Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού, με το «τριφύλλι» να βρίσκεται πλέον μια ανάσα από την απόκτηση του Άλεξ Κραλ. Μετά την χθεσινή θετική...
Ματς υπομονής στο Άουγκσμπουργκ
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ
Βαριά ήττα με 4-0 από την Γκλάντμπαχ στην αυγή του 2026 με το σκορ να λέει όλη την αλήθεια για την ανασταλτική ένδεια που εμφάνισε . Προσπάθησε να κρατήσει μακριά τους κινδύνους αλλά οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, επωφελούμενοι βεβαίως και την κάκιστη αμυντική λειτουργία της. Πολλά λάθη, ειδικά στο ξεκίνημα, βρέθηκε να χάνει από το 8’, με πέναλτι, δέχτηκε το δεύτερο γκολ στο 20’ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ένα ακόμη στο 36’. Στο δεύτερο μέρος έγινε περισσότερο ανταγωνιστική, κατέβασε ταχύτητα και η Μπορούσια, αλλά και πάλι αντί να μειώσει, δέχτηκε ένα ακόμη γκολ, στο 61’. Επιθετικά ενδεχομένως να εδικαιούτο ένα γκολ αλλά τίποτα παραπάνω.
Ήταν η τέταρτη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα για την ομάδα του υπηρεσιακού Μπάουμ που δεν έχει νικήσει μακριά από το γήπεδό της από τις 23 Αυγούστου όταν και επικράτησε της Φράιμπουργκ με 3-1. Εντός μάζεψε επτά βαθμούς στα τρία τελευταία με πιο πρόσφατο το 0-0 κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης. Είναι πρώτη στη λίστα με τις κίτρινες κάρτες (45). Υπέρ της η προϊστορία με τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία.
Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει από τιμωρία λόγω κίτρινων καρτών ο βασικός αριστερός μπακ χαφ Γιαννούλης (15/2). Παραμένουν εκτός ο αρχηγός και βασικός κεντρικός αμυντικός Χουβελέου (6/0) και ο επίσης βασικός στόπερ Ματσιμά (14/1).
ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
Γλύτωσε τα χειρότερα και με αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 στην φιλοξενία της Μάιντζ. Στο πρώτο μέρος αιφνιδιάστηκε από το επιθετικό παιχνίδι της αντιπάλου της και βρέθηκε να χάνει με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Προσπάθησε να απαντήσει έχασε δύο καλές ευκαιρίες, στη συνέχεια βρέθηκε πίσω με δύο γκολ με τον πρώην παίκτη της Χόλερμπαχ να την πληγώνει στο 69’. Ο 24χρονος επιθετικός είχε δοκάρι τρία λεπτά αργότερα, αλλά αφού δεν έγινε το 0-3, βγήκε μπροστά και κατάφερε να πάρει την πολύτιμη ισοπαλία από τα γκολ του Γιεόνγκ στο 77’ και του Λιούμπισιτς στο 86’ με τους δύο σκόρερ να έρχονται από τον πάγκο.
Δεν συνέχισε το σερί νικών διατήρησε πάντως το αήττητο για τρίτη σερί αγωνιστική. Στη μέση της κατάταξης με έως τώρα απολογισμό 6-4-6. Πάντα επικίνδυνη και επιθετική μακριά από το Βερολίνο έχει καταφέρει να πάρει τρία τρίποντα σε επτά αγώνες. Μαζί με την Χάιτενχαϊμ είναι οι μόνες ομάδες στη φετινή Μπουντεσλίγκα που δεν έχουν φέρει ακόμη ισοπαλία στους εκτός έδρας αγώνες τους.
Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν εκτός ο συνήθως αναπληρωματικός αριστερός μπακ Ρότε (12/1), ο αναπληρωματικός επιθετικός Σάρκε (12/1), ο μέσος Σκοβ (3/0) και ο επιθετικός Μπογκντάνοφ που δεν έχει αγωνιστεί φέτος.
Εκτίμηση
Μετά τη συντριβή με το 0-6 από τη Λειψία στα τέλη Οκτωβρίου, έδωσε πέντε αγώνες εντός στους οποίους μπήκαν από εκείνη και τους αντίπαλους πέντε γκολ! Το παιχνίδι της υπομονής παίζει σχεδόν πάντα και η Ουνιόν μακριά από το Βερολίνο, συνεπώς η λογική λέει λίγα γκολ. Under 2,5.
Τσέλσι
Άρσεναλ
Ντέντερ
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Κολωνία
Μπάγερν Μονάχου
Λειψία
Φράιμπουργκ
Χοφενχάιμ
Γκλάντμπαχ
Νιγηρία
Μαρόκο
Αλαβές
Ράγιο Βαγιεκάνο
Μπέτις
Έλτσε
Αλμπαθέτε
Ρεάλ Μαδρίτης
Κόμο
Μίλαν
Βερόνα
Μπολόνια
Ίντερ
Λέτσε
Σπάρτα Ρότερνταμ
Φόλενταμ
Άλκμααρ
Άγιαξ
Πόρτο
Μπενφίκα
Φόλκερκ
Σέλτικ
Χαρτς
Σεντ Μίρεν
Ντόρτμουντ
Στουτγκάρδη
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Αμβούργο
Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Βέρντερ Βρέμης
Χαϊντενχάιμ
Βόλφσμπουργκ
Ζανκτ Πάουλι
Μάιντζ
Χ ΜΕ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ