την προσοχή τους και στα μεταγραφικά, έχοντας ένα γερό «κομπόδεμα» στην άκρη μετά την πρόκρισή τους στο Γιουρόπα Λιγκ. Από στοιχηματικής άποψης, ο ΠΑΟΚ έχει 4/5 Under στα ματς που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ και τα πέντε έχουν «σβήσει» στο No Goal.
Αγωνιστικά Νέα: «Λευκό» το απουσιολόγιο του Ρουμάνου τεχνικού. Δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο εξτρέμ Σορετίρε.

Έκανε φανταστική πρεμιέρα παίρνοντας ένα σπουδαίο «διπλό» στο Αγρίνιο, επικρατώντας του Παναιτωλικού με 2-0. Συνόδευσε τη νίκη του με δύο εξαιρετικά γκολ των Παλμεζάνο (41’) και Γιουμπιτάνα (81’), σε ένα ματς πάντως που είχε και την τύχη με το μέρος του, αφού οι γηπεδούχοι είχαν ορισμένες πολύ καλές στιγμές για να βρουν γκολ και να του βάλουν δύσκολα, ιδίως στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου με το σκορ στο 0-1.
Απόλυτα θετικό ασφαλώς το ντεμπούτο του Λεωνίδα Βόκολου στον πάγκο του Ατρομήτου, ο οποίος θα επισκεφθεί με αυτοπεποίθηση την Τούμπα με σκοπό την έκπληξη, παίζοντας χωρίς πίεση, εφόσον είναι το αουτσάιντερ, ποντάροντας δεδομένα στο μερικό ροτέισον που θα κάνουν οι Θεσσαλονικείς, λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών. Όσον αφορά το στοιχηματικό σκέλος, οι Περιστεριώτες επιμένουν σε Under και No Goal, και συμπεριλαμβανομένων και των φιλικών που έπαιξαν το καλοκαίρι, έχουν το απόλυτο με 5/5.
Αγωνιστικά Νέα: Μοναδική απουσία παραμένει αυτή του εξτρέμ Τσιλούλη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο 16χρονος επιθετικός Βαγγέλης Πάλιουρας.

Εκτίμηση
Ο ΠΑΟΚ «ξεμπούκωσε» την περασμένη Πέμπτη και θέλει να πάει στη διακοπή με ακόμη ένα «τρίποντο» στο «σακούλι», με τη νίκη να θεωρείται μονόδρομος για το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου. Έδειξε πάντως ορισμένα καλά στοιχεία ο Ατρόμητος στην πρεμιέρα και πιστεύουμε ότι μπορεί κι αυτός να συνεισφέρει σε ένα ένα πιθανό Over, στο οποίο και θα καταλήξουμε μιας και προσφέρεται σε αρκετά καλή απόδοση.
1